HuSkYy-Paulina-94 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]No jak na razie to dziecko w naszym wieku to jest ino problem...całe zycie zapieprzone to trzeba se dobrze przemyśleć a jest tyle srodków antykoncepcyjnych...ogólnie jedna wielko masakra idą z pierwszym lepszym do łóżka a potym mama zostaniesz babcią:cool1: [/COLOR] [COLOR=Blue]No no to mosz niezło gromadka:D No ale widzisz jo urodziłach dziecko mając 2 lata:diabloti: [/COLOR][/QUOTE] no ciebie powinni dac do ksiegi ginessa :D:D dziecko w wieku 2 lat a isc z kims do lozka w wieku roku :D:D:D Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no ciebie powinni dac do ksiegi ginessa :D:D dziecko w wieku 2 lat a isc z kims do lozka w wieku roku :D:D:D[/quote] [COLOR=Blue]To ojciec wtedy mioł 3 xD Włahaha nieźle:P no cóż było mineło a teroz jest Paulina i wszyscy sie kochają:loveu::loveu::loveu: :diabloti: [/COLOR] Quote
LadyK Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [CENTER][FONT="Century Gothic"][SIZE="3"]C z e ś ć :diabloti:[/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='LadyK'][CENTER][FONT=Century Gothic][SIZE=3]C z e ś ć :diabloti:[/SIZE][/FONT][/CENTER] [/quote] [COLOR=Blue]a witamy panią zapominalską:diabloti:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]To ojciec wtedy mioł 3 xD Włahaha nieźle:P no cóż było mineło a teroz jest Paulina i wszyscy sie kochają:loveu::loveu::loveu: :diabloti: [/COLOR][/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu: [URL=http://www.nume.pl/][IMG]http://www.nume.pl/images/oh9j0iod63njwhuprv4s.gif[/IMG][/URL] Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']:loveu::loveu::loveu::loveu: [URL="http://www.nume.pl/"][IMG]http://www.nume.pl/images/oh9j0iod63njwhuprv4s.gif[/IMG][/URL][/quote] [COLOR=Blue]I to mówi wszystko xD Ale ojca i tak nie poznosz i możliwe zę za rok sie z nim spotkom:cool3: [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]I to mówi wszystko xD Ale ojca i tak nie poznosz i możliwe zę za rok sie z nim spotkom:cool3: [/COLOR][/QUOTE] jakoś tak za ojcami nie przepadam :D:D:D Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']jakoś tak za ojcami nie przepadam :D:D:D[/quote] [COLOR=Blue]No to spoko nie wiesz co tracisz:cool3:[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 U mnie tak samo, miałam w szkole dziewczynę co w wieku 15 lat urodziła dziecko. Przez rok nie chodziła do szkoły, bo była na macierzyńskim (:lol:) i od czasu do czasu przychodziła do szkoły z dzieckiem w wózku, by się pochwalić innym.. A kiedy była jeszcze w ciąży to mało co o dziecku myślała, bo nadal paliła, piła itd. :roll::roll: Fajne towarzystwo, nie ma co. Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Martunia']U mnie tak samo, miałam w szkole dziewczynę co w wieku 15 lat urodziła dziecko. Przez rok nie chodziła do szkoły, bo była na macierzyńskim (:lol:) i od czasu do czasu przychodziła do szkoły z dzieckiem w wózku, by się pochwalić innym.. A kiedy była jeszcze w ciąży to mało co o dziecku myślała, bo nadal paliła, piła itd. :roll::roll: Fajne towarzystwo, nie ma co.[/quote] [COLOR=Blue]Łooo masakra...to sa po porstu takie dziołchy co nie myślą...:shake: A tak wgl co tam u Pani?:D Jo se jakiego kasku szykom no konie ale na allegro nie chca kupowac bo wg mie lepi jest przymierzyć Aaa i opychom sie oscypkiem:loveu::loveu::loveu: [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 A co to za paulina ? bo nie wtemacie lekko jestem :( Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']A co to za paulina ? bo nie wtemacie lekko jestem :([/quote] [COLOR=Blue]Husky Paulina 94[/COLOR] [COLOR=Blue]jest moją córką:diabloti:[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Łooo masakra...to sa po porstu takie dziołchy co nie myślą...:shake: A tak wgl co tam u Pani?:D Jo se jakiego kasku szykom no konie ale na allegro nie chca kupowac bo wg mie lepi jest przymierzyć Aaa i opychom sie oscypkiem:loveu::loveu::loveu: [/COLOR][/QUOTE] No właśnie jak kupować np. buty czy np. ten twój kask to ja wolę w normalnym sklepie, bo potem się okaże, że rozmiar nie taki. :roll: Ojj zazdroszczę oscypka :evil_lol: A u mnie dobrze, w końcu sobie kupiłam plecak do.. s.. szkoły.. :eviltong: Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 A to taki bajer ....hm....ja tez chce takie dziecko :p kogo zaadoptowac do mojej gromadki? Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Martunia']No właśnie jak kupować np. buty czy np. ten twój kask to ja wolę w normalnym sklepie, bo potem się okaże, że rozmiar nie taki. :roll: Ojj zazdroszczę oscypka :evil_lol: A u mnie dobrze, w końcu sobie kupiłam plecak do.. s.. szkoły.. :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Jak na razie ino kupia se kask a reszta to chyba ni[/COLOR]:eviltong: [COLOR=Blue]Kurde ale oscypek jest przepyszny szkoda zę tak mało kupiłach:placz: A jo plecaka ni mom i nie byda miec mom torebka xD bo i tak ksiazek nie nosza:diabloti: [/COLOR][quote name='łapeczek']A to taki bajer ....hm....ja tez chce takie dziecko :p kogo zaadoptowac do mojej gromadki?[/quote] [COLOR=Blue]Proponuja Martuchna:diabloti:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 ooOoOoo TAK TAK !!! Martuska moge CIE zaadoptowac ??? bedziesz moja sliczna mala pociecha xD Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 No oscypki są pyszne.. a takich z lodówek w delikatesach nie lubię, bo wolę świeże, kupowane w górach :loveu: Ale ci fajnie.. ja zobaczę, czy u mnie też nie trzeba, bo np. w gim to nosiłam tylko niektóre. :diabloti: I ewentualnie pożyczałam. :diabloti: Ooo tak, mnie zaadoptuj! Zawsze chciałam mieć brata konia.. :lol::lol::lol: Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Hehe No to zaraz znajde papiery adopcyjene xD ale nie tylko brata konia bo bedzie dwoch albo trzech braci (konie) potem brat Olympusek brat psiak i chyba na tyle :p samych braci bedziesz miala Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Martunia']No oscypki są pyszne.. a takich z lodówek w delikatesach nie lubię, bo wolę świeże, kupowane w górach :loveu: Ale ci fajnie.. ja zobaczę, czy u mnie też nie trzeba, bo np. w gim to nosiłam tylko niektóre. :diabloti: I ewentualnie pożyczałam. :diabloti: Ooo tak, mnie zaadoptuj! Zawsze chciałam mieć brata konia.. :lol::lol::lol:[/quote] [COLOR=Blue]Ta kupia sie takiego z tesco i na 2 dzień umra xD Aa to Ty tyż tako cwano jak jo jak ksiazki potrzebna to od kogoż porzyczka xD Ale to jest koń...czyli Ci nie może Ci pomóc:diabloti: [IMG]http://www.joemonster.org/i/c/kucykiem_by_myhmyhmyh_500.jpg[/IMG] [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ania (Łapeczka xD): Ok to szukaj :evil_lol: No właśnie po zatwierdzeniu posta skapnęłam się, że źle napisałam. :lol: Chciałam napisać "braci koni", no a olympusku też nie można zapomnieć. :evil_lol: A tak poza tym jesteś babcią, bo mój olympusek jest moim dzieckiem. :diabloti: Anula: Haha, może nie będzie tak źle. xD Oj tam, bo po co tyle nosić.. xD Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Martunia']Ania (Łapeczka xD): Ok to szukaj :evil_lol: No właśnie po zatwierdzeniu posta skapnęłam się, że źle napisałam. :lol: Chciałam napisać "braci koni", no a olympusku też nie można zapomnieć. :evil_lol: A tak poza tym jesteś babcią, bo mój olympusek jest moim dzieckiem. :diabloti: Anula: Haha, może nie będzie tak źle. xD Oj tam, bo po co tyle nosić.. xD[/quote] [COLOR=Blue]Noo jakie rodziny nom sie tu tworzą:evil_lol: No właśnie po co tyle nosić a późni mie plecy bolą:eviltong: [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 mm...no to sie ciesze bardzo !!! ( takk w zasiedzie to powinni mnie gdzies w Gazecie opisac jako tak mlada babcie 17 lat :p) Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 No jak się mniej nosi to plecy tak bardzo nie cierpią. :diabloti: Oj tak, jesteś bardzo młodą babcią, mamo :evil_lol::evil_lol: Biegnij o tym poinformować tvn24. :diabloti: Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [IMG]http://i31.tinypic.com/n1zfpi.jpg[/IMG] [COLOR=Blue]Zaaaaaaaaaaaaaabiłem byka cóż to był za byk krew z niego sika siku siku sik[/COLOR]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Hahaha, boskie zdjęcie, a Bonek jaki zadowolony ze swojego czynu. :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts