Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='sandrulka']hej! hej! witamy się! ja tylko na chwilkę bo czasu nie mam ale od czwartku nadrabiam! pozdrawiam![/quote] [COLOR=Blue]Witam witam:) A tam wpadaj kiedy masz czas to nie przymus xP [/COLOR] Quote
dog193 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 I co z Bonem? Byłaś u weta? P.S - dziala ci gadu? Bo mnie nie :shake: Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='dog193']I co z Bonem? Byłaś u weta? P.S - dziala ci gadu? Bo mnie nie :shake:[/quote] [COLOR=Blue]Jutro idziemy:) A mi gg działo Pytanie mom pojechałabyś może w piątek na Chechło? [/COLOR] Quote
dog193 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Aha, to napisz co i jak, jak wrócicie. Hmm, nie wiem czemu mi znowu nie działa :shake: W piątek hmm, musze zapytać rodziców czy nie planują czegos. Jesli nie to chętnie pojade :loveu: Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='dog193']Aha, to napisz co i jak, jak wrócicie. Hmm, nie wiem czemu mi znowu nie działa :shake: W piątek hmm, musze zapytać rodziców czy nie planują czegos. Jesli nie to chętnie pojade :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Ale to tak od razu na pewno się nie dowiemy co to jest. O jezu błagom Cie jedź:D Ino wiesz co jo na 99% moga ale tata mo wątpliwości bo tam nie byłach bo ktoś może nos napaś i wgl...To jak co to dom jeszce znać to byś jechała Ty,jo,Renata i nie wiem kto:evil_lol: [/COLOR][quote name='Martunia']No właśnie, jak z Bonem??? EDIT: Informuj jutro. ;)[/quote] [COLOR=Blue]Jak sie dowiem to wszystko powiem na razie nic o tym nie chca godać zęby nie zapeszyć[/COLOR] Quote
Martunia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 No właśnie, jak z Bonem??? EDIT: Informuj jutro. ;) Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Martunia']Ok. ;) I jak tam, rozpakowałaś się już :D ?[/quote] [COLOR=Blue]W sumie mama mie rozpakowała bo jak przyjechałach to od razu Renata po mie przyszła:loveu::loveu: wziełach psa i poszły my na plac i niedowno wróciłach:diabloti:[/COLOR] Quote
dog193 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Zobaczymy :D No ja bym chciała jechać, ale wszystko od rodziców zależy. Mogłaś do mnie dzisiaj przyjsc, bo sama na noc zostaje :diabloti: I sie bede bac :placz: :eviltong: Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='dog193']Zobaczymy :D No ja bym chciała jechać, ale wszystko od rodziców zależy. Mogłaś do mnie dzisiaj przyjsc, bo sama na noc zostaje :diabloti: I sie bede bac :placz: :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Ta matka by mie nie pusciła do Ciebie na noc bo jutro ida do wolnego mieszkania kaj moja babcie mieszkała spać z Renatą:evil_lol: w czwartek idymy do kina a piątek chciałach na te Chechło a sobota te dni Piekar mozę OWjtka spotkomy:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
dog193 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Moglyscie razem z Renata przyjsc :lol: Bo mam samotna nocke dzisiaj :placz: Na tych dniach Piekar tez bedzie fajnie :loveu: Ino jeszcze nie wiem jak tam dojedziemy z koleżanką :eviltong: A z Wojtkiem juz gadalas, czy bedzie tam? :D Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='dog193']Moglyscie razem z Renata przyjsc :lol: Bo mam samotna nocke dzisiaj :placz: Na tych dniach Piekar tez bedzie fajnie :loveu: Ino jeszcze nie wiem jak tam dojedziemy z koleżanką :eviltong: A z Wojtkiem juz gadalas, czy bedzie tam? :D[/quote] [COLOR=Blue]Ta ino żeby nos rodzice puscili to chętnie:evil_lol:a czy bydzie fajnie to sie okaże jo nie mom pojecia jak tam dojechać:diabloti: i nie ma bata my jadymy z Wami w grupie raźni:evil_lol: nie jeszce sie go nie pytałach:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
dog193 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Mozecie jechac :evil_lol: Ale nie wiem czy mamy tą sama droge do Piekar :eviltong: Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='dog193']Mozecie jechac :evil_lol: Ale nie wiem czy mamy tą sama droge do Piekar :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]My muszymy zajechać do Bytomia a późni z BYtomia do Piekor. I muszymy z Wami bo same se rady bankowo nie domy:diabloti: [/COLOR] Quote
dog193 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 E tam, nawet jak sie nie uda pojechac razem to na pewno dacie se rade :D Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='dog193']E tam, nawet jak sie nie uda pojechac razem to na pewno dacie se rade :D[/quote] [COLOR=Blue]Właśnie o to chodzi że nie bo my nie momy pojęcia kaj to jest kaj cza wysiadać i wgl[/COLOR] Quote
dog193 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 A myslisz, ze my mamy? :diabloti: Dziołcha, tutaj nam Wojtka trzeba :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='dog193']A myslisz, ze my mamy? :diabloti: Dziołcha, tutaj nam Wojtka trzeba :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]ALe Ci godom w grupie raźni:D i większe szanse że razem jakoś dotrzemy:evil_lol: No trzeba to napisz do niego:diabloti::evil_lol::evil_lol: [/COLOR] Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='dog193']No baaaaardzo śmieszne :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Jo tam wcale sie nie śmieja:diabloti: Mi jest tak trocha gupio sie go spytać:evil_lol: [/COLOR] Quote
dog193 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Głupio? :diabloti: Zapytaj sie go po prostu gdzie są te dni, jak tam dojechac, gdzie wysiąść i ew. czy tez tam bedzie :eviltong: I tyle :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='dog193']Głupio? :diabloti: Zapytaj sie go po prostu gdzie są te dni, jak tam dojechac, gdzie wysiąść i ew. czy tez tam bedzie :eviltong: I tyle :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]No tak dziwnie kurde:evil_lol: To jo CI dom jego nr to sie go sama spytej:evil_lol::evil_lol::eviltong: [/COLOR] Quote
dog193 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 No jasne: 'Czesc, jestem Ewa, kolezanka Anulci i chce sie zapytac czy (...), bo jej jest głupio.' :evil_lol: Fajnie by to brzmialo :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='dog193']No jasne: 'Czesc, jestem Ewa, kolezanka Anulci i chce sie zapytac czy (...), bo jej jest głupio.' :evil_lol: Fajnie by to brzmialo :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]No a co:diabloti: Kurde musiałabyś ino na te gg wlyż to byś mi pomogła zoboczyć co i jak:D [/COLOR] Quote
Recommended Posts