Tepes Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Russellka napisał(a):Czeeeść! :multi: Co słychać dzisiaj u Bonka? :cool3: hej:hand: A u Grubasa wszystko ok jutro jedziemy na wieś to hrabia będzie moczył zadek we własnym prywatnym basenie:evil_lol: Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ada się wystraszyła. :evil_lol: Albo podziwia swoje buty na aukcji. :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Martunia napisał(a):Ada się wystraszyła. :evil_lol: Albo podziwia swoje buty na aukcji. :evil_lol: Ty mi o tych butach ani nie godej bo mi sie nóż w kapsi otwiero:evil_lol: Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ada, patrz co zrobiłaś Anuli, przez Ciebie ma uraz do twoich butów. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Martunia napisał(a):Ada, patrz co zrobiłaś Anuli, przez Ciebie ma uraz do twoich butów. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uraz nie do butów ale ta ceeeeeeeeeeeeeeeeeena Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 No wiem, ale przecież Ada musi je mieć. :D Ale się nieźle rozkręca rozmowa na dgm przez te buty. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Przestańcie juz o tych butach ja nie wiem co wy z nimi macie:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Martunia napisał(a):No wiem, ale przecież Ada musi je mieć. :D Ale się nieźle rozkręca rozmowa na dgm przez te buty. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musi to na RUsi w Polsce jak kto chce:diabloti: Sweet napisał(a):Przestańcie juz o tych butach ja nie wiem co wy z nimi macie:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Eee bo kosztują 4 stówy i to jest nienormalne takie buty kupować:lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Anula & Bono napisał(a): Eee bo kosztują 4 stówy i to jest nienormalne takie buty kupować:lol::evil_lol: ale ja ich nie kupiłam przecież:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Sweet masz zamiar tegoroczny zlot też przesiedziec w domku??:cool3: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Sweet napisał(a):ale ja ich nie kupiłam przecież:eviltong::evil_lol::evil_lol: Ale chcesz kupić i raczy kupisz:diabloti: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 olekg89 napisał(a):Sweet masz zamiar tegoroczny zlot też przesiedziec w domku??:cool3: Nie:eviltong::eviltong: po za tym tamtego całego nie przesiedziałam w domku:eviltong: Jak już mówiłam teraz postaram się poprawić:p Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 olekg89 napisał(a):Sweet masz zamiar tegoroczny zlot też przesiedziec w domku??:cool3: Oleczku mój kochany może i mo zamiar ale jo ji nie dom:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
olekg89 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 To gites.Bo to nieśmiałe dziewcze jest nie jest szworno dziołcha jak ty ino taka inkejsza:lol: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 olekg89 napisał(a):To gites.Bo to nieśmiałe dziewcze jest nie jest szworno dziołcha jak ty ino taka inkejsza:lol: ja prawie nic nie zrozumiałam:eviltong: można po polsku?:evil_lol: w każdym razie Olek uwierz mi że od zeszłego roku się zmieniłam:p:eviltong::diabloti: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 olekg89 napisał(a):To gites.Bo to nieśmiałe dziewcze jest nie jest szworno dziołcha jak ty ino taka inkejsza:lol: No wiesz facet jo jest fest nieśmiało i nie wiem jak to bydzie na początku ale powinnach sie szybko rozkręcić:evil_lol: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Sweet napisał(a):ja prawie nic nie zrozumiałam:eviltong: można po polsku?:evil_lol: w każdym razie Olek uwierz mi że od zeszłego roku się zmieniłam:p:eviltong::diabloti: No badej a jo zrozumiałach:evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Anula & Bono napisał(a):No badej a jo zrozumiałach:evil_lol::evil_lol: dobra już zrozumiałam:evil_lol::eviltong: ja nie z waszych stron i z niektórymi słowami mam problem:eviltong: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Sweet napisał(a):dobra już zrozumiałam:evil_lol::eviltong: ja nie z waszych stron i z niektórymi słowami mam problem:eviltong: No cóż:diabloti: Quote
olekg89 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Bo żeby godoć po slonskuu to trza sie tutej urodzić i lotać z dzieciami po podwórku ino jak sie lota to trza na guliki uważoć.Bo jak sie wpodnie do gulika to se można uebajny złamać :lol: Quote
olekg89 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 a na podwórku sie możno bawić na klopsztandze i po hasiokach skakać i na kole jeździć:lol:Albo iść kaj na hałdy i sie wunglem ciepoć:evil_lol: A jak ojciec wróci z szychty na rauszu to mu mamuśka nudelkulo skóra przetrzepie:evil_lol:coby chop w cug nie wpadł Quote
Tepes Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 olekg89 napisał(a):Bo żeby godoć po slonskuu to trza sie tutej urodzić i lotać z dzieciami po podwórku ino jak sie lota to trza na guliki uważoć.Bo jak sie wpodnie do gulika to se można uebajny złamać :lol: Jo tam na guliki nigdy nie uważałach i żyja:evil_lol: olekg89 napisał(a):a na podwórku sie możno bawić na klopsztandze i po hasiokach skakać i na kole jeździć:lol:Albo iść kaj na hałdy i sie wunglem ciepoć:evil_lol: A jak ojciec wróci z szychty na rauszu to mu mamuśka nudelkulo skóra przetrzepie:evil_lol:coby chop w cug nie wpadł Kto po hasiokach skoko tyn skoko:evil_lol: no a na hołdach idzie tyż sie poopolać i akurat jo jak mom hołdy to mom jeziorko obok:loveu::evil_lol::evil_lol: A tak poważnie Olek Ty godosz czy mówisz?:D Bo mi sie bardzo zdaje że mówisz bo to takie trocha jest przedobrzone te godanie xP Quote
dog193 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Wow, ale nagadane :-o Albo raczej - nagodane :evil_lol: Dzien dobry dziewecko :loveu: Quote
Tepes Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 dog193 napisał(a):Wow, ale nagadane :-o Albo raczej - nagodane :evil_lol: Dzien dobry dziewecko :loveu: No ta bardzi nagodane:diabloti: A witom pikno dziołszka:evil_lol::evil_lol: Prywatny basen Bona już babcia szykuje chyba:evil_lol::evil_lol: a jak nie to zgiiinie bo mi sie go nie chce myć ani wody wlewać buu Quote
Recommended Posts