Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martunia']Haha, oj tam, do wesela się zagoi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A lizaczkiem mogę się ewentualnie podzielić, bo jestem dla ciebie taka dobra :evil_lol:[/quote]
[COLOR=Blue]Nie bydzie zadnego wesela!:evil_lol:
Ojj dziekuja Ci bardzo:loveu::loveu:

[/COLOR][quote name='łapeczek']Jak w polowie?? nie ma w polowie albo jestes samotna matucha albo masz meza[/quote]
[COLOR=Blue]W połowie bo tatusiek Pauliny mieszko w Sopocie:diabloti:[/COLOR]

Posted

ooo wystarczyło że nie było mnie nie cała godzine albo ponad:oops: nie liczylam czasu :D:D a tu nagadane huhu :D:D

wkoncu ogladnelam to co mialam ogladnac :multi::multi: (mamuska ty dokladnie wiesz co :evil_lol:):loveu::loveu::loveu: i zaraz chyba bede ogladac droga bez powrotu 2 bo mi sie nudzi ze szok :roll:

Posted

[quote name='gordonowa']Taaa... cieniasy...
czytając te rozmowy najtwardsi się poddadzą :diabloti:[/quote]
[COLOR=Blue]do przeczytanie tego potrzebni są hardKORZY jakimi sa MY:diabloti:

[/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']ooo wystarczyło że nie było mnie nie cała godzine albo ponad:oops: nie liczylam czasu :D:D a tu nagadane huhu :D:D

wkoncu ogladnelam to co mialam ogladnac :multi::multi: (mamuska ty dokladnie wiesz co :evil_lol:):loveu::loveu::loveu: i zaraz chyba bede ogladac droga bez powrotu 2 bo mi sie nudzi ze szok :roll:[/quote]
[COLOR=Blue]Taaa wiem:serduszka: chyba xD
To idź ogladej xP
[/COLOR]

Posted

[quote name='łapeczek']Jak w polowie?? nie ma w polowie albo jestes samotna matucha albo masz meza[/QUOTE]

Ejjjj, jaka Martucha, to Anula mówiła :eviltong:
Mamusi się już miesza :eviltong::loveu::evil_lol:

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Nie bydzie zadnego wesela!:evil_lol:
Ojj dziekuja Ci bardzo:loveu::loveu:[/COLOR][/QUOTE]

Tak tak, a za kilka lat się zmieni zdanie, hm? :evil_lol:
:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Martunia']Ejjjj, jaka Martucha, to Anula mówiła :eviltong:
Mamusi się już miesza :eviltong::loveu::evil_lol:

Tak tak, a za kilka lat się zmieni zdanie, hm? :evil_lol:
:loveu::loveu::loveu:[/quote]
[COLOR=Blue]Łosiu MATUCHA czyli MATKA xD
Nie małżeństwo to najgupszo rzecz na swiecie:diabloti:
[/COLOR]

Posted

[quote name='gordonowa']Hmmm... mam wrażenie, że wszędzie tam gdzie łapeczek jest duuużo, duuużo stron do nadrabiania... :diabloti:

Po 5 stronach się poddałam :mdleje:[/quote]
że niby ja tyle nagadam ? mm....sama tego nie zrobie :P:cool3::cool3::cool3:

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Nie bydzie zadnego wesela!:evil_lol:
Ojj dziekuja Ci bardzo:loveu::loveu:

[/COLOR]
[COLOR=Blue]W połowie bo tatusiek Pauliny mieszko w Sopocie:diabloti:[/COLOR][/quote]

Aaa taki bajer
( Martusia nie martw sie my tez mozemy jezdzic do Sopotu na wakacje ;p
mamy tam ciocie :) )

Posted

[quote name='Anula & Bono']
[COLOR=Blue]Ale przynajmi wiem z kim mom te dzieci i wiem po kim odziedziczyły uroda i wgl:D
[/COLOR][/quote]

po kim urode mają moje dzieci to ja wiem bo przecież to oczywiste że po mnie:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol:

Marta: ty się na żartach nie znasz i tyle:eviltong: ale jak nie chcesz to nie pisz zmuszać cie przecież nie będę:eviltong:

Posted

[quote name='łapeczek']że niby ja tyle nagadam ? mm....sama tego nie zrobie :P:cool3::cool3::cool3:

Aaa taki bajer
( Martusia nie martw sie my tez mozemy jezdzic do Sopotu na wakacje ;p
mamy tam ciocie :) )[/quote]
[COLOR=Blue]A Paulina mo i tatusia i ciotka tyż:diabloti:

[/COLOR][quote name='Sweet']po kim urode mają moje dzieci to ja wiem bo przecież to oczywiste że po mnie:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol:

Marta: ty się na żartach nie znasz i tyle:eviltong: ale jak nie chcesz to nie pisz zmuszać cie przecież nie będę:eviltong:[/quote]
[COLOR=Blue]Tja jasne:lol:
A Ty mi sie tu Marty nie czepiej:diabloti:
[/COLOR]

Posted

[quote name='łapeczek']( Martusia nie martw sie my tez mozemy jezdzic do Sopotu na wakacje ;p
mamy tam ciocie :) )[/QUOTE]

Jupi :multi::multi::multi:

[quote name='Sweet']Marta: ty się na żartach nie znasz i tyle:eviltong: ale jak nie chcesz to nie pisz zmuszać cie przecież nie będę:eviltong:[/QUOTE]

Na twoich żartach trudno się znać :eviltong::diabloti:
Ooo i kto tu się obraża :eviltong:

Posted

[quote name='łapeczek']bo kurcze zakrecilam sie juz !!! za szybko wszyscy pisza nie ogarniaam juz ;];];]
Przepraszam za pomylke :*[/QUOTE]

Wybaczam ci :loveu::loveu::loveu:

[quote name='łapeczek']hmm.,...a po kim odziedziczyly urode moje dzieci mm...mmm...o to jest pytanie ... bo po mnie chyba nie xD[/QUOTE]

No właśnie, mamo, po kim??? :diabloti:

Posted

[quote name='łapeczek']hmm.,...a po kim odziedziczyly urode moje dzieci mm...mmm...o to jest pytanie ... bo po mnie chyba nie xD[/quote]
[COLOR=Blue]E tam po Tobie po Tobie:cool3:

[/COLOR][quote name='Martunia']Jupi :multi::multi::multi:

Na twoich żartach trudno się znać :eviltong::diabloti:
Ooo i kto tu się obraża :eviltong:[/quote]
[COLOR=Blue]BIJCIE SIE!!:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']o matko i corko :-o przeciez nie dawno co napisalam juz mojego postu nie widac :D:D :loveu:gaduły :D[/quote]
[COLOR=Blue]Hahaha no widzisz:D

[/COLOR][quote name='Martunia']Haha no atmosfera robi się coraz lepsza :evil_lol:
Łii do Sopotu, do Sopotu! :multi:[/quote]
[COLOR=Blue]Ale teroz tak poważnie jedzie ktoś ze mna do Sopotu na następne wakacje bo w sumie już byda pełnoletnio ino nie chca sama jechac:eviltong:[/COLOR]

Posted

[quote name='łapeczek']Bonowa :no nie wiem ale niech bedzie na Twoje :p No to bylo by fajno takie wakacje w sopocie z wami ooh ale bylo by wesolo Xd
Martusia : bedzie duzio duzio piasuku do zabawy xD[/quote]
[COLOR=Blue]Haha to by my fajno wieś tamz robiły i tatuś Pauliny by sie do mie nie przyznawoł:cool3:

[/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']sądziłam że ja jestem gaduła ale widze że przy was wymiękam :D:D[/quote]
[COLOR=Blue]Widzisz myliłaś sie xD

Kurde po mału nie nadążom xD
[/COLOR]