jbk Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Bo piąteczki są the best ;) Od otwarcia oczu czekam, aż się z pracy wyniosę i będę odpoczywać ;) Quote
Tepes Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Kinia']Cześć! Miłego wieczoru![/quote] [COLOR=Blue]Hejo weekendowo:multi: [/COLOR][quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]hej hej hej :multi: przybyłam przywitać się w.. piątek - weekendu początek :evil_lol: :loveu: i dementuję pogłoski, jakoby niemiecki nie był fajny :eviltong: jest fajny! :p i fajnie się wszystko przez wszystko odmienia i od wszystkiego są fajne wyjątki, które też się odmieniają :evil_lol: :diabloti: pozdrawiamy :p[/B][/COLOR][/quote] [COLOR=Blue]Hej!:) No tak weekend nareszcie:) Ja nie lubie niemieckiego nie umie nie rozumie itd xP CHodziłam rok na kółko i NIC z tego nie kapuje:diabloti: pozdrawiamy również:) [/COLOR][quote name='jbk']Bo piąteczki są the best ;) Od otwarcia oczu czekam, aż się z pracy wyniosę i będę odpoczywać ;)[/quote] [COLOR=Blue]A ja czekałam tylko niech sie te lekcje skończą i do domu:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 hejo gieniu:):) jaktam weekend sie rozpoczał?? Quote
Tepes Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [COLOR=Blue]Hejo Kunegundziu:* A weekend zaczął się suuuuuuuuuper:multi: I oby tak dalej:D Jutro spotkanie u Lotnika ja nie mogę iść:(bo jadę do ciotki ale za to w niedzielę jedziemy na odpust do Rudy:evil_lol: [/COLOR] Quote
łapeczek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 ble niemiecki jest bleeeeeeeeeee nie lubie go literki trzeba czytac jakos inaczej wogole twardo sie gada ;/ i te wszystkie slowka a tworzenie pytn koszmar nie wspomne o duzzzych liczbach takich jak 2569 ;p A pozatymmmm witamy sie w piatekkkk;p Quote
Tepes Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [COLOR=Blue]Taak niemiecki jest bleeeeee:D Ruski jest fajny wystarczy się cyrylicy nauczyć a potem to banał!:) Och piętek wieczór uwielbiam tą pore:evil_lol: [/COLOR] Quote
łapeczek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 hehe nie wiem jaki jest rosyjski bo nie poszla na niego ;] Quote
Tepes Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [COLOR=Blue]Rosyjski jest bardzo prosty tylko jak mówiłam cyrylice trzeba opanować. Kartkówe już mielismy dostałam 4,5 na 5 punktów:) [/COLOR] Quote
aleb Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 O matko, ile stron naskrobaliście :-o Znowu muszę nadrabiać :oops: Quote
Klaudysiaczek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Witamy piątkowo :cool3: Wysiliłaś się z tą jedną fotką :D Quote
Bartiśkowa_ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Witamy :diabloti: czekamy na więcej fotek Bona zgłaszam sprzeciw gdyż jedna fotka na tak ślicznego psa to zamało :loveu: Quote
Martunia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Hej, Gieniuś. :loveu: Śliczna foteczka. Czekamy na więcej. No i wreszcie weekend! ^^ Quote
Tepes Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 [quote name='łapeczek']sliczne to zdiatko ;];][/quote] [COLOR=Blue]:) [/COLOR][quote name='aleb']O matko, ile stron naskrobaliście :-o Znowu muszę nadrabiać :oops:[/quote] [COLOR=Blue]Większość to gadanina więc nie musisz się przejmować:evil_lol: [/COLOR][quote name='Klaudysiaczek']Witamy piątkowo :cool3: Wysiliłaś się z tą jedną fotką :D[/quote] [COLOR=Blue]Hej:) No tak z fotką wysiliłam sie bardzo:diabloti: [/COLOR][quote name='anitaaa i bartis']Witamy :diabloti: czekamy na więcej fotek Bona zgłaszam sprzeciw gdyż jedna fotka na tak ślicznego psa to zamało :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Hej:) No wybaczcie jedna fotka bo nie mam nowych:D Jak co to będą domowe bo pogoda jest straszna:shake: [/COLOR][quote name='Kinia']Ale dużo fotek na naprawde... :)[/quote] [COLOR=Blue]NO fajnie dużo nie?:D:diabloti: [/COLOR][quote name='Martunia']Hej, Gieniuś. :loveu: Śliczna foteczka. Czekamy na więcej. No i wreszcie weekend! ^^[/quote] [COLOR=Blue]Hej Gertrudziu:*[/COLOR] [COLOR=Blue]Jak porobie to od razu wstawie!:) No i wreszcie WEEKEND i miesiąc bliżej do wakacji:evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 No wreszcie nasz oczekiwany weekend. Ale i tak trzeba się uczyć. :shake: Co tam u Was? Quote
łapeczek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 heyooo dogooo zaczelo znowu norrmalnie funkcjonowac ;] i cale szczescie myslalam juz ze na leb dostane Quote
Tepes Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [COLOR=blue]Witam witam:D[/COLOR] [COLOR=#0000ff]No niestety weekend minał...I znów do szkoły...[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Mam zdjecia z kąpieli Bonka ale coś wczoraj dofo muliło i nie dało się wtsawić zdjęć:D[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Jak dzisiaj przyjde do domu to zobacze se czy będzie działało i wstawie xP[/COLOR] Quote
jbk Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Witam witam:D[/COLOR] [COLOR=#0000ff]No niestety weekend minał...I znów do szkoły...[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Mam zdjecia z kąpieli Bonka ale coś wczoraj dofo muliło i nie dało się wtsawić zdjęć:D[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Jak dzisiaj przyjde do domu to zobacze se czy będzie działało i wstawie xP[/COLOR][/quote] A o której wracasz? Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Witajcie :) Świetna fotka w trawie... jaka ona zielona jeszcze :) A baner po prostu rewelacja :_) Quote
Tepes Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='jbk']A o której wracasz?[/quote] [COLOR=Blue]Już wróciłam xP [/COLOR][quote name='_ChiQuiTa_']Witajcie :) Świetna fotka w trawie... jaka ona zielona jeszcze :) A baner po prostu rewelacja :_)[/quote] [COLOR=Blue]Hej!:multi: A no zielona zielona xP Dzięujemy:) Zara wkleja fotki kąpielowego Bona:diabloti: [/COLOR] Quote
Tepes Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [IMG]http://i35.tinypic.com/vffpee.jpg[/IMG] [IMG]http://i37.tinypic.com/992e4k.jpg[/IMG] [IMG]http://i33.tinypic.com/qrfaer.jpg[/IMG] ......................... Quote
Tepes Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [IMG]http://i38.tinypic.com/wu3vnt.jpg[/IMG] [IMG]http://i34.tinypic.com/oktxk9.jpg[/IMG] [IMG]http://i37.tinypic.com/iwkq5j.jpg[/IMG] ........................... Quote
Recommended Posts