Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Anula & Bono']No a co:diabloti: Kurde musiałabyś ino na te gg wlyż to byś mi pomogła zoboczyć co i jak:D Hm znaczy sie nie:D Bo jo teroz pacza jak na te Chechło zajechać i niezbyt wiem jak i dupa:D a o te Dni Piekar to MOŻE sie go spytom kaj to:evil_lol::evil_lol: Quote
dog193 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Aha :eviltong: Moze?:evil_lol: Jak sie nie spytasz to sie zgubimy, wszystko na twoich barkach :diabloti: Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='dog193']Aha :eviltong: Moze?:evil_lol: Jak sie nie spytasz to sie zgubimy, wszystko na twoich barkach :diabloti: Przynajmi bydzie wesoło:diabloti: A na te Chechło to wąskotorówom idzize jechać ino jo nie wiem kaj łona jest:D kajś w Bytomiu godają mi że na Zamłyniu wiesz kaj to bo jo pojęcie zielonego ni mom xD Quote
dog193 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 A wesolo to bedzie czy sie zgubimy, czy sie nie zgubimy :evil_lol: A na koncercie bede sie drzec (spiewac oczywiscie :evil_lol:), skakac i wydurniac wiec sie przygotuj na moje drugie oblicze :diabloti: Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Kaja10014']Siemanko:hand: Siemczan:diabloti: Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='dog193']A wesolo to bedzie czy sie zgubimy, czy sie nie zgubimy :evil_lol: A na koncercie bede sie drzec (spiewac oczywiscie :evil_lol:), skakac i wydurniac wiec sie przygotuj na moje drugie oblicze :diabloti: Ej laska Ty godosz co bydziesz na koncercie robić a nie wiesz czy tam dojadymy:diabloti: Quote
dog193 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Anula & Bono']Ej laska Ty godosz co bydziesz na koncercie robić a nie wiesz czy tam dojadymy:diabloti: Bo ja stawiam na optymistyczna wersje :diabloti: Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Kaja10014']Kiedy nowe zdjątka Bonka?:loveu::diabloti: Nie wiem. [quote name='dog193']Zamłyniu? Pierwsze słyszę :niewiem: Jo ino słyszałach żę taki przystanek jest ale gdzie co i jak nie mom pojećia [quote name='dog193']Bo ja stawiam na optymistyczna wersje :diabloti: O widzisz a jo jest pesymista:diabloti: Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='dog193']Jak sie spytasz Wojtka to sie nie zgubimy :cool3::diabloti: Boże no:D spytom o ile byda miała ochota:evil_lol::evil_lol: Teroz sie głowa jak na chechło zajechać Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='dog193']Nie denerwuj sie, wiem ze jestem upierdliwa :eviltong: E tam, jakos zajedziesz :lol: Zajada?? Ty Tyz mosz na Chechło jechać a na te Dni jadymy RAZEM!!:diabloti: Powiedz mi kaj w Bytomiu jest wąskotorówka? Quote
dog193 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Jak sie spytasz Wojtka to sie nie zgubimy :cool3::diabloti: Quote
dog193 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Anula & Bono']Boże no:D spytom o ile byda miała ochota:evil_lol::evil_lol: Teroz sie głowa jak na chechło zajechać Nie denerwuj sie, wiem ze jestem upierdliwa :eviltong: E tam, jakos zajedziesz :lol: Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='dog193']No mowie ci, ze jeszcze nie wiem :eviltong: Wąskotorówka? No coś pisałaś o tym Zamłyniu, a ja nie mam pojęcia kaj to jest :eviltong: Zapytaj sie mnie o jakąs ulice to ci powiem, ale o takie duperele to sie mnie nie pytaj :eviltong: I w ogóle to coś mnie muży przed tym kompem. Chyba zaraz ide lulu :lol: Musisz jechać i tyla!:diabloti: No ja na Zamłyniu ale to myślałach że możze bydziesz wiedzieć kaj wąskotorówka mosz w końcu Ty mieszkosz w Bytomiu a nie jo:evil_lol: WIesz co mie tyż tak muli z leksza ale nie ida kimać jeszcze:evil_lol: Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 NaszeMiasto.pl : Bytom -- Informator miejski -- bytomskie obiekty i instytucje, firmy w Bytomiu Prosza bardzo tu mosz wąskotorówa już wiesz kaj?:D Mo szczerze mi dali to nic nie godo:evil_lol: Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='dog193']Haha, no nie wiem, nie wiem :diabloti: No niby mieszkam, ale co mnie jakas wąsktorówka obchodzi :evil_lol: Dałach Ci mapa to pacz!:evil_lol: Jo ino znom ul.Dworcowo:diabloti: Quote
dog193 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Anula & Bono']Zajada?? Ty Tyz mosz na Chechło jechać a na te Dni jadymy RAZEM!!:diabloti: Powiedz mi kaj w Bytomiu jest wąskotorówka? No mowie ci, ze jeszcze nie wiem :eviltong: Wąskotorówka? No coś pisałaś o tym Zamłyniu, a ja nie mam pojęcia kaj to jest :eviltong: Zapytaj sie mnie o jakąs ulice to ci powiem, ale o takie duperele to sie mnie nie pytaj :eviltong: I w ogóle to coś mnie muży przed tym kompem. Chyba zaraz ide lulu :lol: Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='dog193']Wiem :D Ale sobie nie przypominam, żeby tam była jakas wąskotorówka :shake: No to fajnie że wiesz:diabloti: To jutro idź zobocz tam i dowiedz sie co i jak:diabloti: Quote
dog193 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Haha, no nie wiem, nie wiem :diabloti: No niby mieszkam, ale co mnie jakas wąsktorówka obchodzi :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='dog193']Ale ja znam to miejsce b. dobrze :diabloti: I jedyne co tam jezdzi to bana ul. Piekarską (tam i z powrotem) :eviltong: To sie mamy czy taty spytej o wąskotorówa i bydzie:) O kochnie do Piekar dojadymy spokojnie bo mój kumpel jedzie ino pwoiedz mi od który do który to jest Quote
dog193 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Wiem :D Ale sobie nie przypominam, żeby tam była jakas wąskotorówka :shake: Quote
Recommended Posts