Martunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ok, pozdrowię. :) A Ty od nas możesz pozdrowić tych chłopaków z Twojej klasy. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 http://i41.tinypic.com/200ch0l.jpg śliczny Bonek :loveu: Tylko jakoś mało tu fot :diabloti: Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Martunia']Ok, pozdrowię. :) A Ty od nas możesz pozdrowić tych chłopaków z Twojej klasy. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ok mogę ich pozdrowić:diabloti: [quote name='agaciaaa']http://i41.tinypic.com/200ch0l.jpg śliczny Bonek :loveu: Tylko jakoś mało tu fot :diabloti: Dzięki:) A mało bo pogoda jest do dupy leje ciągle a domowych nie chce mi sie robić:evil_lol: Quote
kajkoowa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 A u mnie 20 stopni, słońce, porobiłabym foty, ale nie ma bateri:shake: Wcoraj lało cały dzień i było zimno:shake: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 haha:P a u mnie cały czas ładnie:D tylko wczoraj brzydka pogoda:eviltong: A dzisiaj cieplutko i słoneczko:) tylko wiatr wieje:eviltong: Quote
Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Nie no, ale śmiesznie było. :D U mnie tak samo, cały czas leje, mokro i ciemno, ogółem fajne lato. :-( Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Martunia']Nie no, ale śmiesznie było. :D U mnie tak samo, cały czas leje, mokro i ciemno, ogółem fajne lato. :-( Bo nie ma to jak mieć fajnych debili w klasie:diabloti: No tak lato rozpoczęło się SUPER... A ja se jadę o 14:30 a kiedy wróce to nie wiem:evil_lol: A komplecik już wysłany teraz czekać aż przyjdzie!:) Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Kaja10014']A u mnie 20 stopni, słońce, porobiłabym foty, ale nie ma bateri:shake: Wcoraj lało cały dzień i było zimno:shake: A u mnie w sumie jest też ciepło ale szaro buro i do dupy... [quote name='Sweet']haha:P a u mnie cały czas ładnie:D tylko wczoraj brzydka pogoda:eviltong: A dzisiaj cieplutko i słoneczko:) tylko wiatr wieje:eviltong: A idź nie dobijej mie:evil_lol: Quote
Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ada, Ty się nie martw, u Ciebie też będzie lało. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A u mnie właśnie grzmi, burza się pojawiła ... :roll::roll::roll: Tylko przynajmniej nie jest zimno. :) No tak, dziś ta randka... :cool3::cool3::cool3: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Martunia napisał(a):Ada, Ty się nie martw, u Ciebie też będzie lało. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A u mnie właśnie grzmi, burza się pojawiła ... :roll::roll::roll: Tylko przynajmniej nie jest zimno. :) No tak, dziś ta randka... :cool3::cool3::cool3: a to nich sobie pada ale wieczorem:evil_lol::evil_lol: bo do popołudnia mam jeszcze kilka rzeczy do załatwienia na mieście:evil_lol::evil_lol: Właśnie dzisiaj masz randkę:razz::razz: I w ogóle to Bonka wycałuj ode mnie:lol: Quote
dog193 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Albo jakaś msza i wypatrywanie takiego jednego ministranta :cool3: Anula, dziewczyny już piszą randka, a nie "randka" :diabloti: Edit: Przeskoczył... Quote
Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Niech zgadnę ... ZAKUPY ! :diabloti: Twoje ulubione "sprawy do załatwienia". :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Martunia napisał(a):Niech zgadnę ... ZAKUPY ! :diabloti: Twoje ulubione "sprawy do załatwienia". :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Po części tak muszę tacie prezent na dzień ojca kupić:razz: dog193 napisał(a):Albo jakaś msza i wypatrywanie takiego jednego ministranta :cool3: Nie:evil_lol::evil_lol: dzisiaj wyjątkowo nie:eviltong::eviltong::diabloti: Quote
dog193 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 W tygodniu czasem też :diabloti: Edit: Oczywiście przeskoczył... Quote
Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 ... i może coś znajdziesz dla siebie. :evil_lol: O no tak, o ministrancie zapomniałam. :evil_lol: Ale wypatrywanie go raczej odbywa się w niedzielę, przynajmniej najczęściej. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 dog193 napisał(a):W tygodniu czasem też :diabloti: w tygodniu raczej go nie spotykam:eviltong: Martunia napisał(a):... i może coś znajdziesz dla siebie. :evil_lol: O no tak, o ministrancie zapomniałam. :evil_lol: Ale wypatrywanie go raczej odbywa się w niedzielę, przynajmniej najczęściej. :evil_lol: nie raczej nie bo moja mieścina jest uboga w sklepy:evil_lol::evil_lol: zresztą idę tylko do kwiaciarni i spożywczego:evil_lol::evil_lol: no w niedziele raczej tylko:eviltong: Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Martunia']Ada, Ty się nie martw, u Ciebie też będzie lało. :evil_lol: A u mnie właśnie grzmi, burza się pojawiła ... :roll::roll:Tylko przynajmniej nie jest zimno. :) No tak, dziś ta randka... :cool3: A jak inaczej u Ciebie też musi Adziuchno moja kochana lać:diabloti: U mnie rano była burza ale jest git :D Ta randka sie okaże czy randka czy nie:evil_lol: [quote name='Sweet']a to nich sobie pada ale wieczorem:evil_lol: bo do popołudnia mam jeszcze kilka rzeczy do załatwienia na mieście:evil_lol: Właśnie dzisiaj masz randkę:razz: I w ogóle to Bonka wycałuj ode mnie:lol: Hmm ciekawe jakie to rzezczy byś się podzieliła z nami tym:diabloti: Ta randkę dobijajcie mnie jeszcze bardziej,ok wycaluje;) [quote name='dog193']Albo jakaś msza i wypatrywanie takiego jednego ministranta :cool3: Anula, dziewczyny już piszą randka, a nie "randka" :diabloti: Edit: Przeskoczył... No ta jak nie zakupy to ministrant:evil_lol: A one se mogą pisać dużo...:shake::evil_lol: [quote name='Martunia']Niech zgadnę ... ZAKUPY ! :diabloti: Twoje ulubione "sprawy do załatwienia". :evil_lol: Oj tak to jest bardzo ważna sprawa xP [quote name='Sweet']Po części tak muszę tacie prezent na dzień ojca kupić:razz: Nie:evil_lol: dzisiaj wyjątkowo nie:eviltong::diabloti: No ale musisz kupić czyli czy tak czy tak to ZAKUPY:diabloti: [quote name='Martunia']... i może coś znajdziesz dla siebie. :evil_lol: O no tak, o ministrancie zapomniałam. :evil_lol: Ale wypatrywanie go raczej odbywa się w niedzielę, przynajmniej najczęściej. :evil_lol: Ta idzie kupić coś tatuśkowi a wróci z całą torbą ciuchów dla siebie:cool3: No ale wiesz co do Koscioła se można isć codziennie xD Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Sweet']w tygodniu raczej go nie spotykam:eviltong: nie raczej nie bo moja mieścina jest uboga w sklepy:evil_lol::evil_lol: zresztą idę tylko do kwiaciarni i spożywczego:evil_lol::evil_lol: no w niedziele raczej tylko:eviltong: Kwiaty dla taty?????????????????:-o O dżizus:P O kocham waas moje kochane dziewuszki a randki dziś nie ma:diabloti: Niech to szlag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy: Bo moja Wojtula mus i jechać do Katosów w sprawie studiów... No zgroza:angryy::mad: xP Już 3 raz przekładamy to aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pierwszy raz Bo Domel zdechł (*) 2 raz bo lało jak cholera a teraz aaa chyba mnie szlag trefi:diabloti: Quote
dog193 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 A widzisz, Marta i Ada ci to wykrakały :diabloti: A już miałam pisać, że od Ady wycałuj Bonka, a ode mnie Wojtusia :diabloti: Quote
Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Haha, mieścina. :diabloti: U mnie burza była i rano, i niedawno, juz przestało grzmić i lać, przynajmniej na chwilę. :D Hmmm no zobaczymy, pewnie niezła randka się szykuje. :cool3: Jak coś, to nam wszystko opowiesz, jak było itd. :cool3: No wiesz, Aducha tak potrafi, tak niepozornie niby dla taty jakiś mały prezent, a potem z 5 koszulek wyniucha. :evil_lol: Można, ale Ada go wypatruje tylko w niedziele. :evil_lol: Ale się rozmowa rozkręciła. :diabloti: Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='dog193']A widzisz, Marta i Ada ci to wykrakały :diabloti: A już miałam pisać, że od Ady wycałuj Bonka, a ode mnie Wojtusia :diabloti: No cóz. Chyba żartujesz Wojtusia to jas e moga od siebie anie od Ciebie:diabloti:ale niestety nie dziś... [quote name='Martunia']Haha, mieścina. :diabloti: U mnie burza była i rano, i niedawno, juz przestało grzmić i lać, przynajmniej na chwilę. :D Hmmm no zobaczymy, pewnie niezła randka się szykuje. :cool3: Jak coś, to nam wszystko opowiesz, jak było itd. :cool3: No wiesz, Aducha tak potrafi, tak niepozornie niby dla taty jakiś mały prezent, a potem z 5 koszulek wyniucha. :evil_lol: Można, ale Ada go wypatruje tylko w niedziele. :evil_lol: Ale się rozmowa rozkręciła. :diabloti: U mnie tak właśnie tez rano było. DUPA a nie randka nie ma...zara mie szlag trefi:angryy: Ta to tylko tak specjalnie że niby do taty po prezent a w rzeczywistości jedzie po rzezczy dla siebie:diabloti: Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Martunia']No nie, ale głupio. :-( A tak się fajnie i ciekawie zapowiadało ... :roll: Ej, proszę tu na nas nie zwalać, my się tylko cieszyłyśmy z Anuli szczęścia. :evil_lol: No ale poważnie dziołcha mie szlag trefi już 3 roz przekładomy... Godoł wczoraj że wtorek mo wolny... No luuudzie:( Quote
Martunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 No nie, ale głupio. :-( A tak się fajnie i ciekawie zapowiadało ... :roll: Ej, proszę tu na nas nie zwalać, my się tylko cieszyłyśmy z Anuli szczęścia. :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Martunia']To kiedy zamierzacie się umówić? E tam, może następnym razem wypali. ;) Ale rozumisz już 3 roz... Nie wiem czwartek albo piątek i znów coś wymyśli że nie może... dajcie mi żyletke:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts