Marta_Ares Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Cała sala była tylko dla nas:diabloti: [/COLOR][/quote] nie wnikam co tam robiliśćie:evil_lol: :evil_lol: sliczne fotki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tepes Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Marta_Ares']nie wnikam co tam robiliśćie:evil_lol: :evil_lol: sliczne fotki:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Ej wiesz co:evil_lol:patrzyłyśmy se na film Dzięki:) [/COLOR] Quote
Tepes Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [IMG]http://i26.tinypic.com/23wqkol.jpg[/IMG] Quote
Martunia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Jaka śliczna fotka. :loveu: Niuniek. :loveu: Quote
Tepes Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Martunia']Jaka śliczna fotka. :loveu: Niuniek. :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki bardzo:) Ale my wolimy Niusiek bądź Niuśka niż Niuniek:diabloti::evil_lol::evil_lol: [/COLOR] Quote
Sweet Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [url]http://i26.tinypic.com/23wqkol.jpg[/url] Nochal:evil_lol::loveu::loveu::loveu: super:D co tam u was??:razz: Quote
Tepes Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Sweet'][URL]http://i26.tinypic.com/23wqkol.jpg[/URL] Nochal:evil_lol::loveu::loveu::loveu: super:D co tam u was??:razz:[/quote] [COLOR=Blue]Witam i dzięki:) A u nas NIC nuuudy:evil_lol: Widziałam u weta taką ładną obróżkę na Niuśka skórzaną czarną z kolcami i kuuuuusi mnie:diabloti: [/COLOR] Quote
Sweet Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Witam i dzięki:) A u nas NIC nuuudy:evil_lol: Widziałam u weta taką ładną obróżkę na Niuśka skórzaną czarną z kolcami i kuuuuusi mnie:diabloti: [/COLOR][/quote] hehe:evil_lol: to tak jak u nas:eviltong: oj musisz się już leczyć:evil_lol::diabloti: A po cóż to byłaś u weta? Quote
Tepes Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Sweet']hehe:evil_lol: to tak jak u nas:eviltong: oj musisz się już leczyć:evil_lol::diabloti: A po cóż to byłaś u weta?[/quote] [COLOR=Blue]Wiem że musza sie leczyć ale słabo mi to idzie:diabloti: A tak se byłach mniejsza o to:eviltong: [/COLOR] Quote
Sweet Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Wiem że musza sie leczyć ale słabo mi to idzie:diabloti: A tak se byłach mniejsza o to:eviltong: [/COLOR][/quote] hehe:eviltong::eviltong: wmawiaj sobie że tego nie kupisz:D mi pomogło:evil_lol: bo tez byłam na to chora ale mi przeszło:diabloti: aha:eviltong::eviltong: tak se to sie do weta nie chodzi:evil_lol: Quote
Tepes Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Sweet']hehe:eviltong::eviltong: wmawiaj sobie że tego nie kupisz:D mi pomogło:evil_lol: bo tez byłam na to chora ale mi przeszło:diabloti: aha:eviltong::eviltong: tak se to sie do weta nie chodzi:evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Już tak próbowałach ale szczerze to nic nie daje przynajmi mi nic:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Już tak próbowałach ale szczerze to nic nie daje przynajmi mi nic:evil_lol:[/COLOR][/quote] musisz mieć silną wolę mówie ci:evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Sweet']musisz mieć silną wolę mówie ci:evil_lol::evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Silno wola np do batonów mom czy czekolady potrafia odmówić ale do obrożoy ojj cieżko:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Silno wola np do batonów mom czy czekolady potrafia odmówić ale do obrożoy ojj cieżko:evil_lol:[/COLOR][/quote] ale batony czy czekolada są tańsze:diabloti: Quote
Tepes Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Sweet']ale batony czy czekolada są tańsze:diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Ale batony i czekolady tuczą a obroże nie:diabloti:[/COLOR] Quote
Pestka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Witam serdecznie Bona i jego wspaniałą włascicielkę :D Quote
Tepes Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Pestka']Witam serdecznie Bona i jego wspaniałą włascicielkę :D[/quote] [COLOR=Blue]A witam serdecznie witam!:)[/COLOR] Quote
Martunia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Witam się. :evil_lol: Co tam u Pani oraz Pana Bonka? :cool3: xD Quote
Tepes Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Martunia']Witam się. :evil_lol: Co tam u Pani oraz Pana Bonka? :cool3: xD[/quote] [COLOR=Blue]A witom również!:) A Bono śpi jak to Bono:D A jo czekom na wyniki konkursu na forum goldenowym:diabloti: I szukom osoby chętni do kina na Egzorcyzmy Dorothy Mills:diabloti: [/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Przyszliśmy sie pożegnać :-(:hand: Powodzenia w konkursie Quote
Martunia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Trzymam za Was kciuki, moje głosy na Was już zostały wysłane. ^^ Jej, a Ty znowu jakieś straszne rzeczy oglądasz. :evil_lol: I co, znalazł się jakiś chętny? :cool3: Quote
Tepes Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Martunia']Trzymam za Was kciuki, moje głosy na Was już zostały wysłane. ^^ Jej, a Ty znowu jakieś straszne rzeczy oglądasz. :evil_lol: I co, znalazł się jakiś chętny? :cool3:[/quote] [COLOR=Blue]Dziękuje Ci za to bardzo choć mamy nikłe szanse:eviltong: Straszne a skad wiesz nie chciałaś zoboczyć tego filmikka co Ci posłałach:evil_lol: to nie wiesz czy straszne czy nie:D niestety chetnich nie ma wszyscy się boja a sama nie chce is:diabloti: [/COLOR] Quote
Tepes Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Przyszliśmy sie pożegnać :-(:hand: Powodzenia w konkursie[/quote] [COLOR=Blue]Udanego wyjazdu[/COLOR]:loveu::loveu::loveu: [COLOR=Blue]I dzięki:) [IMG]http://demotywatory.pl/17070/Lew[/IMG] [/COLOR] Quote
Tepes Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='C&B']A kiedy bd znane wyniki?:diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Dziś o 24:diabloti: [IMG]http://demotywatory.pl/uploads/1246450462__500.jpg[/IMG] [/COLOR] Quote
Recommended Posts