Tepes Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='Martunia']Haha, ale zaczynasz kombinować. :D I tak jak pisałam, z okazji końca roku robisz sobie mały prezent. :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]No co na prezencik zasługuje:diabloti: Najwyżej rodzice mnie zabiją a co tam:evil_lol: [/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [FONT=Georgia]Oo widzę że też byłaś ostatnio w leśnym parku niespodzianek :loveu: zdjęcie orła mam takie same :multi:[/FONT] Quote
Martunia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Czego się nie zrobi dla takiego kolca. :D Jak tam, już pojutrze koniec. :cool3: Quote
Tepes Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='Bartiśkowa_'][FONT=Georgia]Oo widzę że też byłaś ostatnio w leśnym parku niespodzianek :loveu: zdjęcie orła mam takie same :multi:[/FONT][/quote] [COLOR=Blue]Fajnie:) No tak niespodzianek gałąź prawie zabiła ludzi jak jak byłam:diabloti: [/COLOR][quote name='Martunia']Czego się nie zrobi dla takiego kolca. :D Jak tam, już pojutrze koniec. :cool3:[/quote] [COLOR=Blue]Tylko boję się że jestem już zdecydowana żę chce i wiem ból itd i sie okaże że facet powie ale musze mieć zgode rodziców abo coś takiego aaa to mnie szlag trefi:diabloti:[/COLOR] Quote
Tepes Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [IMG]http://i43.tinypic.com/25fuas0.jpg[/IMG] [COLOR=Blue]Moja kochana Doomciurela[/COLOR]...:loveu::loveu::-(:-(:-(:-(:-( [IMG]http://www.bank-zdjec.com/foto_galeria/841_DSC_0585_b.jpg[/IMG] Quote
Pestka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Agrafka2-']rodzice ci od razu to zauważą, ale spokojnie, jak ci każą to wyjąć to powiedz im że nie można chyba że chcą żebyś miała zakażenie języka xD[/quote] Moja koleżanka ma kolczyka w języku od listopada i rodzice do tej pory nie wiedzą ;) Trzeba po prostu nauczyć się mówić nie otwierając za bardzo buzi :cool3: [quote][COLOR=Blue]szuuuuper nie?:loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Black]nie :eviltong: Mi się kolczyki w jezyku jedynie PODOBAJA :p wg mnie są nieco.. hmm..[/COLOR] [/COLOR] Quote
Tepes Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Shappy']Moja koleżanka ma kolczyka w języku od listopada i rodzice do tej pory nie wiedzą ;) Trzeba po prostu nauczyć się mówić nie otwierając za bardzo buzi :cool3: [COLOR=Black]nie :eviltong: Mi się kolczyki w jezyku jedynie PODOBAJA :p wg mnie są nieco.. hmm..[/COLOR] [/color][/quote] [COLOR=Blue]U mnie mama od razu zauważy nie ma innej opcji:D Jakie są coo??:diabloti: Mi się baaardzo podobają:) [/COLOR] Quote
kajkoowa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Hello! NAreszcie wakacje :multi: Jutrzejszy dzień się dla mnie nie liczyXD MAsz bardzo ładny bannerek, skąd bierzesz takie teksty? Też musze sobie wstawić jakieś nowy Bardzo ładny ten kolczyk. Quote
Tepes Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Kaja10014']Hello! NAreszcie wakacje :multi: Jutrzejszy dzień się dla mnie nie liczyXD MAsz bardzo ładny bannerek, skąd bierzesz takie teksty? Też musze sobie wstawić jakieś nowy Bardzo ładny ten kolczyk.[/quote] [COLOR=Blue]Witam witam:) No wreszcie wakacje:) A dla mnie też jutrzejszy się nie liczy:diabloti: Dziękuję bardzo a teksty wiesz co sama nie wiem tak jakoś:D Ale w necie też dużo idzie znajść:) No i jutro się okaże czy kolczyk będzie:D Kurde ale jak będzie to matka mnie zabije:D Nie no w sumie może troche poczepia sie ale jak tata się dowie... On poważnie mnie zabije... [/COLOR] Quote
Tepes Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [COLOR=Blue]I jednak zmieniłam zdanie nie robie kolczyka:diabloti: Pierwsze co to bym sie pokłóciła z rodzicami a niepotrzebne mi jest to... Ok kolczyk jest fajny ale jednak nie dla mnie. Wczoraj jeszce byłam pewna zę ida a dziś jakoś samo od siebie mi przeszło. Za to kupie psu szelki Rogzowe:diabloti::evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Kobieta zmienną jest. :cool3: Szybko Ci nawet przeszło. :evil_lol: I jak tam, jutro zakończenie :D ? Quote
Tepes Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Martunia']Kobieta zmienną jest. :cool3: Szybko Ci nawet przeszło. :evil_lol: I jak tam, jutro zakończenie :D ?[/quote] [COLOR=Blue]No ta kobieta zmienną jest[/COLOR]:diabloti: [COLOR=Blue]No nareszcie zakończenie alleluja chwalmy pana:evil_lol: Nie chce ktoś może szelek Hifica o takich [/COLOR] [url]http://www.hifikia.webd.pl/hifica/liny/spa-cz/spa-cz-photo.jpg[/url] [COLOR=Blue]tylko że niebieskich[/COLOR] Quote
Tepes Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Agrafka2-']a dlaczego je sprzedajesz?[/quote] [COLOR=Blue]Bo Bono w nich nie chodzi:) Niepotrzebnie kupiłam i teraz leżą w szafie [/COLOR] Quote
Agrafka2- Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ja mam z tego smycz i obrożę i jestem zadowolona Quote
Marta_Ares Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 hehe i prawidłowy wybor, zamiast kolczyka szelki dl psa:loveu: :loveu: a jaki kolorek?? Quote
Tepes Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Agrafka2-']ja mam z tego smycz i obrożę i jestem zadowolona[/quote] [COLOR=Blue]Ogólnie są dobre ale tak jakoś no nie wiem nie podoba mi się w nich:D To moze do tego szeleczki byś chciała jeszcze?:D:diabloti: [/COLOR] Quote
Tepes Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Marta_Ares']hehe i prawidłowy wybor, zamiast kolczyka szelki dl psa:loveu: :loveu: a jaki kolorek??[/quote] [COLOR=Blue]Też tak teraz sądzę:diabloti: Tylko wpierw musze pozbyć się tych z Hificy a takie chce kupić [IMG]http://www.pelna-miska.pl/sklep//_var/gfx/1953b4ee139c852fc8cefcb778abf586.jpg[/IMG] [/COLOR] Quote
Agrafka2- Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ładne te rogzowe, a ja szelek mojej nie kupuje bo z nich ,,ucieka'' (wychodzi) nie wiem jak? Quote
Agrafka2- Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 nie wiem jak ona to robi, ukryta kamera by się przydała Quote
Tepes Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Agrafka2-']ładne te rogzowe, a ja szelek mojej nie kupuje bo z nich ,,ucieka'' (wychodzi) nie wiem jak?[/quote] [COLOR=Blue]Z szelek wychodzi?:D ło kurde to mój wyłazi z obrozy i dlatego jak idziemy gdzieś dalej to idzie w szelech:diabloti: [/COLOR] Quote
Tepes Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Agrafka2-']nie wiem jak ona to robi, ukryta kamera by się przydała[/quote] [COLOR=Blue]Zapewne tak:D Bono tylko raz wyszedł z szelek ale tych co sie zapina u góry. [/COLOR] Quote
Tepes Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Agrafka2-']no mojej też się u góry zapinały[/quote] [COLOR=Blue]Aha:) Bo z guardów jeszcze mi nigdy nie wyszedł:D A może Wy powiedzcie jaki wzorek Boniastemu by pasował?:) No i już po zakończeniu wreeeeszcie WAKACJEEEE [IMG]http://i42.tinypic.com/mli8o7.jpg[/IMG] domaluje sobie na świadectwie pasek i bedzie fajnie:D [/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Wreszcie Wakcje :multi::multi: hehe mi też potrzeba paska przyjdę do Ciebie to mi ładnie namalujesz :evil_lol::evil_lol: jaką miałaś średnią ? jej widziałam dzisiaj tak podobną dziewczynę do Ciebię z twarzy :cool3: a co do szelek to te są fajne:loveu: [url=http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=1511]Rogz szelki SJ 03 Q - Sport Blue[/url] Quote
Recommended Posts