Tepes Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 [quote name='sandrulka']zauważyłam że Bono zna się na rzeczy.[/quote] [COLOR=Blue]Już pracuje 4 lata w swoim zawodzie:evil_lol:[/COLOR] Quote
Kinia Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Witam witam:) A ja jutro lekcji ni mam bo mam dyżur haha xP Dzięki i wzajemnie:) [/COLOR][/QUOTE] A ja ide we wtorek do kina:eviltong: Quote
Tepes Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 [quote name='Kinia']Witam niedzielnie!!! Miłego dnia![/quote] [COLOR=Blue]Witam witam:) A ja jutro lekcji ni mam bo mam dyżur haha xP Dzięki i wzajemnie:) [/COLOR] Quote
Martunia Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Hej. :loveu::loveu::loveu: No pozazdrościć. :D To masz jeszcze jeden dzień wolnego. ^^ Szkoda, że u mnie tak nie ma, choć w sp tak miałam. :D Quote
Tepes Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 [quote name='Kinia']A ja ide we wtorek do kina:eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Ojj fajnie:) My jakoś nie jezdzimy do kina bo coś... [/COLOR][quote name='Martunia']Hej. :loveu::loveu::loveu: No pozazdrościć. :D To masz jeszcze jeden dzień wolnego. ^^ Szkoda, że u mnie tak nie ma, choć w sp tak miałam. :D[/quote] [COLOR=Blue]Hej:loveu::loveu: W sumie 2 dni wolnego bo w środę jadę na wieś:diabloti: [/COLOR] Quote
Martunia Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Pfff.. to jeszcze lepiej. :D A w piątek się już zaczyna weekend to w ogóle fajny masz tydzień. :D Quote
Tepes Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 [quote name='Martunia']Pfff.. to jeszcze lepiej. :D A w piątek się już zaczyna weekend to w ogóle fajny masz tydzień. :D[/quote] [COLOR=Blue]No tak w sumie tydzień mam fajny xP @ dni do szkoły jiha:eviltong: No ale musze uczyć sie na sprawdzian z histy i na poprawe sprawdziany z maty i z bioli i z geci na odp xP ciężkie życie:evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 E tam, poprawisz i dobrze napiszesz. :D Jak już Ci na gg pisałam - trzymam mocno kciuki! :thumbs: Łiii i się zobaczymy :D:D:D Quote
Kinia Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ojj fajnie:) My jakoś nie jezdzimy do kina bo coś... [/COLOR] [/QUOTE] Co??? U nas t w ogóle cud, że gdzieś idziemy:roll: Quote
Tepes Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 [quote name='Kinia']Co??? U nas t w ogóle cud, że gdzieś idziemy:roll:[/quote] [COLOR=Blue]My rzadko gdzieś jedziemy raz w teatrze byliśmy...[/COLOR] [COLOR=Blue]A tak to w maju na 3 dniówkę.[/COLOR] Quote
Martunia Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Jak coś to mi będziesz pisała na kom. :) A ja postaram sie być tam, gdzie będziecie. :) A poza tym powinni wam opisać, gdzie będziecie, co zwiedzacie itd. ^^ Quote
Kinia Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]My rzadko gdzieś jedziemy raz w teatrze byliśmy...[/COLOR] [COLOR=Blue]A tak to w maju na 3 dniówkę.[/COLOR][/QUOTE] My jedziemy do Warszawy zaraz po długim weekendzie na 3 dni:) Quote
Tepes Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 [quote name='Martunia']E tam, poprawisz i dobrze napiszesz. :D Jak już Ci na gg pisałam - trzymam mocno kciuki! :thumbs: Łiii i się zobaczymy :D:D:D[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki:) A no zobaczymy się:D W pierwszy dzień we Wrocku będziemy ale dokładniej to nie wiem co i jak xP [/COLOR][quote name='Kinia']My jedziemy do Warszawy zaraz po długim weekendzie na 3 dni:)[/quote] [COLOR=Blue]Aha fajnie:) My od 27 maja do 29 maja będziemy. [/COLOR] Quote
Tepes Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 [quote name='Martunia']Jak coś to mi będziesz pisała na kom. :) A ja postaram sie być tam, gdzie będziecie. :) A poza tym powinni wam opisać, gdzie będziecie, co zwiedzacie itd. ^^[/quote] [COLOR=Blue]W sumie to gadali na zebraniu co i jak ale od mojego taty trudno sie czegoś dowiedzieć xP No jasne że będe pisała!:) I tam chwilkę czasu powinniśmy mieć dla siebie tam połazić abo coś. Ja w sumie tylko wiem tyle że w 1 dzień będziemy we Wrocku a tak to też wiem gdzie bedziemy spać i tyle co wiem xP [/COLOR] Quote
Martunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Aha, not o jak coś to mnie informuj. :D Ja postaram się być tam, gdzie Wy będziecie. :D Tylko, żeby mnie opiekunowie o coś nie podejrzewali, jak będę z Wami. :D O, to jak będzie ta chwilka to byłoby najlepiej. ^^ Pewnie jeszcze Wam wszystko powiedzą. ;) Quote
Tepes Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 [quote name='Martunia']Aha, not o jak coś to mnie informuj. :D Ja postaram się być tam, gdzie Wy będziecie. :D Tylko, żeby mnie opiekunowie o coś nie podejrzewali, jak będę z Wami. :D O, to jak będzie ta chwilka to byłoby najlepiej. ^^ Pewnie jeszcze Wam wszystko powiedzą. ;)[/quote] [COLOR=Blue]No oczywiście zę CIę będę informować!:) A tam niby o co mają Cie podejrzewać:evil_lol: Bo w sumie my na razie walczymy o ten czas wolny i sie zobaczy jak to będzie ale raczej bedziemy mieć chwilę do siebie żeby połazić abo coś. I w sumie jutro też lekcji nie ma no 3 są:D Bo jutro występujemy znów to Don Edippo czyli jak z dramatu zrobić mydło. A w środe nie wiem czy będą lekcje bo znów próby bo w czwartek występujemy na 3 maja xP 666 ave satan!:evil_lol: [IMG]http://i39.tinypic.com/307q4wi.png[/IMG] [/COLOR] Quote
Martunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 To walczcie, walczcie! :D No wiesz jacy są nauczyciele. :evil_lol: SPodziewają się najgorszego. :D Aaaale Ci fajnie. :D Praktycznie cały tydzień wolnego. :D Hm, bardzo ciekawa liczba postów. :D:D Quote
Sweet Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue] My od 27 maja do 29 maja będziemy. [/COLOR][/quote] ja w tym samym terminie mam wycieczkę klasową:) hehe:D a ty masz za dobrze w tej szkole:evil_lol::evil_lol: ciągle coś masz:eviltong: Quote
Tepes Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 [quote name='Martunia']To walczcie, walczcie! :D No wiesz jacy są nauczyciele. :evil_lol: SPodziewają się najgorszego. :D Aaaale Ci fajnie. :D Praktycznie cały tydzień wolnego. :D Hm, bardzo ciekawa liczba postów. :D:D[/quote] [COLOR=Blue]Walczymy na smierć i życie xP No tak pratycznie ten tydzień to nic nie robimy ale po wolnym jest MASAKRA!! [/COLOR][quote name='Sweet']ja w tym samym terminie mam wycieczkę klasową:) hehe:D a ty masz za dobrze w tej szkole:evil_lol::evil_lol: ciągle coś masz:eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]O fajnie!:) A gdzie jedziecie?? A mi moja "kochana" szkoła odpowiada xP [/COLOR] Quote
dog193 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Juz niedługo wystawa w Bytomiu :multi::loveu: Musimy się gdzies razem umówic (chyba jeszcze Anita idzie?) :-D Quote
Martunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 E tam, przeżyjesz! ^^ W końcu już niedługo wakacje, za ok. 7 tygodni (z kawałkiem) wakacje. ^^ Wczoraj obliczyłam. :D Gdzieś tak w czerwcu i tak się nie opłaca do szkoły chodzić, oceny będą wystawione itd. :D Quote
Sweet Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='Anula & Bono'] [COLOR=Blue]O fajnie!:) A gdzie jedziecie?? A mi moja "kochana" szkoła odpowiada xP [/COLOR][/quote] no:D a my w zadupie jakies 70km od nas:evil_lol::evil_lol::eviltong: w lesie bedziemy mieszkac :diabloti: :D mi moja jak na razie tez ale juz nie długo:D Quote
Martunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Przeżyjesz! :D To nie tak dużo w porównaniu z tym, co już za nami. :D Czas szybko leci. Wiesz co, mnie raczej też. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 [quote name='globalnydog193']Juz niedługo wystawa w Bytomiu :multi::loveu: Musimy się gdzies razem umówic (chyba jeszcze Anita idzie?) :-D[/quote] [COLOR=Blue]No tak już niedługo:) No Anita chyba też tylko tak moja mum idzie ze mną i Bonek jak co:eviltong: [/COLOR][quote name='Martunia']E tam, przeżyjesz! ^^ W końcu już niedługo wakacje, za ok. 7 tygodni (z kawałkiem) wakacje. ^^ Wczoraj obliczyłam. :D Gdzieś tak w czerwcu i tak się nie opłaca do szkoły chodzić, oceny będą wystawione itd. :D[/quote] [COLOR=Blue]Najwyżej UMRE:diabloti: No tak w czerwcu jak będą oceny to mnie w szkole nie bedzie widać raczej:evil_lol: [/COLOR][quote name='Sweet']no:D a my w zadupie jakies 70km od nas:evil_lol::evil_lol::eviltong: w lesie bedziemy mieszkac :diabloti: :D mi moja jak na razie tez ale juz nie długo:D[/quote] [COLOR=Blue]Haha to kurde żeby was jaka puma nie zjadła:evil_lol:[/COLOR] Quote
Recommended Posts