Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

Przyszłam pomachać łapką :) [IMG]http://www.gifownia.info/libs/3rdparty/phpThumb/images/Postacie/Częsci%20ciała/machająca_dłoń.gif[/IMG]

Posted

[quote name='jbk']Przyszłam pomachać łapką :) [IMG]http://www.gifownia.info/libs/3rdparty/phpThumb/images/Postacie/Cz%C4%99sci%20cia%C5%82a/machaj%C4%85ca_d%C5%82o%C5%84.gif[/IMG][/quote]
ja też :D :loveu::loveu:

Posted

[quote name='jbk']Przyszłam pomachać łapką :) [IMG]http://www.gifownia.info/libs/3rdparty/phpThumb/images/Postacie/Cz%C4%99sci%20cia%C5%82a/machaj%C4%85ca_d%C5%82o%C5%84.gif[/IMG][/quote]
[COLOR=Blue]Hej;)

[/COLOR][quote name='Kaja10014']A ja przyszłam się przywitac :lol:[/quote]
[COLOR=Blue]Witam:)

[/COLOR][quote name='Shappy']ja też :D :loveu::loveu:[/quote]
[COLOR=Blue]Dobry:)[/COLOR]

Posted

Wszystkiego nojlepszego!
Dużo zdowio, szczynścio i miłości!:drink1:

[COLOR="Red"][SIZE="5"]mo żyć, mo żyć, mo długo, długo żyć !![/SIZE][/COLOR]:new-bday:

Posted

[quote name='Izabela124.']Wystawowe fotki śliczne :loveu:[/quote]
[COLOR=Blue]Thx:)

[/COLOR][quote name='Martunia']Wybacz, ale przesyłka do Ciebie trochę się spóźni ... :-([/quote]
[COLOR=Blue]Dziołcha czyś Ty zgłupiała!!

[/COLOR][quote name='Shappy']Jak kwiatowo ;)[/quote]
:)

[quote name='globalnydog193']Anula, wszystkiego najlepszego!:multi::loveu:[/quote]
[COLOR=Blue]Dzięki:*

[/COLOR][quote name='Skibka']Wszystkiego nojlepszego!
Dużo zdowio, szczynścio i miłości!:drink1:

[COLOR=Red][SIZE=5]mo żyć, mo żyć, mo długo, długo żyć !![/SIZE][/COLOR]:new-bday:[/quote]
[COLOR=Blue]Dziękuja bardzo:*:*[/COLOR]

Posted

[quote name='Izabela124.'][CENTER][COLOR=DarkOrchid][B]Niech Ci słońce pięknie gra, a Twój uśmiech długo trwa. Nie trać swej radosnej miny - dziś są Twoje urodziny.[/B][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
[COLOR=Blue]Dzięki:loveu::loveu::loveu:[/COLOR]

Posted

[CENTER]:BIG::new-bday::ylsuper::laola::sweetCyb::drink1::sweetCyb::drink1::sweetCyb:[B][SIZE=6][COLOR=DarkOrchid]Najlepszego[/COLOR][/SIZE][/B]:drink1::laola::ylsuper::new-bday::BIG:[/CENTER]

Posted

[quote name='Sweet'][CENTER]:BIG::new-bday::ylsuper::laola::sweetCyb::drink1::sweetCyb::drink1::sweetCyb:[B][SIZE=6][COLOR=DarkOrchid]Najlepszego[/COLOR][/SIZE][/B]:drink1::laola::ylsuper::new-bday::BIG:[/CENTER]
[/quote]
[COLOR=Blue]Dziękuję:*:*

No i wróciłam :D
Nie ma to jak swoje 17 urodziny spędzić w McDonaldzie:diabloti:
Kolega latał mi po żarcie:D
I kurde zaraz umre:evil_lol:
Od kumpla dostałam różę i ptasie mleczko a od kumpeli dostane w środe:eviltong:
Mendy jedne mówiłam że NIC nie chce!!:D
Was też sie to tyczy Ada i Marta:D
[/COLOR]

Posted

[SIZE="5"][COLOR="Red"][FONT="Arial Black"][B]Wszystkiego naj naj naj naj, .... najlepszego !!![/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
:cunao::laola::popcorn::pepsi::BIG: :new-bday::ylsuper::B-fly::klacz: :dog::Cool!::bigcool::sweetCyb: :kciuki::smilecol::siara::cool2::Rose: :loveu:

Posted

[quote name='Martunia'][SIZE=5][COLOR=Red][FONT=Arial Black][B]Wszystkiego naj naj naj naj, .... najlepszego !!![/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
:cunao::laola::popcorn::pepsi::BIG: :new-bday::ylsuper::B-fly::klacz: :dog::Cool!::bigcool::sweetCyb: :kciuki::smilecol::siara::cool2::Rose: :loveu:[/quote]
[COLOR=Blue]Dzięki:loveu:[/COLOR]

Posted

Spełnienia marzeń!!! :Rose: :Rose: :Rose:

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Nic nie zrobił..był ładny:evil_lol:[/COLOR][/quote]

To za to można od Ciebie dostać? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol:

Fajne fotki wystawowe :)

Posted

[quote name='agaciaaa']Spełnienia marzeń!!! :Rose: :Rose: :Rose:

To za to można od Ciebie dostać? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol:

Fajne fotki wystawowe :)[/quote]
[COLOR=Blue]Dzięki:)
Nie za to, tylko trzeba było jakoś na siebie zwrócić uwagę:evil_lol:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Hej hej wczorajsza solenizantko :loveu::loveu:

Co słychać ?[/quote]
[COLOR=Blue]Hej:)
A nic nie słychać 2 dni i wolne 2 tygodnie:evil_lol:
Później 8 dni do szkoły i WAKACJEEEEEEE:loveu:
[/COLOR]

Posted

[COLOR=Blue]A tu tak cicho a mnie po jutrze już nie ma i to aż 2 tygodnie:D
Na chwilkę wpadną 29 maja jak wrócę z wycieczki powrzucać fotki a później 30 maja o 5:30 wyjazd nad morze:diabloti:
Ahh jak się cieszę że od Was wszystkich odpocznę nawet nie macie pojęcia:evil_lol:
A na fotki jakoś nie mam czasu...Ewentualnie jutrobym coś popstrykała ale się wybieram na spotkanie z kumplem jeśli to można nazwać spotkaniem ale ok:diabloti::evil_lol:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Martunia']AAaaa powiedz mi, jak z tą wycieczką, kiedy będziecie we Wrocławiu itd.[/quote]
[COLOR=Blue]Już CI gadałam co i jak:D
A dokładnie godzina to nie mam pojęcia później napisze do Ciebie:)

I wróciłam przed chwilką ze spotkania z kumplem:D
Ja ogólnie tylko znam z turnieju raz go widziałam i i robiłam mu zdjęcie bo mnie poprosił no i spotkaliśmy się:D i było bardzo miło:)
I w ogóle:evil_lol:
Zdjęć niestety nie mam żadnych jak wrócę z wycieczki czyli 29 wstawie fotki a później jadę nad morze i potym zasypie was Bonkowymi zdjeciami morzowymi więc teraz wybaczcie:diabloti:
[/COLOR]