Tepes Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [COLOR=Blue]Wybaczcie nie powiem i już xP Może w sobote będzie powtórka:evil_lol: [/COLOR] Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 luknijcie prosze i jak ktos moze to prosze o pomoc dla suni bo trafi do schronu ;[ [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120598[/url] Quote
Martunia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 O powtórka będzie? :D Hoho... :cool3: Też będę znała szczegóły? :cool3: Quote
Sweet Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ej no wiesz co a mi to szczegółów juz nie zdradzisz nie:(:( ale jestes:(:( Quote
Tepes Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']ej no wiesz co a mi to szczegółów juz nie zdradzisz nie:(:( ale jestes:(:([/quote] [COLOR=Blue]Wiedziałam że tak będzie... Nic nikomu już nie powiem na ten temat:P I tak to nie miało wyjść po za naszą 7(tych co się spotkali) [/COLOR][quote name='Martunia']O powtórka będzie? :D Hoho... :cool3: Też będę znała szczegóły? :cool3:[/quote] [COLOR=Blue]Ja mam nadzieje że powtórka będzie:evil_lol: O nie tym razem nie będziesz znała ale fotki zobaczysz:) [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Ejj no... :-( Czemu nie? Ja nikomu nie wygadam!!! ;) Bo się obrażę. :evil_lol: Quote
LadyK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [QUOTE]Wiedziałam że tak będzie... Nic nikomu już nie powiem na ten temat:P I tak to nie miało wyjść po za naszą 7(tych co się spotkali)[/QUOTE] To ciekawe co wy tam robiliście skoro to taka tajemnica :diabloti::evil_lol: Oj nie ładnie Boniakowa pańciu,nieładnie :mad::D:D:diabloti: Quote
Tepes Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [COLOR=blue]Nie ma szans nie powiem i już!!:D[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Nie bo nie moge więć odczepcie sie bo sie wkurze zaprotestuje i nie będe wklejać fotek xP[/COLOR] Quote
jbk Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja o nic nie zapytam ;) Fotki daj Bońciowe :) Quote
basia bonnie Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja się dołączam do tych chcących :evil_lol: Quote
Cheritka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='jbk']Ja o nic nie zapytam ;) Fotki daj Bońciowe :)[/quote] Ja nie pytam, jak ktoś ma swoje tajemnice :cool3: to trzeba je uszanować, ale Boniuś nie jest tajemniczy chyba :evil_lol:? Quote
Tepes Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='jbk']Ja o nic nie zapytam ;) Fotki daj Bońciowe :)[/quote] [COLOR=Blue]Jak na razie nie ma xP [/COLOR][quote name='łapeczek']heyooo ja tez chce foty Boncia[/quote] [COLOR=Blue]Chcieć to Ty możesz dużo:evil_lol::diabloti: [/COLOR][quote name='basia bonnie']Ja się dołączam do tych chcących :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]:evil_lol: [/COLOR][quote name='Cheritka']Ja nie pytam, jak ktoś ma swoje tajemnice :cool3: to trzeba je uszanować, ale Boniuś nie jest tajemniczy chyba :evil_lol:?[/quote] [COLOR=Blue]No i dziekuję bardzo:) Noe Bonuś nie jest:P [/COLOR] Quote
Tepes Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [COLOR=Blue]No wiem że trzeba ale niezbyt mam czas na zrobienie zdjeć:([/COLOR] Quote
Martunia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Hej Gieniu! :loveu: Właśnie, czas na jakieś fotki Bonka! ;) Dodaj jakieś, zrób to dla nas! :loveu: Quote
Tepes Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [COLOR=Blue]Ło je bardzo bym chciała ale jakoś nie mam okazji kiedy[/COLOR] Quote
Tepes Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [COLOR=Blue]Oho ja widze że w biedronce rzeczy do psów są:D A fajnie bo niedaleko szły mam biedronkę:evil_lol: trzeba się tam jutro wybrać:P [/COLOR] Quote
LadyK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Oho ja widze że w biedronce rzeczy do psów są:D A fajnie bo niedaleko szły mam biedronkę:evil_lol: trzeba się tam jutro wybrać:P [/COLOR][/QUOTE] Kurde u mnie Biedronki na przestrzeni 15 km nie ma w pobliżu :shake: Ani żadnego normalnego zoologicznego :roll: Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Kurcze, słyszałam coś o tym katalogu (kolekcji) dla psa. Zapytam się mamy, może ona coś wie, bo z pracy blisko ma Biedronkę,...Kupiłabym coś dla Amandy może, tylko, żeby to nie było takie ''jednorazowe'' ... :roll: Quote
Tepes Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Kati16']Kurde u mnie Biedronki na przestrzeni 15 km nie ma w pobliżu :shake: Ani żadnego normalnego zoologicznego :roll:[/quote] [COLOR=Blue]Łihihi to masz pecha:evil_lol: [/COLOR][quote name='Klaudysiaczek']Kurcze, słyszałam coś o tym katalogu (kolekcji) dla psa. Zapytam się mamy, może ona coś wie, bo z pracy blisko ma Biedronkę,...Kupiłabym coś dla Amandy może, tylko, żeby to nie było takie ''jednorazowe'' ... :roll:[/quote] [COLOR=Blue]A ja tam nie wiem jak sie zepsuje szybko nie bedzie szkoda bo to nie dużo kosztuje xP Ale serio ciekawe czy "zostawią: coś dla mnie:diabloti: [/COLOR] Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Hehe, też się o to boję :-D. Ale tak na serio, to niedawno kupiłam za 40 zł suszarkę z czymś takim do włosów, wczoraj zrobiłam testy i jest zniewalająca :-o. A włoski jak mi się ładnie ułożyły wczoraj po kąpieli :loveu::evil_lol:. Quote
Sweet Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 a u mnie nic nie bylo w biedronce:evil_lol: klaudysiaczek: suszarke z czym do włosów??:D Quote
Sweet Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Martunia']O powtórka będzie? :D Hoho... :cool3: Też będę znała szczegóły? :cool3:[/quote] [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Wiedziałam że tak będzie... Nic nikomu już nie powiem na ten temat:P I tak to nie miało wyjść po za naszą 7(tych co się spotkali) [/COLOR] [COLOR=Blue]Ja mam nadzieje że powtórka będzie:evil_lol: O nie tym razem nie będziesz znała ale fotki zobaczysz:) [/COLOR][/quote] [quote name='Martunia']Ejj no... :-( Czemu nie? Ja nikomu nie wygadam!!! ;) Bo się obrażę. :evil_lol:[/quote] Tak gieniu nikomu nic nie powiesz i nie miało wyjsc po za tą 7 a martusia to co?? ale jestes wiesz:(:( Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']a u mnie nic nie bylo w biedronce:evil_lol: klaudysiaczek: suszarke z czym do włosów??:D[/quote] Z czymś takim na D chyba, zobaczę później :cool3:. Do układania włosów ^^. Quote
Recommended Posts