Martunia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Hej Gieniu. :hand: No właśnie widzę, że nie masz czasu.. Już myślałam, że się nie wiem za co obraziłaś, bo nawet nie odpisywałaś na esa. Ale sobie fajnie musieliście spędzić czas...... :cool3: Quote
Tepes Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']Wieeedziałam... :evil_lol: Ja też zaraz muszę iść i się pouczyć =/[/quote] [COLOR=Blue]I ja znów jestem ale zaraz ide uczyć się dalej:evil_lol: [/COLOR][quote name='Martunia']Hej Gieniu. :hand: No właśnie widzę, że nie masz czasu.. Już myślałam, że się nie wiem za co obraziłaś, bo nawet nie odpisywałaś na esa. Ale sobie fajnie musieliście spędzić czas...... :cool3:[/quote] [COLOR=Blue]Hej Gertrudziu:loveu: Nie obraziłam się o ni moja kochana!! A na esa nie odpisałam bo już nie mam kasy na komie... A tak to wchodze na kompa tylko na chwilke i zaś idę się uczyć...masakra I jeszcze raz sorko ale nie mam czasu...i kocham Cie i sie nie obraziłam ani nic!:* No tak było BARDZO fajnie!!:DJa chce jeszcze raz xP [/COLOR] Quote
Mysia222 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 śliczny naprawdę ;-) widzę,że też se śląska ;P buziaki dla was :* od nas :) Quote
Martunia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 No to dobrze. :) Widzę, że musimy nieźle pogadać! :D Mamy sobie dużo do powiedzenia. :eviltong: Quote
Tepes Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Mysia222']śliczny naprawdę ;-) widzę,że też se śląska ;P buziaki dla was :* od nas :)[/quote] [COLOR=Blue]Dziękujemy!:) I również pozdrawiamy:) [/COLOR] [quote name='Martunia']No to dobrze. :) Widzę, że musimy nieźle pogadać! :D Mamy sobie dużo do powiedzenia. :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]No tak bardzo DUŻO:diabloti:[/COLOR] Quote
Tepes Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [COLOR=Blue]Heeej:) Nauczona troche:evil_lol: Nie no ale bez przesady musze się wziąść bardziej do tej enuki a tak mi się nie chce że szok:D [/COLOR] Quote
Rahl Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Oj nie tylko tobie sie nie chce :(... :D:D Quote
Tepes Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [COLOR=Blue]Chyba wszystkim się nie chce xP I jutro znów męczarnia na 7:40 7 lekcji...ale potem disco disco[/COLOR][COLOR=Blue] urodziny:D [/COLOR] Quote
Rahl Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ha ha, co prawda sporo lekcji ale jaka nagroda potem :D:D. Quote
Martunia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 No właśnie, nagroda potem świetna. :cool3: No i niestety nauka.. Quote
Tepes Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [COLOR=Blue]No tak nagroda super:D Aparat biore ale tu fot nie będe wstawiała:evil_lol: [/COLOR] Quote
Sweet Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [URL]http://i37.tinypic.com/ta1vt4.jpg[/URL] :loveu: sliczne foteczki bonka:D miałam troche u was do nadrobienia:) super ze juz jutro urodziny:D:D Quote
łapeczek Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 czesccc a wy to juz ciekawszych temacikow nie macie tylko o sql Quote
Tepes Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [COLOR=blue]Witam wsystkich:hand:[/COLOR] [COLOR=#0000ff]I dzięuję bardzo:)![/COLOR] [COLOR=#0000ff]No tak dziś na urodziny xP fajnie fajnie ja już chce isć do domu:P[/COLOR] [COLOR=#0000ff]a jeszcze 6 lekcji:evil_lol:[/COLOR] Quote
ATLANTYDA Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [URL]http://i37.tinypic.com/qsutjk.jpg[/URL] Bono wygląda jak by się do lotu przygotowywał :cool3::razz:. Ładny ptaszek :evil_lol: Quote
Tepes Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [COLOR=blue]Witamy:)[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Bo to w końcy jest latajacy pies:evil_lol:a nie tam jakiś ptaszek:D[/COLOR] Quote
Cheritka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]No tak nagroda super:D[/COLOR] [COLOR=blue]Aparat biore ale tu fot nie będe wstawiała:evil_lol:[/COLOR] [/quote] A to czemu, są na cenzurowanym :crazyeye::evil_lol: Quote
jbk Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Latające psy to najciekawszy, jeszcze nie opisany przez naukowców gatunek ;) Quote
Martunia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 O Anulcia pewnie na imprezie.. :cool3: Ale musi być fajnie. Quote
Sweet Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 no pewnie niexle sie bawi:D ty to masz dobrze Gieniu:evil_lol: Quote
Tepes Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='Cheritka']A to czemu, są na cenzurowanym :crazyeye::evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Nie:D Ale nie wszyscy sobie życzą żeby ich zdjęcia były publikowane:evil_lol: [/COLOR][quote name='jbk']Latające psy to najciekawszy, jeszcze nie opisany przez naukowców gatunek ;)[/quote] [COLOR=Blue]No więc trzeba się za to zabrać:D [/COLOR][quote name='Martunia']O Anulcia pewnie na imprezie.. :cool3: Ale musi być fajnie.[/quote] [COLOR=Blue]Już wróciłam!:) I było SUPER!!!!!!!!:) [/COLOR][quote name='Sweetaśna']no pewnie niexle sie bawi:D ty to masz dobrze Gieniu:evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Noo tak mam dobrze xP Tylko jeszcze nauuuki mam pełno xP [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 O no to świetnie. :) Opowiesz mi wszystko jutro, bo wpadłam tylko na chwilę. Quote
Tepes Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [COLOR=Blue]Ok opowiem!!:) Jak jutro na kompa wejde:evil_lol: [/COLOR] Quote
Recommended Posts