Sweet Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 to dobrze ze wszystko dobrze:evil_lol: hehe:) w włoski rosną juz nie? :D:D wymiziaj boneczka ode mnie:):) Quote
Tepes Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [COLOR=Blue]No dobrze żę dobrze:) No już mu odrastają włosiary i go to strasznie swędzi:D Teraz musze zrobić plakat na chemie...masakra już nie wyrabiam [/COLOR] Quote
Sweet Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 hehe:) oj współczuje ja narazie wyrabiam ale pan z techniki nam zadał do napisania cały alfabet małe i duze litery i cyfry do napisnia a ja napisałam narazie do dużego M a został mi jeszcze cały mały i cyfry i reszta z dużego;/ masakra.. dobrze ze mamy długi termin oddawania prac:) hehe:) ogólnie to nie jest narazie źle;) a o czym robisz plakat??:D Quote
Illusion Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Oj nawiedzajcie nas częściej:diabloti: Mi się bardziej z łańcuszkiem podoba:)[/COLOR][/quote] Postaram się ;). Jak wszystkie galerie były w fotoblogach to przynajmniej miało się wszystko pod ręką, a tak to trzeba skakać po każdym forum :shake:. Przyznam, że te łańcuszkowe też bardziej mi się podobają, ale psa jakoś niezbyt wygodnie prowadzi mi się na półzacisku. [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Witam moją kochaną Kunegundzie:loveu:[/COLOR][/quote] Nie wygodniej byłoby mówić po prostu Kundzia? :lol: [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]No i byliśmy u weta na kontroli:) POwiedział żę wszystko jest dobrze!! Tylko wystarczy że się zagoi no i odrosną włoski!!:) [/COLOR][/quote] No to świetna wiadomość! :multi: Quote
Sweet Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Nie bo Kunegundzia ładniej :loveu: hehe:) Quote
Tepes Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:) oj współczuje ja narazie wyrabiam ale pan z techniki nam zadał do napisania cały alfabet małe i duze litery i cyfry do napisnia a ja napisałam narazie do dużego M a został mi jeszcze cały mały i cyfry i reszta z dużego;/ masakra.. dobrze ze mamy długi termin oddawania prac:) hehe:) ogólnie to nie jest narazie źle;) a o czym robisz plakat??:D[/quote] [COLOR=Blue]E tam wyrobisz ze wszystkim:) Ja zaraz plakat kończe xP [/COLOR][quote name='Malina.']Postaram się ;). Jak wszystkie galerie były w fotoblogach to przynajmniej miało się wszystko pod ręką, a tak to trzeba skakać po każdym forum :shake:. Przyznam, że te łańcuszkowe też bardziej mi się podobają, ale psa jakoś niezbyt wygodnie prowadzi mi się na półzacisku. Nie wygodniej byłoby mówić po prostu Kundzia? :lol: No to świetna wiadomość! :multi:[/quote] [COLOR=Blue]Wystarczy subskrypcje prowadzić:D Nie bo Kunegundzia ładniej:D[/COLOR] [quote name='xxSweetGirl93xx']Nie bo Kunegundzia ładniej :loveu: hehe:)[/quote] [COLOR=Blue]Tak:loveu::loveu:[/COLOR] Quote
Sweet Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 no własnie ja tylko przez subskrypcje wchodze wszedzie:evil_lol: hehe:) No własnie tak ładnie:loveu: Tak samo jak Gienia:D:D zamiast Genowefa?? dobrze mówie? to on teg imienia skrót bo mi sie miesza juz:evil_lol: Quote
Martunia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Hej! :hand: Ojj ale dają wycisk w tej szkole.. Ja dziś się uczyłam do fizyki i przygotowywałam do wypowiedz na jutro... Okropne. :-( Bardzo się cieszę, że z Bonkiem już ok! Quote
Cheritka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 A Bonuś też poszedł do szkoły, że go nie ma :evil_lol::evil_lol: ?? Quote
łapeczek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ja sie witam ....i zegnam bo ide kimac DOGOBRANOC :* Quote
Tepes Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']no własnie ja tylko przez subskrypcje wchodze wszedzie:evil_lol: hehe:) No własnie tak ładnie:loveu: Tak samo jak Gienia:D:D zamiast Genowefa?? dobrze mówie? to on teg imienia skrót bo mi sie miesza juz:evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Ja też tylko przez subskrypcje :D Tak od Genowefy to Gienia i Gienia[/COLOR][COLOR=Blue] lepiej:loveu: [/COLOR][quote name='infers1995']cze!:loveu:[/quote] [COLOR=Blue]hej:multi: [/COLOR][quote name='łapeczek']czesc ;];][/quote] [COLOR=Blue]witam:) [/COLOR][quote name='Paulina_mickey']Witamy się :multi::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]dobry:diabloti: [/COLOR][quote name='Martunia']Hej! :hand: Ojj ale dają wycisk w tej szkole.. Ja dziś się uczyłam do fizyki i przygotowywałam do wypowiedz na jutro... Okropne. :-( Bardzo się cieszę, że z Bonkiem już ok![/quote] [COLOR=Blue]Hej:* No wycisk straszny...tylko żeby do weekendu dotrwać a potem bedzie znów spoko:D Ja też bardzo się cieszę!!:) [/COLOR][quote name='Cheritka']A Bonuś też poszedł do szkoły, że go nie ma :evil_lol::evil_lol: ??[/quote] [COLOR=Blue]A co sie bedzie szczypał też poszedł xP:evil_lol: [/COLOR][quote name='ewka i haker']witamy sie[/quote] [COLOR=Blue]hejos:) [/COLOR][quote name='łapeczek']ja sie witam ....i zegnam bo ide kimac DOGOBRANOC :*[/quote] [COLOR=Blue]Hej hej:) Mam nadzieję że się wsypałaś!:) [/COLOR] [quote name='M&T']witamy się :hand:[/quote] [COLOR=Blue]Hej!:) No dobra to ja spadam robić zadania i uczyć się...nie wiem czy jeszce na komp uda mi się wejsć...jednym słowem MASAKRA!! [/COLOR] Quote
LadyK Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Witajcie :) Ja też mam duużo nauki :shake: Quote
Martunia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Oj biedaczka. :-( Teraz tyle tej nauki dają... Przyznam, że u mnie też niezły wycisk... :razz: Quote
Sweet Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Oj Biedna Gienia:( ja narazie mam spokój tylko mam lenia i zakwasy po wf a jutro pani sobie wymysliła ze idziemy na rajde pieszy do jakiegos głupiego muzeum:( Quote
Tepes Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [IMG]http://i37.tinypic.com/33xzuc6.jpg[/IMG] ......................... Quote
Tepes Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [IMG]http://i36.tinypic.com/ibm820.jpg[/IMG] [IMG]http://i36.tinypic.com/1601w4.jpg[/IMG] ......................................... Quote
Tepes Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [COLOR=Blue]Na wsteczu też są!:)[/COLOR] Quote
Sweet Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 boskie fotki;D znowu po torach łazicie:evil_lol: [url]http://i35.tinypic.com/j7xpfp.jpg[/url] :loveu: Quote
Tepes Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [COLOR=Blue]No czekamy w końcu na ten odpowiedni pociąg:evil_lol: Ale nie żeby się zabić...:D [/COLOR] Quote
ewka i haker Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 swietne fotki makro najbardziej mi sie podoba u mnie tez powoli zaczynaja cisnac w szkole Quote
Recommended Posts