Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]No jak na razie to dziecko w naszym wieku to jest ino problem...całe zycie zapieprzone to trzeba se dobrze przemyśleć a jest tyle srodków antykoncepcyjnych...ogólnie jedna wielko masakra idą z pierwszym lepszym do łóżka a potym mama zostaniesz babcią:cool1:

[/COLOR]
[COLOR=Blue]No no to mosz niezło gromadka:D
No ale widzisz jo urodziłach dziecko mając 2 lata:diabloti:
[/COLOR][/QUOTE]

no ciebie powinni dac do ksiegi ginessa :D:D dziecko w wieku 2 lat a isc z kims do lozka w wieku roku :D:D:D

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']no ciebie powinni dac do ksiegi ginessa :D:D dziecko w wieku 2 lat a isc z kims do lozka w wieku roku :D:D:D[/quote]
[COLOR=Blue]To ojciec wtedy mioł 3 xD
Włahaha nieźle:P no cóż było mineło a teroz jest Paulina i wszyscy sie kochają:loveu::loveu::loveu:

:diabloti:
[/COLOR]

Posted

[quote name='LadyK'][CENTER][FONT=Century Gothic][SIZE=3]C z e ś ć :diabloti:[/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/quote]
[COLOR=Blue]a witamy panią zapominalską:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]To ojciec wtedy mioł 3 xD
Włahaha nieźle:P no cóż było mineło a teroz jest Paulina i wszyscy sie kochają:loveu::loveu::loveu:

:diabloti:
[/COLOR][/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu::loveu:
[URL=http://www.nume.pl/][IMG]http://www.nume.pl/images/oh9j0iod63njwhuprv4s.gif[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']:loveu::loveu::loveu::loveu:
[URL="http://www.nume.pl/"][IMG]http://www.nume.pl/images/oh9j0iod63njwhuprv4s.gif[/IMG][/URL][/quote]
[COLOR=Blue]I to mówi wszystko xD
Ale ojca i tak nie poznosz i możliwe zę za rok sie z nim spotkom:cool3:
[/COLOR]

Posted

U mnie tak samo, miałam w szkole dziewczynę co w wieku 15 lat urodziła dziecko. Przez rok nie chodziła do szkoły, bo była na macierzyńskim (:lol:) i od czasu do czasu przychodziła do szkoły z dzieckiem w wózku, by się pochwalić innym.. A kiedy była jeszcze w ciąży to mało co o dziecku myślała, bo nadal paliła, piła itd. :roll::roll: Fajne towarzystwo, nie ma co.

Posted

[quote name='Martunia']U mnie tak samo, miałam w szkole dziewczynę co w wieku 15 lat urodziła dziecko. Przez rok nie chodziła do szkoły, bo była na macierzyńskim (:lol:) i od czasu do czasu przychodziła do szkoły z dzieckiem w wózku, by się pochwalić innym.. A kiedy była jeszcze w ciąży to mało co o dziecku myślała, bo nadal paliła, piła itd. :roll::roll: Fajne towarzystwo, nie ma co.[/quote]
[COLOR=Blue]Łooo masakra...to sa po porstu takie dziołchy co nie myślą...:shake:
A tak wgl co tam u Pani?:D
Jo se jakiego kasku szykom no konie ale na allegro nie chca kupowac bo wg mie lepi jest przymierzyć

Aaa i opychom sie oscypkiem:loveu::loveu::loveu:
[/COLOR]

Posted

[quote name='łapeczek']A co to za paulina ? bo nie wtemacie lekko jestem :([/quote]
[COLOR=Blue]Husky Paulina 94[/COLOR] [COLOR=Blue]jest moją córką:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Łooo masakra...to sa po porstu takie dziołchy co nie myślą...:shake:
A tak wgl co tam u Pani?:D
Jo se jakiego kasku szykom no konie ale na allegro nie chca kupowac bo wg mie lepi jest przymierzyć

Aaa i opychom sie oscypkiem:loveu::loveu::loveu:
[/COLOR][/QUOTE]

No właśnie jak kupować np. buty czy np. ten twój kask to ja wolę w normalnym sklepie, bo potem się okaże, że rozmiar nie taki. :roll:
Ojj zazdroszczę oscypka :evil_lol:
A u mnie dobrze, w końcu sobie kupiłam plecak do.. s.. szkoły.. :eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']No właśnie jak kupować np. buty czy np. ten twój kask to ja wolę w normalnym sklepie, bo potem się okaże, że rozmiar nie taki. :roll:
Ojj zazdroszczę oscypka :evil_lol:
A u mnie dobrze, w końcu sobie kupiłam plecak do.. s.. szkoły.. :eviltong:[/quote]
[COLOR=Blue]Jak na razie ino kupia se kask a reszta to chyba ni[/COLOR]:eviltong:
[COLOR=Blue]Kurde ale oscypek jest przepyszny szkoda zę tak mało kupiłach:placz:
A jo plecaka ni mom i nie byda miec mom torebka xD bo i tak ksiazek nie nosza:diabloti:

[/COLOR][quote name='łapeczek']A to taki bajer ....hm....ja tez chce takie dziecko :p kogo zaadoptowac do mojej gromadki?[/quote]
[COLOR=Blue]Proponuja Martuchna:diabloti:[/COLOR]

Posted

No oscypki są pyszne.. a takich z lodówek w delikatesach nie lubię, bo wolę świeże, kupowane w górach :loveu:
Ale ci fajnie.. ja zobaczę, czy u mnie też nie trzeba, bo np. w gim to nosiłam tylko niektóre. :diabloti: I ewentualnie pożyczałam. :diabloti:

Ooo tak, mnie zaadoptuj! Zawsze chciałam mieć brata konia.. :lol::lol::lol:

Posted

Hehe
No to zaraz znajde papiery adopcyjene xD ale nie tylko brata konia bo bedzie dwoch albo trzech braci (konie) potem brat Olympusek brat psiak i chyba na tyle :p
samych braci bedziesz miala

Posted

[quote name='Martunia']No oscypki są pyszne.. a takich z lodówek w delikatesach nie lubię, bo wolę świeże, kupowane w górach :loveu:
Ale ci fajnie.. ja zobaczę, czy u mnie też nie trzeba, bo np. w gim to nosiłam tylko niektóre. :diabloti: I ewentualnie pożyczałam. :diabloti:

Ooo tak, mnie zaadoptuj! Zawsze chciałam mieć brata konia.. :lol::lol::lol:[/quote]
[COLOR=Blue]Ta kupia sie takiego z tesco i na 2 dzień umra xD
Aa to Ty tyż tako cwano jak jo jak ksiazki potrzebna to od kogoż porzyczka xD

Ale to jest koń...czyli Ci nie może Ci pomóc:diabloti:
[IMG]http://www.joemonster.org/i/c/kucykiem_by_myhmyhmyh_500.jpg[/IMG]
[/COLOR]

Posted

Ania (Łapeczka xD): Ok to szukaj :evil_lol:
No właśnie po zatwierdzeniu posta skapnęłam się, że źle napisałam. :lol: Chciałam napisać "braci koni", no a olympusku też nie można zapomnieć. :evil_lol:
A tak poza tym jesteś babcią, bo mój olympusek jest moim dzieckiem. :diabloti:

Anula: Haha, może nie będzie tak źle. xD
Oj tam, bo po co tyle nosić.. xD

Posted

[quote name='Martunia']Ania (Łapeczka xD): Ok to szukaj :evil_lol:
No właśnie po zatwierdzeniu posta skapnęłam się, że źle napisałam. :lol: Chciałam napisać "braci koni", no a olympusku też nie można zapomnieć. :evil_lol:
A tak poza tym jesteś babcią, bo mój olympusek jest moim dzieckiem. :diabloti:

Anula: Haha, może nie będzie tak źle. xD
Oj tam, bo po co tyle nosić.. xD[/quote]
[COLOR=Blue]Noo jakie rodziny nom sie tu tworzą:evil_lol:
No właśnie po co tyle nosić a późni mie plecy bolą:eviltong:
[/COLOR]

Posted

No jak się mniej nosi to plecy tak bardzo nie cierpią. :diabloti:
Oj tak, jesteś bardzo młodą babcią, mamo :evil_lol::evil_lol: Biegnij o tym poinformować tvn24. :diabloti:

Posted

[IMG]http://i31.tinypic.com/n1zfpi.jpg[/IMG]

[COLOR=Blue]Zaaaaaaaaaaaaaabiłem byka cóż to był za byk krew z niego sika siku siku sik[/COLOR]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: