jbk Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Przyszłam pomachać łapką :) [IMG]http://www.gifownia.info/libs/3rdparty/phpThumb/images/Postacie/Częsci%20ciała/machająca_dłoń.gif[/IMG] Quote
Pestka Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='jbk']Przyszłam pomachać łapką :) [IMG]http://www.gifownia.info/libs/3rdparty/phpThumb/images/Postacie/Cz%C4%99sci%20cia%C5%82a/machaj%C4%85ca_d%C5%82o%C5%84.gif[/IMG][/quote] ja też :D :loveu::loveu: Quote
Tepes Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='jbk']Przyszłam pomachać łapką :) [IMG]http://www.gifownia.info/libs/3rdparty/phpThumb/images/Postacie/Cz%C4%99sci%20cia%C5%82a/machaj%C4%85ca_d%C5%82o%C5%84.gif[/IMG][/quote] [COLOR=Blue]Hej;) [/COLOR][quote name='Kaja10014']A ja przyszłam się przywitac :lol:[/quote] [COLOR=Blue]Witam:) [/COLOR][quote name='Shappy']ja też :D :loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Dobry:)[/COLOR] Quote
Tepes Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [IMG]http://i39.tinypic.com/99gspz.jpg[/IMG] Quote
Martunia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Wybacz, ale przesyłka do Ciebie trochę się spóźni ... :-( Quote
Skibka Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Wszystkiego nojlepszego! Dużo zdowio, szczynścio i miłości!:drink1: [COLOR="Red"][SIZE="5"]mo żyć, mo żyć, mo długo, długo żyć !![/SIZE][/COLOR]:new-bday: Quote
Tepes Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [quote name='Izabela124.']Wystawowe fotki śliczne :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Thx:) [/COLOR][quote name='Martunia']Wybacz, ale przesyłka do Ciebie trochę się spóźni ... :-([/quote] [COLOR=Blue]Dziołcha czyś Ty zgłupiała!! [/COLOR][quote name='Shappy']Jak kwiatowo ;)[/quote] :) [quote name='globalnydog193']Anula, wszystkiego najlepszego!:multi::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki:* [/COLOR][quote name='Skibka']Wszystkiego nojlepszego! Dużo zdowio, szczynścio i miłości!:drink1: [COLOR=Red][SIZE=5]mo żyć, mo żyć, mo długo, długo żyć !![/SIZE][/COLOR]:new-bday:[/quote] [COLOR=Blue]Dziękuja bardzo:*:*[/COLOR] Quote
Tepes Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [COLOR=Blue]A se sama sobie kupiłam prezencik a o 17 wybywam świętować:evil_lol:[/COLOR] [IMG]http://i39.tinypic.com/2eefymo.jpg[/IMG] Quote
Izabela124. Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [CENTER][COLOR=DarkOrchid][B]Niech Ci słońce pięknie gra, a Twój uśmiech długo trwa. Nie trać swej radosnej miny - dziś są Twoje urodziny.[/B][/COLOR][/CENTER] Quote
Tepes Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [quote name='Izabela124.'][CENTER][COLOR=DarkOrchid][B]Niech Ci słońce pięknie gra, a Twój uśmiech długo trwa. Nie trać swej radosnej miny - dziś są Twoje urodziny.[/B][/COLOR][/CENTER] [/quote] [COLOR=Blue]Dzięki:loveu::loveu::loveu:[/COLOR] Quote
Sweet Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [CENTER]:BIG::new-bday::ylsuper::laola::sweetCyb::drink1::sweetCyb::drink1::sweetCyb:[B][SIZE=6][COLOR=DarkOrchid]Najlepszego[/COLOR][/SIZE][/B]:drink1::laola::ylsuper::new-bday::BIG:[/CENTER] Quote
Tepes Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [quote name='Sweet'][CENTER]:BIG::new-bday::ylsuper::laola::sweetCyb::drink1::sweetCyb::drink1::sweetCyb:[B][SIZE=6][COLOR=DarkOrchid]Najlepszego[/COLOR][/SIZE][/B]:drink1::laola::ylsuper::new-bday::BIG:[/CENTER] [/quote] [COLOR=Blue]Dziękuję:*:* No i wróciłam :D Nie ma to jak swoje 17 urodziny spędzić w McDonaldzie:diabloti: Kolega latał mi po żarcie:D I kurde zaraz umre:evil_lol: Od kumpla dostałam różę i ptasie mleczko a od kumpeli dostane w środe:eviltong: Mendy jedne mówiłam że NIC nie chce!!:D Was też sie to tyczy Ada i Marta:D [/COLOR] Quote
Martunia Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [SIZE="5"][COLOR="Red"][FONT="Arial Black"][B]Wszystkiego naj naj naj naj, .... najlepszego !!![/B][/FONT][/COLOR][/SIZE] :cunao::laola::popcorn::pepsi::BIG: :new-bday::ylsuper::B-fly::klacz: :dog::Cool!::bigcool::sweetCyb: :kciuki::smilecol::siara::cool2::Rose: :loveu: Quote
Tepes Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [quote name='Martunia'][SIZE=5][COLOR=Red][FONT=Arial Black][B]Wszystkiego naj naj naj naj, .... najlepszego !!![/B][/FONT][/COLOR][/SIZE] :cunao::laola::popcorn::pepsi::BIG: :new-bday::ylsuper::B-fly::klacz: :dog::Cool!::bigcool::sweetCyb: :kciuki::smilecol::siara::cool2::Rose: :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki:loveu:[/COLOR] Quote
agaciaaa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Spełnienia marzeń!!! :Rose: :Rose: :Rose: [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Nic nie zrobił..był ładny:evil_lol:[/COLOR][/quote] To za to można od Ciebie dostać? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Fajne fotki wystawowe :) Quote
Tepes Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 [quote name='agaciaaa']Spełnienia marzeń!!! :Rose: :Rose: :Rose: To za to można od Ciebie dostać? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Fajne fotki wystawowe :)[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki:) Nie za to, tylko trzeba było jakoś na siebie zwrócić uwagę:evil_lol: [/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Hej hej wczorajsza solenizantko :loveu::loveu: Co słychać ? Quote
Tepes Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Hej hej wczorajsza solenizantko :loveu::loveu: Co słychać ?[/quote] [COLOR=Blue]Hej:) A nic nie słychać 2 dni i wolne 2 tygodnie:evil_lol: Później 8 dni do szkoły i WAKACJEEEEEEE:loveu: [/COLOR] Quote
Tepes Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 [COLOR=Blue]A tu tak cicho a mnie po jutrze już nie ma i to aż 2 tygodnie:D Na chwilkę wpadną 29 maja jak wrócę z wycieczki powrzucać fotki a później 30 maja o 5:30 wyjazd nad morze:diabloti: Ahh jak się cieszę że od Was wszystkich odpocznę nawet nie macie pojęcia:evil_lol: A na fotki jakoś nie mam czasu...Ewentualnie jutrobym coś popstrykała ale się wybieram na spotkanie z kumplem jeśli to można nazwać spotkaniem ale ok:diabloti::evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 AAaaa powiedz mi, jak z tą wycieczką, kiedy będziecie we Wrocławiu itd. Quote
Tepes Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 [quote name='Martunia']AAaaa powiedz mi, jak z tą wycieczką, kiedy będziecie we Wrocławiu itd.[/quote] [COLOR=Blue]Już CI gadałam co i jak:D A dokładnie godzina to nie mam pojęcia później napisze do Ciebie:) I wróciłam przed chwilką ze spotkania z kumplem:D Ja ogólnie tylko znam z turnieju raz go widziałam i i robiłam mu zdjęcie bo mnie poprosił no i spotkaliśmy się:D i było bardzo miło:) I w ogóle:evil_lol: Zdjęć niestety nie mam żadnych jak wrócę z wycieczki czyli 29 wstawie fotki a później jadę nad morze i potym zasypie was Bonkowymi zdjeciami morzowymi więc teraz wybaczcie:diabloti: [/COLOR] Quote
Recommended Posts