Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Jo to dupca ale te posty skokają...:angryy::angryy: Quote
dog193 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Anula & Bono']No to fajnie że wiesz:diabloti: To jutro idź zobocz tam i dowiedz sie co i jak:diabloti: Ale ja znam to miejsce b. dobrze :diabloti: I jedyne co tam jezdzi to bana ul. Piekarską (tam i z powrotem) :eviltong: Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='dog193']Aaaaa właśnie - nie powiedziałam o jednej waznej rzeczy... że ten kncert jest dośc późno... Sie zaczyna o 21 i konczy o 2.15 - wiec nie wiem czy was rodzice puszczą... Ja juz z moimi mam ugadane. A jak jedzie kolega, to dobrze ;) Anulcia, ja ide zrobic królikowi żarełko i ide spać, papa :loveu: Ło kuźde tak późno:crazyeye::crazyeye: O ja cie to mie chyba nie puszczą... Quote
dog193 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Aaaaa właśnie - nie powiedziałam o jednej waznej rzeczy... że ten kncert jest dośc późno... Sie zaczyna o 21 i konczy o 2.15 - wiec nie wiem czy was rodzice puszczą... Ja juz z moimi mam ugadane. A jak jedzie kolega, to dobrze ;) Anulcia, ja ide zrobic królikowi żarełko i ide spać, papa :loveu: Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='dog193']No wlasnie jakos mi wypadlo z glowy, zeby powiedziec o tym... :roll: Kurde, moze ich przekonasz... A czamu tak późno?:shake: Nie przekonom na bank...bo łoni by chcieli najlepi żębych o 20 była w doma poważnie nie przegodom im.. Quote
dog193 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Anula & Bono']Ło kuźde tak późno:crazyeye::crazyeye: O ja cie to mie chyba nie puszczą... No wlasnie jakos mi wypadlo z glowy, zeby powiedziec o tym... :roll: Kurde, moze ich przekonasz... Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='dog193']Nie wiem, ja tego nie wymyslilam... Kurde, ale dupa... :-( No wiem że Ty nie wymyśliłaś... A na pewno tak późno??na 100%? bo jo żadny strony nie umia znajś co i jak Quote
dog193 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Anula & Bono']A czamu tak późno?:shake: Nie przekonom na bank...bo łoni by chcieli najlepi żębych o 20 była w doma poważnie nie przegodom im.. Nie wiem, ja tego nie wymyslilam... Kurde, ale dupa... :-( Quote
dog193 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Anula & Bono']No wiem że Ty nie wymyśliłaś... A na pewno tak późno??na 100%? bo jo żadny strony nie umia znajś co i jak No raczej tak, kolezanka to gdzies sprawdzala i mowi, ze tak to jest. Quote
Tepes Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='dog193']No raczej tak, kolezanka to gdzies sprawdzala i mowi, ze tak to jest. No to nie ma mowy nie mogę jechać już pytałam...:shake: [quote name='Bartiśkowa_']Witaj :loveu::loveu: Siemczan:diabloti: Quote
Tepes Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 A to jeszcze kilka fot jak wczoraj wracaliśmy do domu:eviltong: Quote
Martunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Hej Gieniu ! :loveu::loveu::loveu: Ale ładne widoczki. :cool3: Byłaś już u weta ??? Quote
Martunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Aha, no to poczekamy. ;) Co tam u Was ? :loveu: Quote
Tepes Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='Martunia']Hej Gieniu ! :loveu::loveu::loveu: Ale ładne widoczki. :cool3: Byłaś już u weta ??? Witam Gertrudzie i dziękuję:) A do weta matka zarządziła że jutro... Quote
Tepes Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='Martunia']Aha, no to poczekamy. ;) Co tam u Was ? :loveu: A u nos nic:D Próbuja negocjować z mamą zęby jednak mie pusciła na te dni Piekar ale kiepsko idzie...Może jakby ktoś nos autem móg odiweź może by sie jeszcze zgodziła ale tak to raczy dupa... No a dzisiej na wieczór raczy mie na dogo nie bydzie bo ida do mieszkania babci na noc z Renatą:diabloti: Wczoraj jak byłcha w parku z Renatą i Bonem to na Biołego ciepnył sie onek... Byli jego właściciele ale zajmowali sie jakimś nawaleńcem...Tyn owczarek z daleko szczekoł na nos i zaroz szarża...Nogi mi aż zmiękły...łon dolecioł Bonek zrobił wygibasa w bok i na szczęście kłapnył ino w powietrzu i Biołemu nic nie zrobił...Jakby Bono tego swojego wyginam śmiało ciało nie zrobił to by go w bok ugryzł...I przy okazji Bono wpieprzył sie w wózek...Ale babka nic nie godała nom i opieprzyłach tych ludzi że takiego psa sie na smyczy trzymo a łoni nic..:angryy::angryy: Quote
Martunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Dobrej nocy. :eviltong: Jak dobrze, że Bonkowi nic się nie stało od tego psa. :roll: Niestety różni są właściciele i nawet swoich psów nie potrafią pilnować. Quote
Bartiśkowa_ Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 http://i27.tinypic.com/23j24n5.jpg pomyslowe zdjecie :loveu: Quote
Tepes Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Martunia napisał(a):Dobrej nocy. :eviltong: Jak dobrze, że Bonkowi nic się nie stało od tego psa. :roll: Niestety różni są właściciele i nawet swoich psów nie potrafią pilnować. No dobrze że mu nic sie nie stało bo bym chyba zabiła tych wszystkich ludków co tam byli...:shake: A tak w ogóle żyje jestem już w domu nocka z Renatą była zajebista:evil_lol:lookałyśmy se filmy wpieprzałyśmy lody i takie tam:diabloti: Bartiśkowa_ napisał(a):http://i27.tinypic.com/23j24n5.jpg pomyslowe zdjecie :loveu: Dzięki:) Quote
dog193 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Szkoda, że nie jedziesz... Oooo widzę 'imprezka' udana :D A co to za soczek w ręce? :cool3: Bonek najładniejszy :loveu: Quote
Martunia Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Jakie fajne piesie. ^^ I tak jak jest napisane wyżej, Bono najładniejszy. :eviltong: :loveu: Ale sobie zabalowałyście. :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 dog193 napisał(a):Szkoda, że nie jedziesz... Oooo widzę 'imprezka' udana :D A co to za soczek w ręce? :cool3: Bonek najładniejszy :loveu: No szkoda... Ta udana i to bardzo a Ty sie nie interesuj co to jest:diabloti: Martunia napisał(a):Jakie fajne piesie. ^^ I tak jak jest napisane wyżej, Bono najładniejszy. :eviltong: :loveu: Ale sobie zabalowałyście. :evil_lol: Dzięki:) A dziś byłyśmy w kinie na filmie pt "Udręczeni" na początku myślałam że to będzie lipa ale myliłam sie opłacało się iść do kina podobało mi się i to nawet bardzo. Cała sala była tylko dla nas:diabloti: Quote
Recommended Posts