łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Jak w polowie?? nie ma w polowie albo jestes samotna matucha albo masz meza Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Martunia']Haha, oj tam, do wesela się zagoi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A lizaczkiem mogę się ewentualnie podzielić, bo jestem dla ciebie taka dobra :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Nie bydzie zadnego wesela!:evil_lol: Ojj dziekuja Ci bardzo:loveu::loveu: [/COLOR][quote name='łapeczek']Jak w polowie?? nie ma w polowie albo jestes samotna matucha albo masz meza[/quote] [COLOR=Blue]W połowie bo tatusiek Pauliny mieszko w Sopocie:diabloti:[/COLOR] Quote
Rahl Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Taaa... cieniasy... czytając te rozmowy najtwardsi się poddadzą :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 ooo wystarczyło że nie było mnie nie cała godzine albo ponad:oops: nie liczylam czasu :D:D a tu nagadane huhu :D:D wkoncu ogladnelam to co mialam ogladnac :multi::multi: (mamuska ty dokladnie wiesz co :evil_lol:):loveu::loveu::loveu: i zaraz chyba bede ogladac droga bez powrotu 2 bo mi sie nudzi ze szok :roll: Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='gordonowa']Taaa... cieniasy... czytając te rozmowy najtwardsi się poddadzą :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]do przeczytanie tego potrzebni są hardKORZY jakimi sa MY:diabloti: [/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']ooo wystarczyło że nie było mnie nie cała godzine albo ponad:oops: nie liczylam czasu :D:D a tu nagadane huhu :D:D wkoncu ogladnelam to co mialam ogladnac :multi::multi: (mamuska ty dokladnie wiesz co :evil_lol:):loveu::loveu::loveu: i zaraz chyba bede ogladac droga bez powrotu 2 bo mi sie nudzi ze szok :roll:[/quote] [COLOR=Blue]Taaa wiem:serduszka: chyba xD To idź ogladej xP [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']Jak w polowie?? nie ma w polowie albo jestes samotna matucha albo masz meza[/QUOTE] Ejjjj, jaka Martucha, to Anula mówiła :eviltong: Mamusi się już miesza :eviltong::loveu::evil_lol: [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Nie bydzie zadnego wesela!:evil_lol: Ojj dziekuja Ci bardzo:loveu::loveu:[/COLOR][/QUOTE] Tak tak, a za kilka lat się zmieni zdanie, hm? :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Martunia']Ejjjj, jaka Martucha, to Anula mówiła :eviltong: Mamusi się już miesza :eviltong::loveu::evil_lol: Tak tak, a za kilka lat się zmieni zdanie, hm? :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Łosiu MATUCHA czyli MATKA xD Nie małżeństwo to najgupszo rzecz na swiecie:diabloti: [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='gordonowa']Hmmm... mam wrażenie, że wszędzie tam gdzie łapeczek jest duuużo, duuużo stron do nadrabiania... :diabloti: Po 5 stronach się poddałam :mdleje:[/quote] że niby ja tyle nagadam ? mm....sama tego nie zrobie :P:cool3::cool3::cool3: [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Nie bydzie zadnego wesela!:evil_lol: Ojj dziekuja Ci bardzo:loveu::loveu: [/COLOR] [COLOR=Blue]W połowie bo tatusiek Pauliny mieszko w Sopocie:diabloti:[/COLOR][/quote] Aaa taki bajer ( Martusia nie martw sie my tez mozemy jezdzic do Sopotu na wakacje ;p mamy tam ciocie :) ) Quote
Sweet Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Anula & Bono'] [COLOR=Blue]Ale przynajmi wiem z kim mom te dzieci i wiem po kim odziedziczyły uroda i wgl:D [/COLOR][/quote] po kim urode mają moje dzieci to ja wiem bo przecież to oczywiste że po mnie:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Marta: ty się na żartach nie znasz i tyle:eviltong: ale jak nie chcesz to nie pisz zmuszać cie przecież nie będę:eviltong: Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 bo kurcze zakrecilam sie juz !!! za szybko wszyscy pisza nie ogarniaam juz ;];];] Przepraszam za pomylke :* Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']że niby ja tyle nagadam ? mm....sama tego nie zrobie :P:cool3::cool3::cool3: Aaa taki bajer ( Martusia nie martw sie my tez mozemy jezdzic do Sopotu na wakacje ;p mamy tam ciocie :) )[/quote] [COLOR=Blue]A Paulina mo i tatusia i ciotka tyż:diabloti: [/COLOR][quote name='Sweet']po kim urode mają moje dzieci to ja wiem bo przecież to oczywiste że po mnie:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Marta: ty się na żartach nie znasz i tyle:eviltong: ale jak nie chcesz to nie pisz zmuszać cie przecież nie będę:eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Tja jasne:lol: A Ty mi sie tu Marty nie czepiej:diabloti: [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 hmm.,...a po kim odziedziczyly urode moje dzieci mm...mmm...o to jest pytanie ... bo po mnie chyba nie xD Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']( Martusia nie martw sie my tez mozemy jezdzic do Sopotu na wakacje ;p mamy tam ciocie :) )[/QUOTE] Jupi :multi::multi::multi: [quote name='Sweet']Marta: ty się na żartach nie znasz i tyle:eviltong: ale jak nie chcesz to nie pisz zmuszać cie przecież nie będę:eviltong:[/QUOTE] Na twoich żartach trudno się znać :eviltong::diabloti: Ooo i kto tu się obraża :eviltong: Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']bo kurcze zakrecilam sie juz !!! za szybko wszyscy pisza nie ogarniaam juz ;];];] Przepraszam za pomylke :*[/QUOTE] Wybaczam ci :loveu::loveu::loveu: [quote name='łapeczek']hmm.,...a po kim odziedziczyly urode moje dzieci mm...mmm...o to jest pytanie ... bo po mnie chyba nie xD[/QUOTE] No właśnie, mamo, po kim??? :diabloti: Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']hmm.,...a po kim odziedziczyly urode moje dzieci mm...mmm...o to jest pytanie ... bo po mnie chyba nie xD[/quote] [COLOR=Blue]E tam po Tobie po Tobie:cool3: [/COLOR][quote name='Martunia']Jupi :multi::multi::multi: Na twoich żartach trudno się znać :eviltong::diabloti: Ooo i kto tu się obraża :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]BIJCIE SIE!!:diabloti:[/COLOR] Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']No to przyszle wakacje SOPOT xd[/quote] [COLOR=Blue]Ok jestem za i możemy wszyscy razem jechać:diabloti:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 o matko i corko :-o przeciez nie dawno co napisalam juz mojego postu nie widac :D:D :loveu:gaduły :D Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Haha no atmosfera robi się coraz lepsza :evil_lol: Łii do Sopotu, do Sopotu! :multi: Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o matko i corko :-o przeciez nie dawno co napisalam juz mojego postu nie widac :D:D :loveu:gaduły :D[/quote] [COLOR=Blue]Hahaha no widzisz:D [/COLOR][quote name='Martunia']Haha no atmosfera robi się coraz lepsza :evil_lol: Łii do Sopotu, do Sopotu! :multi:[/quote] [COLOR=Blue]Ale teroz tak poważnie jedzie ktoś ze mna do Sopotu na następne wakacje bo w sumie już byda pełnoletnio ino nie chca sama jechac:eviltong:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Bonowa :no nie wiem ale niech bedzie na Twoje :p No to bylo by fajno takie wakacje w sopocie z wami ooh ale bylo by wesolo Xd Martusia : bedzie duzio duzio piasuku do zabawy xD Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 sądziłam że ja jestem gaduła ale widze że przy was wymiękam :D:D Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']Bonowa :no nie wiem ale niech bedzie na Twoje :p No to bylo by fajno takie wakacje w sopocie z wami ooh ale bylo by wesolo Xd Martusia : bedzie duzio duzio piasuku do zabawy xD[/quote] [COLOR=Blue]Haha to by my fajno wieś tamz robiły i tatuś Pauliny by sie do mie nie przyznawoł:cool3: [/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']sądziłam że ja jestem gaduła ale widze że przy was wymiękam :D:D[/quote] [COLOR=Blue]Widzisz myliłaś sie xD Kurde po mału nie nadążom xD [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ja idem z sznupasem na spacer !!! jak worce Martusia ma byc przebrana w pidzamke xD jouk I nie nagadac mi tu za duzoo bo sie naprawde pogubie !!! Quote
Recommended Posts