Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ej tam, ja jestem bardziej cicha. :evil_lol: To ze mną byłby problem. :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Martunia']Ej tam, ja jestem bardziej cicha. :evil_lol: To ze mną byłby problem. :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Taaa jasne Ty:evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 No. :D Zobaczysz. :evil_lol: Ty się już pakujesz? :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Martunia']No. :D Zobaczysz. :evil_lol: Ty się już pakujesz? :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Jo już spakowano żem jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo jutro jada na wieś a wracom dzień przed zlotem [/COLOR] Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Właśnie gdzieś to czytałam.. No ale szybko się dość pakujesz. :evil_lol: Bonek też jedzie z tobą na wieś? Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Martunia']Właśnie gdzieś to czytałam.. No ale szybko się dość pakujesz. :evil_lol: Bonek też jedzie z tobą na wieś?[/quote] [COLOR=Blue]Wola spakować sie teroz niż mieć urwanie głowy dzień przed zlotem. Oczywiście że Bono jedzie musza mu wloc wody do jego prywatnego baseniku bo chica bydzie:evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ooo jego ukochany basen. :D A akurat jutro ma być ciepło. :D Podobno na zlocie ma być ładna pogoda. :cool3: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Martunia']Ooo jego ukochany basen. :D A akurat jutro ma być ciepło. :D Podobno na zlocie ma być ładna pogoda. :cool3:[/quote] [COLOR=Blue]Ta cały tydzień na zlocie mo być 30 stopni:D Pies mi sie zamieni tam w słonia morskiego:evil_lol: Jo sie tak ne bawia wysłałaś prezent Adzie na nk a mi nie no FOOCH z przytupem i melodyjką...:shake::shake: :diabloti::diabloti::evil_lol: [/COLOR] Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue] Jo sie tak ne bawia wysłałaś prezent Adzie na nk a mi nie no FOOCH z przytupem i melodyjką...:shake::shake: :diabloti::evil_lol: [/COLOR][/quote] bo my sobie nawzajem wysłałyśmy:eviltong::eviltong::diabloti: Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Właśnie też czytałam, że ma być 30 stopni, nieeeźle. :diabloti: A jaki prezent chcesz? :loveu: Bo nie wiem jaki. :-( Tak to mi Ada mówiła mniej więcej przez ee 30 min że takiego chce i ma. :evil_lol: Widzisz, ja tu jej ładne prezenty robię, a tej jeszcze mało i chce buty. :( Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Sweet']bo my sobie nawzajem wysłałyśmy:eviltong::eviltong::diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]phi... [/COLOR][quote name='Martunia']Właśnie też czytałam, że ma być 30 stopni, nieeeźle. :diabloti: A jaki prezent chcesz? :loveu: Bo nie wiem jaki. :-( Tak to mi Ada mówiła mniej więcej przez ee 30 min że takiego chce i ma. :evil_lol: Widzisz, ja tu jej ładne prezenty robię, a tej jeszcze mało i chce buty. :([/quote] [COLOR=Blue]To jak wrócymy to bydymy murzyny:diabloti: Jo chca pieeesa:loveu::loveu: No widzisz mi styknie ino że mie odwiedzisz czasem i w ogóle to żeś jest:loveu::loveu:a ta tako wybredno :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='Martunia']Właśnie też czytałam, że ma być 30 stopni, nieeeźle. :diabloti: A jaki prezent chcesz? :loveu: Bo nie wiem jaki. :-( Tak to mi Ada mówiła mniej więcej przez ee 30 min że takiego chce i ma. :evil_lol: Widzisz, ja tu jej ładne prezenty robię, a tej jeszcze mało i chce buty. :([/quote] A ja tez moge ci kupić:diabloti: i wiem jaki:D a ty mi kupisz?:loveu::evil_lol: No bo mnie marta kocha:diabloti::loveu: ciebie tez ale ci nie kupiła bo ja jej marudziłam:eviltong::eviltong: Oj bo mi nie starcza mandaryn:placz: chociaż jest przepiękny:loveu::loveu: a buty taniutkie:diabloti: jak mamie powiedziałam ze szukam sponsora to spojrzała na mnie jak na wariatkę:evil_lol::diabloti: a od ciebie starczą mi fioletowe trampki Martuś:diabloti::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 No, nie uwierzą, że tak można się w Polsce opalić. :evil_lol: :loveu::loveu: A ja ci komentuję zdjęcia na nk, a ty mi nie. :placz: :evil_lol: Właśnie, niedobra. :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Sweet']A ja tez moge ci kupić:diabloti: i wiem jaki:D a ty mi kupisz?:loveu::evil_lol: No bo mnie marta kocha:diabloti::loveu: ciebie tez ale ci nie kupiła bo ja jej marudziłam:eviltong::eviltong: Oj bo mi nie starcza mandaryn:placz: chociaż jest przepiękny:loveu::loveu: a buty taniutkie:diabloti: jak mamie powiedziałam ze szukam sponsora to spojrzała na mnie jak na wariatkę:evil_lol::diabloti: a od ciebie starczą mi fioletowe trampki Martuś:diabloti::evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Jo Ci ani nikomuu innemu nie kupia bo mom mało forsy. Ta tak taniutkie zę mom ochota sie pociąć... :evil_lol: [/COLOR][quote name='Martunia']No, nie uwierzą, że tak można się w Polsce opalić. :evil_lol: :loveu::loveu: A ja ci komentuję zdjęcia na nk, a ty mi nie. :placz: :evil_lol: Właśnie, niedobra. :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Niemożliwe? a jednak!:diabloti: Bo jo nie wiem co jo mom w komentach pisać zawsze moje są baaardzo ambitne...:evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 No będą mieli niespodziankę. :cool3: Ja też mam ambitne, moich nie widziałaś? :evil_lol: Masz niespodziewankę. :loveu: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Jo Ci ani nikomuu innemu nie kupia bo mom mało forsy. Ta tak taniutkie zę mom ochota sie pociąć... [/COLOR][COLOR=Blue]:evil_lol: [/COLOR][/quote] e wiesz co:eviltong::eviltong: no strasznie:eviltong::evil_lol: bez przesady żeby od razu się pociąć?:evil_lol: bo mi się takie drogie buty podobają?:diabloti: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Martunia']No będą mieli niespodziankę. :cool3: Ja też mam ambitne, moich nie widziałaś? :evil_lol: Masz niespodziewankę. :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Dzięuję baaardzo:* [/COLOR][quote name='Sweet']e wiesz co:eviltong::eviltong: no strasznie:eviltong::evil_lol: bez przesady żeby od razu się pociąć?:evil_lol: bo mi się takie drogie buty podobają?:diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]no nie wiem pocięcie mi pierwsze na myśl przyszło:evil_lol: Zabija CIe za tego BANANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol: [/COLOR] Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='Anula & Bono'] [COLOR=Blue]no nie wiem pocięcie mi pierwsze na myśl przyszło:evil_lol: Zabija CIe za tego BANANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/quote] ale ten banan jest piękny:evil_lol: i to były twoje słowa:evil_lol::evil_lol: nie ważne czy w żartach czy nie:diabloti::evil_lol::evil_lol: [quote name='Martunia']Ojjjj Ada ale wpadłaś. :diabloti:[/quote] najwyzej mi sie za tydzien dostatnie:evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Martunia']Ojjjj Ada ale wpadłaś. :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Menda jedna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mosz pokomentowałach CI zdjęcia i sie cieeesz:diabloti: [/COLOR][quote name='Sweet']ale ten banan jest piękny:evil_lol: i to były twoje słowa:evil_lol::evil_lol: nie ważne czy w żartach czy nie:diabloti::evil_lol::evil_lol: najwyzej mi sie za tydzien dostatnie:evil_lol::evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Znaczy wiesz co fajny banan ale nie wiem czy wszystkim opis sie spodobo:eviltong: Ale napisałach późni że WSZYSTKICH kochom:loveu: [/COLOR] Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 No teraz to nieźle będziesz miała na tym zlocie za to! :turn-l: Anulcio, dziękuję za komentarze. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Martunia']No teraz to nieźle będziesz miała na tym zlocie za to! :turn-l: Anulcio, dziękuję za komentarze. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Ada bydzie miała teksańsko masakra piłą mechaniczną!:diabloti: A proszę bardzo :) [/COLOR] Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Haha, ojj Ada będzie dłuuugo wspominała ten zlot. :diabloti: :loveu::loveu: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Martunia']Haha, ojj Ada będzie dłuuugo wspominała ten zlot. :diabloti: :loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Ojjjj tak będzie miała i uraz psychiczny i różne fajne urazy na ciałku:diabloti:o ile przeżyje:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Russellka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Czeeeść! :multi: Co słychać dzisiaj u Bonka? :cool3: Quote
Recommended Posts