Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

Ja właśnie chcialam wziąc lapka z jakimis horrorami, ale mi ojciec nie pozwolił i dupa, ostatecznie ja mogę być horrorem, który bedziecie musieli oglądać :diabloti:

Posted

[quote name='Martunia']Haha. :evil_lol: Znowu z tymi egzorcyzmami. :evil_lol:
Ale fajnie będzie. :D :loveu:[/quote]
[COLOR=Blue]Bo jo lubia egzorcyzmy i takie tam inne rzeczy:evil_lol:

[/COLOR][quote name='dog193']Ja właśnie chcialam wziąc lapka z jakimis horrorami, ale mi ojciec nie pozwolił i dupa, ostatecznie ja mogę być horrorem, który bedziecie musieli oglądać :diabloti:[/quote]
[COLOR=Blue]Haha:D
Weź ponegocjuj z tym lapchłopem jo mom duuuużo super filmów:diabloti:
[/COLOR]

Posted

No ja widzę, że tu ktoś się zlotu nie może doczekać:evil_lol: hehe ja też :loveu: ale mam nadzieję Anula, że nie będziecie w domku siedzieć cały czas:mad: bo rok temu Sweet i jej domek wieczorami szły do domku i siedziały tam:mad: a to zlot dogomaniaków, więc wszyscy powinni siedzieć wieczorami przy ognisku :)

Posted

[quote name='basia bonnie']No ja widzę, że tu ktoś się zlotu nie może doczekać:evil_lol: hehe ja też :loveu: ale mam nadzieję Anula, że nie będziecie w domku siedzieć cały czas:mad: bo rok temu Sweet i jej domek wieczorami szły do domku i siedziały tam:mad: a to zlot dogomaniaków, więc wszyscy powinni siedzieć wieczorami przy ognisku :)[/quote]
[COLOR=Blue]No chyba żarcisz że w domku bydymy durś siedzieć:diabloti:
Ale to było rok temu a teraz bedzie co innego:eviltong:
A jo czytałach co fajnego Czarek zrobił Bonnie mom nadzieja żę mi mijego Biołego nie zażre:diabloti:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]No chyba żarcisz że w domku bydymy durś siedzieć:diabloti:
Ale to było rok temu a teraz bedzie co innego:eviltong:
A jo czytałach co fajnego Czarek zrobił Bonnie mom nadzieja żę mi mijego Biołego nie zażre:diabloti:
[/COLOR][/quote]
No ja mam nadzieję :) nie mówię,że od razu macie z nami siedzieć i chlać, ale przy ognisku do nocy siedzicie obowiązkowo :cool3:
:evil_lol:nadzieja matką głupich :diabloti: Czarek nie lubi małych czarnych chomików i dużych jasnych goldenów :diabloti: a Chomik rzuca się na każdego psa:cool3:

Posted

[quote name='basia bonnie']No ja widzę, że tu ktoś się zlotu nie może doczekać:evil_lol: hehe ja też :loveu: ale mam nadzieję Anula, że nie będziecie w domku siedzieć cały czas:mad:[B] bo rok temu Sweet i jej domek wieczorami szły do domku i siedziały tam[/B]:mad: a to zlot dogomaniaków, więc wszyscy powinni siedzieć wieczorami przy ognisku :)[/quote]

Jak nie chciałyśmy siedzieć to nie siedziałyśmy i proste:eviltong: w tym roku może będę siedzieć a reszta dziewczyn to ich sprawa czy będą siedzieć czy nie;)

Posted

[quote name='dog193']Anula - raczej sie nie zgodzi :shake: Bo jak on cos powie, to twardo przy tym stoi... Ale bede jeszcze negocjowac :diabloti:[/quote]
[COLOR=Blue]Negocjuj negocjuj a jak nie to szantaż[/COLOR]:diabloti:

[quote name='basia bonnie']No ja mam nadzieję :) nie mówię,że od razu macie z nami siedzieć i chlać, ale przy ognisku do nocy siedzicie obowiązkowo :cool3:
:evil_lol:nadzieja matką głupich :diabloti: Czarek nie lubi małych czarnych chomików i dużych jasnych goldenów :diabloti: a Chomik rzuca się na każdego psa:cool3:[/quote]
[COLOR=Blue]Ok jo raczy byda siedzieć ale jo jest abstynent:diabloti:ta nadzieja ginie ostatnio:evil_lol:
ale mój jasny golden wcale taki duży nie jest:diabloti: a jak mu coś zrobi to jo coż zrobia Czarkowi i przy okazji Olkowi:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Sweet']Jak nie chciałyśmy siedzieć to nie siedziałyśmy i proste:eviltong: w tym roku może będę siedzieć a reszta dziewczyn to ich sprawa czy będą siedzieć czy nie;)[/quote]
[COLOR=Blue]No w sumie to nie jest przymus ale chyba jest lepiej se siedzieć cała grupą i wgl po to tam sie jedzie:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Martunia']Przecież nie będziemy tylko siedziały w domku, co to byłby za zlot. :evil_lol: :diabloti:[/quote]
[COLOR=Blue]No wlaśnie Martuchna mosz racja to jest zlot i to cza spędzać jak najwiecy czasu razem w grupie a nie gnić durś w domku[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono']
[COLOR=Blue]Ok jo raczy byda siedzieć ale jo jest abstynent:diabloti:ta nadzieja ginie ostatnio:evil_lol:
ale mój jasny golden wcale taki duży nie jest:diabloti: a jak mu coś zrobi to jo coż zrobia Czarkowi i przy okazji Olkowi:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/COLOR][/quote]
No i dobrze, bo niepełnoletni nie piją :cool3: czym Ci podpadł Olek? przecież fanklub chciałaś mu założyć:diabloti:
[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]No w sumie to nie jest przymus ale chyba jest lepiej se siedzieć cała grupą i wgl po to tam sie jedzie:diabloti:[/COLOR][/quote]
No raczej ;) nie przyjeżdża się chyba po to, żeby w domku siedzieć cały czas prawda?:cool3:
[quote name='Sweet'] Jak nie chciałyśmy siedzieć to nie siedziałyśmy i proste:eviltong: w tym roku może będę siedzieć a reszta dziewczyn to ich sprawa czy będą siedzieć czy nie;-)[/quote]
Prawie w ogóle nie siedziałyście :P aż tacy straszni jesteśmy, że nie chce z nami siedzieć?:-(

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]No w sumie to nie jest przymus ale chyba jest lepiej se siedzieć cała grupą i wgl po to tam sie jedzie:diabloti:[/COLOR][/quote]

no przymus nie jest:eviltong:
Wiesz jak wszyscy będą siedzieć przy ognisku to sama nie będę nie siedzieć w domku bez przesady:eviltong:

[quote name='basia bonnie']
Prawie w ogóle nie siedziałyście :P aż tacy straszni jesteśmy, że nie chce z nami siedzieć?:-([/quote]

Nie no straszni nie jesteście;) w tym roku obiecuje poprawę:evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']No i dobrze, bo niepełnoletni nie piją :cool3: czym Ci podpadł Olek? przecież fanklub chciałaś mu założyć:diabloti:

No raczej ;) nie przyjeżdża się chyba po to, żeby w domku siedzieć cały czas prawda?:cool3:

Prawie w ogóle nie siedziałyście :P aż tacy straszni jesteśmy, że nie chce z nami siedzieć?:-([/quote]
[COLOR=Blue]A niczym mi nie podpod jo go kochom:diabloti::loveu::loveu::loveu:choć jeszce go nie znom:P ino godom jak mi Czarek wbije sie w piękne grube dupsko Biołego to im coś zrobia:diabloti: No ale poważnie to bez sensu durś w domku siedzieć. Tak wyscie tacy straszni są że ino uciekać:evil_lol:

[/COLOR][quote name='Martunia']No. :D Trzeba poznać nowych ludzi. :evil_lol:[/quote]
[COLOR=Blue]Taaaaak zgadzam się z Tobą xP

[/COLOR][quote name='Sweet']no przymus nie jest:eviltong:
Wiesz jak wszyscy będą siedzieć przy ognisku to sama nie będę nie siedzieć w domku bez przesady:eviltong:[/quote]
[COLOR=Blue]Nigdy nic nie wiadomo:D
A przy ognisku zmieszczą sie wszyscy:loveu:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Martunia']Już widzę, że szykuje się suuuper zlot. :evil_lol: :loveu:[/quote]
[COLOR=Blue]Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu:

Ino kochano Basieńko na początku mi musicie wybaczyć bo jo żem jest nieśmiało dziołszka:evil_lol::lol:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Sweet']
Nie no straszni nie jesteście;) w tym roku obiecuje poprawę:evil_lol:[/quote]
cieszę się niezmiernie :diabloti:
[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]A niczym mi nie podpod jo go kochom:diabloti::loveu::loveu::loveu:choć jeszce go nie znom:P ino godom jak mi Czarek wbije sie w piękne grube dupsko Biołego to im coś zrobia:diabloti: No ale poważnie to bez sensu durś w domku siedzieć. Tak wyscie tacy straszni są że ino uciekać:evil_lol:
[/COLOR][COLOR=Blue]
[/COLOR][/quote]
Cóż za wyznania :shock:

[quote name='Martunia']Już widzę, że szykuje się suuuper zlot. :evil_lol: :loveu:[/quote]
na zlocie zawsze jest super :loveu:

Posted

[quote name='Martunia']I ja też. :evil_lol:[/quote]
[COLOR=Blue]haha:D

[/COLOR][quote name='basia bonnie']cieszę się niezmiernie :diabloti:

Cóż za wyznania :shock:

na zlocie zawsze jest super :loveu:[/quote]
[COLOR=Blue]hahaha no co Ciebie tyż kochom i cało reszta choć ich w zyciu na oczy nie widziałach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ino kochano Basieńko na początku mi musicie wybaczyć bo jo żem jest nieśmiało dziołszka:evil_lol::lol:
[/COLOR][/quote]
Boooosz, jak Wy napier... piszecie szybko:shake:
Sssspoko :P ja też ponoć jestem nieśmiała:roll::lol: rozkręcisz się szybciochem :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dog193']Będzie super :loveu:[/quote]
[COLOR=Blue]Na pewno!!:diabloti:

[/COLOR][quote name='basia bonnie']Boooosz, jak Wy napier... piszecie szybko:shake:
Sssspoko :P ja też ponoć jestem nieśmiała:roll::lol: rozkręcisz się szybciochem :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
[COLOR=Blue]A wiesz czemu szybko?:diabloti:
Bo co małe to szybkie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ponoć ale jo jest i to fest ale jak sie rozkreca to bydzie fajnie:evil_lol:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Martunia']E tam, Anula, rozkręcimy się. :evil_lol:[/quote]
[COLOR=Blue]No na pewno:diabloti:[SIZE=1]a może chyba:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/SIZE][/COLOR]