Sweet Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [url]http://i28.tinypic.com/2j9wev.png[/url] Fajne:D przystojniak:loveu::lol: Te Muchi też fajne:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
Tepes Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='Sweet'][URL]http://i28.tinypic.com/2j9wev.png[/URL] Fajne:D przystojniak:loveu::lol: Te Muchi też fajne:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki:) E muchi nijakie:p [/COLOR] Quote
Sweet Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Dzięki:) E muchi nijakie:p [/COLOR][/quote] właśnie że bardzo fajne a nie nijakie:) nie znasz sie:eviltong::eviltong: Quote
Tepes Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='Sweet']właśnie że bardzo fajne a nie nijakie:) nie znasz sie:eviltong::eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]E tam jo sie znom to Wy sie nie znocie:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]E tam jo sie znom to Wy sie nie znocie:evil_lol:[/COLOR][/quote] Ty sie nie znasz:eviltong: słuchaj się mnie bo zawsze mam racje:evil_lol::diabloti: Quote
Tepes Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='Sweet']Ty sie nie znasz:eviltong: słuchaj się mnie bo zawsze mam racje:evil_lol::diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Ta Ty mosz racja yhym już to widza:evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ale ci fajnie, w końcu będziesz jeździła na koniu :):) A tak tego chciałaś, pamiętam :D Quote
Tepes Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='Martunia']Ale ci fajnie, w końcu będziesz jeździła na koniu :):) A tak tego chciałaś, pamiętam :D[/quote] [COLOR=Blue]Nooo nareszcie:loveu::loveu: Ino to jest na zasadzie że jeżdża na koniu ale za pingla tata mi już nie płaci:evil_lol: W ta sobota do Szczyrku to nie i raczy w następno sobota sie wybiera:diabloti: I nie wiem jak to bydzie jak sie rok szkolny zacznie A Ty Marta tak póxno i jeszce nie spisz:diabloti: [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 No tak, rozumiem :D Czyli trzeba oszczędzać pieniążki :evil_lol: Ty mi o szkole nie przypominaj! :roll: Ja tak wcześnie nie zasypiam :diabloti: Quote
Tepes Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='łapeczek']A kali mieć korwa :)[/quote] [COLOR=Blue]??? [/COLOR][quote name='Martunia']No tak, rozumiem :D Czyli trzeba oszczędzać pieniążki :evil_lol: Ty mi o szkole nie przypominaj! :roll: Ja tak wcześnie nie zasypiam :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Nie nie trzeba bo kasa któro tata dawoł mi za pingla idzie na kunie:eviltong: Szczerze to mie tak po mału kimano biere xD [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 a cos z ubioruuu jezdzieckiemu jest komus potrzebne ??? Quote
Tepes Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='łapeczek']a cos z ubioruuu jezdzieckiemu jest komus potrzebne ???[/quote] [COLOR=Blue]Wiesz co na razie nie wiem xD[/COLOR] [COLOR=Blue]Kobito jeszcze nie zaczełach jezdzić tacie może sie odwidzieć i powie żę koniec jeżdżenia tak więc nie wiem[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 aaaaa ale wrazie co mam na sprzedaz Bryczeski ;p Quote
Tepes Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='łapeczek']aaaaa ale wrazie co mam na sprzedaz Bryczeski ;p[/quote] [COLOR=Blue]Łokej byda pamiętać:diabloti:[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Wiem, tak sobie piszę :evil_lol::evil_lol: No mnie też już zaczyna, ale jeszcze się trzymam :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='Martunia']Wiem, tak sobie piszę :evil_lol::evil_lol: No mnie też już zaczyna, ale jeszcze się trzymam :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]A jo chyba po mału kończa xD Bracik jutro rano jedzie z kumplami w góry a jeszcze do domu nie wrócił ciekawe ja jutro wstanie:evil_lol: [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 eeh jak mu zalezy na wypadzie z kumplami to wstanie albo wogole sie nie polozy spac xD Quote
Tepes Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='łapeczek']eeh jak mu zalezy na wypadzie z kumplami to wstanie albo wogole sie nie polozy spac xD[/quote] [COLOR=Blue]no wstanie na pewno ino bydzie cięzko:evil_lol::evil_lol: powiedzioł że idzie kuzyna odprowadzić i dali go niii ma:evil_lol: przynajmi moga siedzieć na jego kompie:diabloti: [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Aha :D Ale szaleje :eviltong: Mizianko dla Bonka.. ale raczej wymiziaj go jutro, bo dziś pewnie dawno śpi :D Quote
Tepes Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='Martunia']Aha :D Ale szaleje :eviltong: Mizianko dla Bonka.. ale raczej wymiziaj go jutro, bo dziś pewnie dawno śpi :D[/quote] [COLOR=Blue]Ta śpi jak zabity:evil_lol: O widzisz Marta na 18 możesz mi kupić toczek abo czapsy abo ee nie wiem xD Ooo wlaśnie Mati przyszed:lol: [/COLOR] Quote
Tepes Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='Martunia']Ja mam kupić? Czemu jaa? :evil_lol::evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Bo mi sie tak ubzdurało xD[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Sorry, edytowałam posta, bo źle zrozumiałam :evil_lol: Myślałam, że ci chodziło o dzień - 18 sierpnień :evil_lol::evil_lol: Ale już wiem, że na urodziny :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='Martunia']Sorry, edytowałam posta, bo źle zrozumiałam :evil_lol: Myślałam, że ci chodziło o dzień - 18 sierpnień :evil_lol::evil_lol: Ale już wiem, że na urodziny :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Hahaha widza że myślenie idzie Ci coroz słabi więc idź spać:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Recommended Posts