Martunia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 No Bonek najlepsiejszy. :loveu: Zdjęcia bardzo fajne, fajna smyczka nowa. :D I super psiaki na wystawe. :D Masz jakieś westy (o, jestem szybciej od Ady :eviltong::eviltong:)? I ogólnie dawaj wiecej zdjęć. :D:D Quote
Sweet Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Martunia']No Bonek najlepsiejszy. :loveu: Zdjęcia bardzo fajne, fajna smyczka nowa. :D I super psiaki na wystawe. :D Masz jakieś westy [B](o, jestem szybciej od Ady[/B] [B][I][U]:eviltong:[/U][/I]:eviltong:)?[/B] I ogólnie dawaj wiecej zdjęć. :D:D[/quote] [B]a ty co ścigasz sie ze mną:evil_lol::evil_lol:[/B] Fajne fotki z wystawy:):) A ty masz niedługo urodzinki:razz: Quote
Martunia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ups, wydało się. :evil_lol: A tak naprawdę to Ty zawsze pierwsza byłaś w pytaniu o westy to cóż, chciałam choć raz zaznać tej satysfakcji. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Martunia']Ups, wydało się. :evil_lol: A tak naprawdę to Ty zawsze pierwsza byłaś w pytaniu o westy to cóż, chciałam choć raz zaznać tej satysfakcji. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] haha:evil_lol::evil_lol: e tam pierwsza po prostu chciałam to się pytałam:eviltong::eviltong: a ty tu w wyścigi sie bawisz:evil_lol: Quote
Karolina. Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [FONT="Century Gothic"]Hej :p [url]http://i44.tinypic.com/vzhkex.jpg[/url] Ten pies mi się najbardziej podoba :loveu:[/FONT] Quote
Tepes Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='Martunia']No Bonek najlepsiejszy. :loveu: Zdjęcia bardzo fajne, fajna smyczka nowa. :D I super psiaki na wystawe. :D Masz jakieś westy (o, jestem szybciej od Ady :eviltong:)? I ogólnie dawaj wiecej zdjęć. :D[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki:) Westów nie maam bo ogólnie mało fotek robiłam bo jedną ręka psa trzymam a drugą aparat:eviltong: [/COLOR][quote name='Sweet'][B]a ty co ścigasz sie ze mną:evil_lol:[/B] Fajne fotki z wystawy:):) A ty masz niedługo urodzinki:razz:[/quote] [COLOR=Blue]Ta Marta Cie śledzi:evil_lol: No tak niedługo 17 lat jaka ja staraaa dupa:diabloti: [/COLOR][quote name='Martunia']Ups, wydało się. :evil_lol: A tak naprawdę to Ty zawsze pierwsza byłaś w pytaniu o westy to cóż, chciałam choć raz zaznać tej satysfakcji. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]No teee a po co Ty ją śledzisz?:D No ok byłaś pierwsza to sie ciesz:diabloti: [/COLOR][quote name='Sweet']haha:evil_lol::evil_lol: e tam pierwsza po prostu chciałam to się pytałam:eviltong::eviltong: a ty tu w wyścigi sie bawisz:evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]wyścigi szczurów:evil_lol::evil_lol: [/COLOR][quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Hej :p [URL]http://i44.tinypic.com/vzhkex.jpg[/URL] Ten pies mi się najbardziej podoba :loveu:[/FONT][/quote] [COLOR=Blue]No a jak inaczej:D Dzięki:) [/COLOR] Quote
Martunia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Hahaha. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale jestem podstępna. :evil_lol: Co tam u Ciebie? :D Quote
Tepes Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='Martunia']Hahaha. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale jestem podstępna. :evil_lol: Co tam u Ciebie? :D[/quote] [COLOR=Blue]Trzeba Cie za to UKARAĆ!!:diabloti:[/COLOR] [COLOR=Blue]A szukam se jakiejś fajnej czcionki xP i będę męczyć mamuśkę o pozwolenie o następny tattoo:D chcę na nadgarstku napis Death and Glory[/COLOR]:loveu::diabloti: Quote
Martunia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Eee nie, co tu się od razu denerwować, ja przecież jestem grzeczna. :evil_lol: Mnie karać.. :shake: :eviltong: Haha, wiedziałam, że znowu będziesz miała podobny pomysł. :D Quote
Tepes Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='Martunia']Eee nie, co tu się od razu denerwować, ja przecież jestem grzeczna. :evil_lol: Mnie karać.. :shake: :eviltong: Haha, wiedziałam, że znowu będziesz miała podobny pomysł. :D[/quote] [COLOR=Blue]Ja sie z Tobą rozliczę 27 maja gdzieś we Wrocku:cool3::diabloti: No co ja fce jeszce tatoo:evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Zobaczymy, mogę się przecież nie pojawić. :cool3: :evil_lol: No tak tak, tylko kolejny tatuaż, prawie jak nic. :D Quote
Tepes Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='Martunia']Zobaczymy, mogę się przecież nie pojawić. :cool3: :evil_lol: No tak tak, tylko kolejny tatuaż, prawie jak nic. :D[/quote] [COLOR=Blue]To przyjde Ci do domu:diabloti: No co kolejny tatuaż to nic takiego:evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 O ile go znajdziesz. :evil_lol: No przecież mówię, że nic. :eviltong: Quote
Tepes Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='Martunia']O ile go znajdziesz. :evil_lol: No przecież mówię, że nic. :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]A czemu mam nie znaleźć?:diabloti: [IMG]http://i42.tinypic.com/24zatfs.png[/IMG] taaakii:loveu::loveu: [/COLOR] Quote
Skibka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Dzięki:) [COLOR=Blue]Ta Marta Cie śledzi:evil_lol: No tak niedługo 17 lat jaka ja staraaa dupa:diabloti: [/COLOR][/QUOTE] W tym momencie się poczułam urażona...:mad: Szkoda, że się nie spotkałyśmy, my chyba Cię widzałyśmy ale byłaś z mamą i tak nam głupio było podejść..:roll: Następna krajówka dopiero 13 września planujesz być?:cool3: Quote
dog193 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 A ja wlasnie nie widzialam, a specjalne Bona wypatrywałam. Skibka - a mnie widzialas?:cool3: Biała bluza, wyprostowane, spięte włosy i pokrowiec z aparatem na szyi :eviltong: Quote
Skibka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='globalnydog193']A ja wlasnie nie widzialam, a specjalne Bona wypatrywałam. Skibka - a mnie widzialas?:cool3: Biała bluza, wyprostowane, spięte włosy i pokrowiec z aparatem na szyi :eviltong:[/QUOTE] Ja właśnie Bonka od razu poznałam po obroży.:cool3: Kogoś z aparatem na szyji widziałam i tak właśnie myślałam, że to Ty.. Stałać koło 12.30 pod bramą wejściową?:cool3:Bo jak to byłaś Ty to mnie pewnie widziałaś ale może niekoniecznie poznałaś.:lol: Quote
dog193 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Stałam, stałam, bo miałam sie z Anulą spotkać, ale sie nie znalazlysmy :eviltong: Kurde, mozliwe, ze Cie widzialam, ale teraz nie kojarze, moglas podejsc i sie spytac :eviltong: Quote
Skibka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='globalnydog193']Stałam, stałam, bo miałam sie z Anulą spotkać, ale sie nie znalazlysmy :eviltong: Kurde, mozliwe, ze Cie widzialam, ale teraz nie kojarze, moglas podejsc i sie spytac :eviltong:[/QUOTE] To niewiem czy wiesz ale Anula stała jakieś 10 metrów ode mnie a ty jakieś 5metrów.:lol: To w sumie stałyśmy razem a jednak osobno.:diabloti: Ja byłam z koleżanką stałyśmy koło poręczy.:lol: Quote
dog193 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Poważnie? :-o Nie widziałam :shake: I teraz juz nie kojarze. No to mozemy przyjąc, że sie spotkalysmy, tylko ze sobą nie rozmawialysmy:diabloti: Quote
Skibka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='globalnydog193']Poważnie? :-o Nie widziałam :shake: I teraz juz nie kojarze. No to mozemy przyjąc, że sie spotkalysmy, tylko ze sobą nie rozmawialysmy:diabloti:[/QUOTE] Dokładnie!:evil_lol: A tak teraz myślę, że mogłybyśmy się np w wakacje spotkać gdzieś na Wirku czy gdzieś z psami albo bez.. W końcu nie mieszkamy od siebie tak daleko żeby to było niewykonywalne..:oops: Quote
dog193 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Tzn z Anulą sie zobacze na zlocie, ale tak jeszcze osobno mozemy sie spotkać ;) Quote
Tepes Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='Skibka']W tym momencie się poczułam urażona...:mad: Szkoda, że się nie spotkałyśmy, my chyba Cię widzałyśmy ale byłaś z mamą i tak nam głupio było podejść..:roll: Następna krajówka dopiero 13 września planujesz być?:cool3:[/quote] [COLOR=Blue]Haha:D Wybacz:diabloti:[/COLOR] [COLOR=Blue]Jeee trzeba było podejść i tyle:D No na pewno będę:eviltong: [/COLOR][quote name='globalnydog193']A ja wlasnie nie widzialam, a specjalne Bona wypatrywałam. Skibka - a mnie widzialas?:cool3: Biała bluza, wyprostowane, spięte włosy i pokrowiec z aparatem na szyi :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]No szkoda. I szczerze to Cię też nie widziałam:diabloti: [/COLOR][quote name='Skibka']Ja właśnie Bonka od razu poznałam po obroży.:cool3: Kogoś z aparatem na szyji widziałam i tak właśnie myślałam, że to Ty.. Stałać koło 12.30 pod bramą wejściową?Bo jak to byłaś Ty to mnie pewnie widziałaś ale może niekoniecznie poznałaś.:lol:[/quote] [COLOR=Blue]Poznałaś psa trze było podlyź!!:diabloti: [/COLOR][quote name='globalnydog193']Stałam, stałam, bo miałam sie z Anulą spotkać, ale sie nie znalazlysmy Kurde, mozliwe, ze Cie widzialam, ale teraz nie kojarze, moglas podejsc i sie spytac :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]No niestety nie znalazłysmy się:eviltong:[/COLOR] [quote name='Skibka']To niewiem czy wiesz ale Anula stała jakieś 10 metrów ode mnie a ty jakieś 5metrów.:lol: To w sumie stałyśmy razem a jednak osobno.:diabloti: Ja byłam z koleżanką stałyśmy koło poręczy.:lol:[/quote] [COLOR=Blue]Poważnie?:D Kurde dziołcha:D [/COLOR][quote name='globalnydog193']Poważnie? :-o Nie widziałam :shake: I teraz juz nie kojarze. No to mozemy przyjąc, że sie spotkalysmy, tylko ze sobą nie rozmawialysmy:diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Ta spotkałyśmy się i przy okazji nie widziałam żadnej z Was:evil_lol:[/COLOR] [quote name='Skibka']Dokładnie!:evil_lol: A tak teraz myślę, że mogłybyśmy się np w wakacje spotkać gdzieś na Wirku czy gdzieś z psami albo bez.. W końcu nie mieszkamy od siebie tak daleko żeby to było niewykonywalne..:oops:[/quote] [COLOR=Blue]A spotkać można się w kazdej chwili:) Tylko mnie praktycznie przez całe wakacje nie ma:eviltong: [/COLOR][quote name='globalnydog193']Tzn z Anulą sie zobacze na zlocie, ale tak jeszcze osobno mozemy sie spotkać ;)[/quote] [COLOR=Blue]No właśnie:D[/COLOR] Quote
Skibka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ja łatwo Ci sie godo że miałach podlyź, mie by było gupio przi Twojij mamie cokolwiek powiedzieć.:evil_lol: To może sie w Chrzowie w końcu spotkomy.. A te spotkanie to jak Cie nie ma w wakacje to zawsze może być w czerwcu abo we wrześniu.;) Quote
Tepes Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='Skibka']Ja łatwo Ci sie godo że miałach podlyź, mie by było gupio przi Twojij mamie cokolwiek powiedzieć.:evil_lol: To może sie w Chrzowie w końcu spotkomy.. A te spotkanie to jak Cie nie ma w wakacje to zawsze może być w czerwcu abo we wrześniu.;)[/quote] [COLOR=Blue]Abo stykło mie zawołać i już:D Sie jeszcze zoboczy co i jak:D Chce ktoś odkupić smycz skórzaną szytą na okrągło??Nową, składaną. Bo zamówiłam w necie wtedy i sie okazało że nie ma i gościu się pyta czy zwrócić kase czy posłać brązową. No to ja poprosiłam o zwrot pieniędzy i kupiłam smycz na wystawie. Dzisiaej mi pisze że była dostawa i wysłał mi smycz:/ No ludzie napisałąm zę chce zwrot kasy...i teraz będe mieć 2 smycze a mi niepotrzebne są dwie...Może ktoś chętny????? [/COLOR] Quote
Recommended Posts