Tepes Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Martunia']No dobra, chyba miałaś rację, że na googlach, bo chyba ten Wojtek to nie Lotnik z Twojej klasy :eviltong: ?[/quote] [COLOR=Blue]Nie kochana to nie Lotnik z mojej klasy:D Ten Wojtek to z pingla jest ma 19 lat i jest z Piekar:diabloti: [/COLOR] Quote
Tepes Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='dog193']W cudzysłowiE :diabloti: To poprawna forma :D Pokaż mi też tego 'wybrańca' :cool3:[/quote] [COLOR=Blue]A jo se wola GODAĆ po swojemu czyli u mie to bydzie w cudzysłowiu ha;D Zaroz Ci pokoża xP [/COLOR][quote name='dog193']Tez mi sie podoba koles z Piekar :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]O jak miło to mozę keidy razem sie tam wybiereymy:eviltong:[/COLOR] Quote
dog193 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue] W cudzysłowiu bo w sumie nie wiem czy to idzie nazwać randką:diabloti: [/COLOR][/quote] W cudzysłowiE :diabloti: To poprawna forma :D Pokaż mi też tego 'wybrańca' :cool3: Quote
dog193 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue] Ten Wojtek to z pingla jest ma 19 lat i jest z Piekar:diabloti: [/COLOR][/quote] Tez mi sie podoba koles z Piekar :diabloti: Quote
Tepes Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Martunia']No tak myślałam, że nie jest z Twojej klasy. :D A o nim to już Ci napisałam na PW. :D :cool3:[/quote] [COLOR=Blue]O bożę fajnie gupio bych musiała być zęby to był Lotnik:D Wiem ze fajny wiem:diabloti: [/COLOR] Quote
Martunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 No tak myślałam, że nie jest z Twojej klasy. :D A o nim to już Ci napisałam na PW. :D :cool3: Quote
Tepes Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='dog193']A ja na początku patrze na tego 2 od prawej i sobie mysle, ze cos nie tak :diabloti: Nono, zyczę powodzenia :cool3: Co by z "randki" zrobiła się randka :evil_lol: A mnie sie podoba taki uroczy blondynek :evil_lol: Rok starszy ode mnie ;) Ale ma dziewczyne :shake:[/quote] [COLOR=Blue]O jezu ale by to było tyn 2 od prawy jo nie moga:D Uuuuu to żadnie że dziołcha mo... [/COLOR][quote name='dog193']No jasne :diabloti: Odbije go tej lasce! :evil_lol: Żartuje oczywiscie :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]A odbij:D niech krowa mo:P[/COLOR] Quote
dog193 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 A ja na początku patrze na tego 2 od prawej i sobie mysle, ze cos nie tak :diabloti: Nono, zyczę powodzenia :cool3: Co by z "randki" zrobiła się randka :evil_lol: A mnie sie podoba taki uroczy blondynek :evil_lol: Rok starszy ode mnie ;) Ale ma dziewczyne :shake: Quote
Tepes Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [COLOR=Blue]Boże ale te posty skokają:angryy::angryy::angryy::angryy:[/COLOR] Quote
dog193 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]O jak miło to mozę keidy razem sie tam wybiereymy:eviltong:[/COLOR][/quote] No jasne :diabloti: Odbije go tej lasce! :evil_lol: Żartuje oczywiscie :eviltong: Quote
dog193 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ja już jestem, do tego przyzwyczajona ;) To jak, kiedy idziemy na 'łowy'? :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Sweet']Ej ja tez chce go zobaczyć:razz:[/quote] [COLOR=Blue]Zaro Ci na pw napisza:diabloti:[/COLOR] Quote
Martunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Nie no, już się będą tłumy robić, by go zobaczyć. :D:D:D Quote
Tepes Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Martunia']Nie no, już się będą tłumy robić, by go zobaczyć. :D:D:D[/quote] [COLOR=Blue]Byda za to opłata zbierać i stana sie bogato:diabloti: Mom nadzieja że wom nie przeszkadzo że godom a nie mówia?:evil_lol: [/COLOR] Quote
Tepes Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='dog193']Ja już jestem, do tego przyzwyczajona ;) To jak, kiedy idziemy na 'łowy'? :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]A wiesz co mi jest jedno xP A na łowy to bardzi Ty bo jo już tego mojego mom upolowanego:diabloti: [/COLOR] Quote
dog193 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]A wiesz co mi jest jedno xP A na łowy to bardzi Ty bo jo już tego mojego mom upolowanego:diabloti: [/COLOR][/quote] No tak, racja :evil_lol: A ja nawet nie wiem, gdzie on mieszka dokładnie :evil_lol: Quote
Martunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Mi tam nie przeszkadza, bo rozumiem, co piszesz. :D Nawet nie zauważałam, że we Wrocławiu czasami po śląsku mówiłaś, czy tam nawet cały czas. :lol: Quote
Tepes Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Martunia']Mi tam nie przeszkadza, bo rozumiem, co piszesz. :D Nawet nie zauważałam, że we Wrocławiu czasami po śląsku mówiłaś, czy tam nawet cały czas. :lol:[/quote] [COLOR=Blue]Kobito jo cały czos godałach:D [/COLOR][quote name='dog193']Te skaczące posty...:angryy::angryy::angryy:[/quote] [COLOR=Blue]wkurzające to jest... [/COLOR][quote name='dog193']No tak, racja :evil_lol: A ja nawet nie wiem, gdzie on mieszka dokładnie :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]To cza wynająć detektywa:diabloti: A jo mom adres mojego ale nie wiem czy bych znalazła jego dom bo nigdy w Piekarach nie byłach:eviltong: Nie no fajnie by było jakby łon tu wloz na te forum i se poczytoł to wszystko,tak jak mój były, łoooooogień wtedy był:evil_lol: [/COLOR] Quote
Sweet Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Anula & Bono'] [COLOR=Blue]To cza wynająć detektywa:diabloti: [/COLOR][/quote] Ja będę detektywem dobra jestem w tym:razz::razz: Quote
Martunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 No widzisz, to jeszcze lepiej, nawet nie zauważyłam. :D Bez problemu rozumiałam, co mówiłaś. :D I pewnie Karolina, choć z nią to nawet normalnie czasami dogadać się nie da. :evil_lol: Nie no, żartuję. :D Musiałam czekać, by mi post nie przeskoczył ... :shake: Quote
Tepes Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Sweet']Ja będę detektywem dobra jestem w tym:razz::razz:[/quote] [COLOR=Blue]O to jedziesz z nami:diabloti: [/COLOR][quote name='Martunia']No widzisz, to jeszcze lepiej, nawet nie zauważyłam. :D Bez problemu rozumiałam, co mówiłaś. :D I pewnie Karolina, choć z nią to nawet normalnie czasami dogadać się nie da. :evil_lol: Nie no, żartuję. :D Musiałam czekać, by mi post nie przeskoczył ... :shake:[/quote] [COLOR=Blue]A jo właśnie nie wiedziałach czy moga godać czy nie bydzie Ci to przeszkadzać abo coś a Ty nawet nie zauważyłaś nie no fajnie:eviltong: Ale poważnie wnerwaiją mie te skokające posty [/COLOR] Quote
Martunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Nic nie mówiłam i normalnie gadałam, czyli nie przeszkadzało w ogóle. :D I fajnie było. :D No ja odczekuję z 5 min, bo czas jest nierówny i nie chcę znowu, by mi post przeskoczył. :roll: Quote
Tepes Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Martunia']Nic nie mówiłam i normalnie gadałam, czyli nie przeszkadzało w ogóle. :D I fajnie było. :D No ja odczekuję z 5 min, bo czas jest nierówny i nie chcę znowu, by mi post przeskoczył. :roll:[/quote] [COLOR=Blue]To sie ciesza że nie przeszkadzało a było BARDZO fajnie możesz Karolina pozdrowić ode mie:)[/COLOR] Quote
Recommended Posts