Tepes Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='sandrulka']hej! śliczny Bonek!!! wzmiyiaj go !![/quote] [COLOR=Blue]Hej:) i dzięki już idę miziać:D [/COLOR][quote name='Martunia']Oj tak, aż nie mogę się tego doczekać! :loveu: A co do tatuaża to fajnie. :) Tylko, żeby Ci się nie znudził i potem następny pomysł się pojawi. :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Nie zdziw się jak rano o 7 jak będziemy wychodzić na space wlezie Ci na łózko i obudzi:D Nie znudzi mi się i dlatego to jest łapa psia:) psy kocham i raczej nic tego nie zmieni więc wzór jest ogólnie przemyślany itd:evil_lol: Oj kochana ja już teraz mam pomysły na 18 będzie kilka kolczyków:diabloti::diabloti: [/COLOR] Quote
sandrulka Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]Hej:) i dzięki już idę miziać:D[/COLOR] [COLOR=blue]Nie zdziw się jak rano o 7 jak będziemy wychodzić na space wlezie Ci na łózko i obudzi:D Nie znudzi mi się i dlatego to jest łapa psia:) psy kocham i raczej nic tego nie zmieni więc wzór jest ogólnie przemyślany itd:evil_lol:[/COLOR] [COLOR=blue]Oj kochana ja już teraz mam pomysły na 18 będzie kilka kolczyków:diabloti::diabloti:[/COLOR] [/quote] ja mam tatuaż na prawym nadgarstku ( gwiazdkę) i marzyłam o niej odkąd pamiętam :) Ważne jest żeby tatuaż był przemyślany a jak się dokładnie nad tym zastanowiłaś to rób;) a co do kolczyków to są wspaniałe! mam parę,taka mała mania:) Quote
Tepes Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Martunia']Ok, będę musiała się na to przygotować. :eviltong: No to skoro tak uważasz. :D A gdzie chcesz ten tatuaż mieć? Domyślałam się, że kolczyki następne sobie zachcesz. :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Ale kolczyki dopiero na 18:D W wardze i w nosie ale tak jak byki mają :diabloti: A tattoo obok kostki:) [/COLOR][quote name='sandrulka']ja mam tatuaż na prawym nadgarstku ( gwiazdkę) i marzyłam o niej odkąd pamiętam :) Ważne jest żeby tatuaż był przemyślany a jak się dokładnie nad tym zastanowiłaś to rób;) a co do kolczyków to są wspaniałe! mam parę,taka mała mania:)[/quote] [COLOR=Blue]A pokazałabyś zdjęcie:)? No jest przemyślany i to bardzo i pasuje do mnie i w ogóle:D Pies będzie ze mną do końca życia:diabloti: Oo kochana to się chwal gdzie te kolczyki masz:) [/COLOR] Quote
sandrulka Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]Ale kolczyki dopiero na 18:D[/COLOR] [COLOR=blue]W wardze i w nosie ale tak jak byki mają :diabloti:[/COLOR] [COLOR=blue]A tattoo obok kostki:)[/COLOR] [COLOR=blue]A pokazałabyś zdjęcie:)?[/COLOR] [COLOR=blue]No jest przemyślany i to bardzo i pasuje do mnie i w ogóle:D Pies będzie ze mną do końca życia:diabloti: Oo kochana to się chwal gdzie te kolczyki masz:)[/COLOR] [/quote] jutro wrzucę zdjęcie tatuażu.A kolczyki mam w języku i wardze:) Podoba mi się tatuaż który chcesz sobie zrobić. Quote
Tepes Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='sandrulka']jutro wrzucę zdjęcie tatuażu.A kolczyki mam w języku i wardze:) Podoba mi się tatuaż który chcesz sobie zrobić.[/quote] [COLOR=Blue]Ok to czekam:) Mmmmm języku bomba ja bym sie bała w języku zrobić:D [/COLOR] Quote
sandrulka Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]Ok to czekam:)[/COLOR] [COLOR=blue]Mmmmm języku bomba ja bym sie bała w języku zrobić:D[/COLOR] [/quote] tez się bałam ale w wardze bolało bardziej! wiem żę to dziwne ale tak było. O tatuażu już nawet nie wspomnę!! bolało jak cholera!!!! Quote
Tepes Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='sandrulka']tez się bałam ale w wardze bolało bardziej! wiem żę to dziwne ale tak było. O tatuażu już nawet nie wspomnę!! bolało jak cholera!!!![/quote] [COLOR=Blue]Ale to tak wydaje się że język to bardziej boli bo się trochę ugryziesz to już boli:D Masz rację strasz mnie bardziej z tym tatuażem xP[/COLOR] Quote
sandrulka Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]Ale to tak wydaje się że język to bardziej boli bo się trochę ugryziesz to już boli:D Masz rację strasz mnie bardziej z tym tatuażem xP[/COLOR][/quote] mnie też się język wydawał miejscem bardzo bolesnym ale się pomyliłam.A tatuaż bolał,być może że na nadgarstu,to takie wrażliwe miejsce.Nie bój się!! fajne przeżycie i wciagająca sprawa:) Quote
Tepes Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='sandrulka']mnie też się język wydawał miejscem bardzo bolesnym ale się pomyliłam.A tatuaż bolał,być może że na nadgarstu,to takie wrażliwe miejsce.Nie bój się!! fajne przeżycie i wciagająca sprawa:)[/quote] [COLOR=Blue]Nadgarstek a kostka no to w sumie podobnie mi sie wydaje:D A strach zawsze jest ale nie zrezygnuję najwyżej zemdleje:D Nie no w sumie bez przesady jakoś przeżyje:) [/COLOR] Quote
sandrulka Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]Nadgarstek a kostka no to w sumie podobnie mi sie wydaje:D[/COLOR] [COLOR=blue]A strach zawsze jest ale nie zrezygnuję najwyżej zemdleje:D Nie no w sumie bez przesady jakoś przeżyje:)[/COLOR] [/quote] wiesz wiele ludzi ma tatuaże i to w różnych miejscach.Jakby to był ból nie do przeżycia to by nikt sobie tego nie robił.Tatuator mi powiedział że kobiety lepiej znoszą ból do facetów i żę to faceci przeważnie mdleją przy robieniu tatuażu :) Quote
C&B Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]No tak moja klucha już będzie kończyła 4 lata:)[/COLOR] [COLOR=blue]A niedawno taki malusi był:evil_lol:[/COLOR] [/quote] On Czikowy rocznik jest:cool3: Moja w sierpniu urodzinki będzie miała:lol: Quote
Tepes Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Domka_Czika']On Czikowy rocznik jest:cool3: Moja w sierpniu urodzinki będzie miała:lol:[/quote] [COLOR=Blue]Heh no to fajnie:) Ja wiem że tego samego dnia ma urodzinki rottek Jamal:D [/COLOR] Quote
Tepes Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='sandrulka']wiesz wiele ludzi ma tatuaże i to w różnych miejscach.Jakby to był ból nie do przeżycia to by nikt sobie tego nie robił.Tatuator mi powiedział że kobiety lepiej znoszą ból do facetów i żę to faceci przeważnie mdleją przy robieniu tatuażu :)[/quote] [COLOR=Blue]No ból do nie do przeżycie na pewno nie:D u mnie to zazwyczaj jest tak żę boję się jak cholera a później to w ogóle nie było po co tak sie stresować:) [/COLOR][quote name='anitaaa i bartis']Witamy :loveu: oo to będziesz miec fajny tatuażyk :multi: Bonuś ah :loveu::loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Hej hej:) i dzięki:) [/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Witamy :loveu: oo to będziesz miec fajny tatuażyk :multi: Bonuś ah :loveu::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='Shappy']ale tu nagadane :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]No ta nagadane ale zaraz będa fotki:)[/COLOR] Quote
Tepes Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [IMG]http://i39.tinypic.com/23jqt82.jpg[/IMG] [IMG]http://i42.tinypic.com/t8tgmr.jpg[/IMG] [IMG]http://i41.tinypic.com/2v9vo7b.jpg[/IMG] [IMG]http://i43.tinypic.com/2lcy2rc.jpg[/IMG] [IMG]http://i40.tinypic.com/14n08jp.jpg[/IMG] Quote
Tepes Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [IMG]http://i43.tinypic.com/30sefl0.jpg[/IMG] [IMG]http://i42.tinypic.com/11rues2.jpg[/IMG] Quote
Martunia Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Kaczorki. :loveu: Wiosna. :loveu: I Boneczek! :loveu: Wszystko wspaniałe. :) Jak tam, oblana jesteś? :D Quote
Martunia Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Hahaha i dobrze powiedziałaś. :D Nie wolno zadzierać z Anulą, bo można źle skończyć. :D A ja nie wychodzę z domu, też suchutka jestem. :eviltong: Quote
Tepes Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='Martunia']Kaczorki. :loveu: Wiosna. :loveu: I Boneczek! :loveu: Wszystko wspaniałe. :) Jak tam, oblana jesteś? :D[/quote] [COLOR=Blue]Dziękuje:) A nie ja jestem suchutka:diabloti: Ale jak szłam do ciotki to takie dzieciary wystawłay z okien i lały a ja tak do mamy głosniej mówie zęby też słyszały "Jak mie keryś poleje to jo tam przyda i wypieprza go przez te okno" No i jestem sucha:D [/COLOR] Quote
Tepes Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='Martunia']Hahaha i dobrze powiedziałaś. :D Nie wolno zadzierać z Anulą, bo można źle skończyć. :D A ja nie wychodzę z domu, też suchutka jestem. :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]No bo jak ja się wkurzę to ZABIJĘ a co!:diabloti: Aaa takaś cwana kobita:evil_lol: A termin na tattoo miał być dziś załatwiony przez pana D.(uczył mnie nagola też się u nich dziara xP) ale jednak stwierdził że lepiej będzie jak ja sama załatwie i jutro dzwonie albo jade xP [/COLOR] Quote
Tepes Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='Martunia']Ahh, jakaś ty groźna, zaczynam się bać. :eviltong: O, czyli jednak jutro ustalasz? :)[/quote] [COLOR=Blue]NO a co ze mną się nie zadziera:evil_lol::mad: No miało być załatwione dziś ale sie przeniosło na jutro już sie nie mogę doczekać:diabloti: [/COLOR] Quote
Martunia Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ahh, jakaś ty groźna, zaczynam się bać. :eviltong: O, czyli jednak jutro ustalasz? :) Quote
Tepes Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [COLOR=Blue]Wstępnie termin mam na 15 maja:) Ale jutro sie dowiem DOKŁADNIE:D Bo facet musi zobaczyć wzór wycenić i dopiero później kiedy:) Ale jest spoko facet młody i nawijo po śląsku to sie z chopokiem dogodomy:diabloti: [/COLOR] Quote
Recommended Posts