Dinka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Antea... :loveu: Fajne... :diabloti: Pisz esy, pisz dziecko. :evil_lol: Esemesy rulezzzzz... :evil_lol: Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ja sie nazywam Antea ( nie Aneta)[/COLOR][/quote] [B]Dinka[/B], Acctiually nazywa się Antea! (a nie Aneta). [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]No widzisz Marta na mnie z kijem idzie:D [/COLOR] [COLOR=Blue]E tam grzecznie czy niegrzecznie wali mnie to:D Ale nie będe sie czuła wtedy osamotniona:P [/COLOR][/quote] O co się skarżysz! :eviltong: Osamotniona. :lol: Nie rozśmieszaj mnie, teraz po smsach co innego widzę,fajne tam musisz mieć z nim. :cool3: Mówiłam, że będzie dobrze. :) Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Przekazuję od Acctiually: Jak na razie Anula nie wejdzie na Dogo, bo jest wykończona spacerem. ;) Quote
Tepes Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Dinka']Aneta... :loveu: Fajne... :diabloti: Pisz esy, pisz dziecko. :evil_lol: Esemesy rulezzzzz... :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]AnTea nie Aneta Tam esy rlz:evil_lol: [/COLOR][quote name='Helga&Ares']no i gdzie te fotki :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]W d u Murzyna xP [/COLOR][quote name='Martunia'][B]Dinka[/B], Acctiually nazywa się Antea! (a nie Aneta). O co się skarżysz! :eviltong: Osamotniona. :lol: Nie rozśmieszaj mnie, teraz po smsach co innego widzę,fajne tam musisz mieć z nim. :cool3: Mówiłam, że będzie dobrze. :)[/quote] [COLOR=Blue]O widze że Marta poprawiła że nie Aneta tak trzymać:D Tak dobrze po esach widzisz:D Ale mogłaś częściej pisać xP [/COLOR][quote name='Martunia']Przekazuję od Acctiually: Jak na razie Anula nie wejdzie na Dogo, bo jest wykończona spacerem. ;)[/quote] [COLOR=Blue]Ojjj tak weszłam na dogo ale fotek nie ma jestem wykończona...:P[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]O widze że Marta poprawiła że nie Aneta tak trzymać:D Tak dobrze po esach widzisz:D Ale mogłaś częściej pisać xP [COLOR=Black][[/COLOR][/COLOR]/quote] Noo wiadomo. :cool3: Może i mogłam, ale też zależy kiedy. :) Bo byłam jeszcze w kinie. Będziemy czekać na zdjęcia. :cool3: Quote
Tepes Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [COLOR=Blue]Sorko że dziś nie ma ale już nie dałam rady...[/COLOR] Quote
infers Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Sorko że dziś nie ma ale już nie dałam rady...[/COLOR][/quote] Bu! Nie będzie fotek kawalerów:placz::placz::evil_lol:. Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Teraz Anula śpi pewnie i odpoczywa po pełnym wrażeń dniu. :) Pewnie jutro jakieś nam to zdjęcia wklei. :p Quote
Sweet Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 to czekamy w takim razie na zdjecia kluzków:D:D ja ich uwielbiam:D mam nadzieje ze za rok jak pojedziesz na zlot wypożyczysz mi kluska:loveu: Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='infers1995']Bu! Nie będzie fotek kawalerów:placz::placz::evil_lol:.[/quote] [COLOR=Blue]Wybacz!! Dziś będą:) [/COLOR][quote name='Kati16']Kiedy będą fotki? :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Dziś:) Żałuje że rano aparatu nie wziełam bo była piękna rosa na pajęczynach i to super wyglądało.Jak nie zapomne jutro rano wezme aparata:) [/COLOR][quote name='Martunia']Teraz Anula śpi pewnie i odpoczywa po pełnym wrażeń dniu. :) Pewnie jutro jakieś nam to zdjęcia wklei. :p[/quote] [COLOR=Blue]Ojjj tak wczoraj strasznie wcześnie mnie ścięło z nóg:diabloti: [/COLOR][quote name='xxSweetGirl93xx']to czekamy w takim razie na zdjecia kluzków:D:D ja ich uwielbiam:D mam nadzieje ze za rok jak pojedziesz na zlot wypożyczysz mi kluska:loveu:[/quote] [COLOR=Blue]To czekajcie czekajcie:D No tak za drobną opłatą kluska moge Ci wypożyczyć :evil_lol: [/COLOR][quote name='jbk']Buziaki po przerwie ;)[/quote] [COLOR=Blue]Ooo witamy:multi: [/COLOR][quote name='Kati16']Witankoo :cool3:[/quote] [COLOR=Blue]Hej:hand:[/COLOR] Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='gordonowa']Cześć,czekam na zdjęcia.[/quote] [COLOR=Blue]Witam:) [/COLOR] [quote name='Martunia']Gienia! :multi: Czekamy na zdjęcia. :)[/quote] [COLOR=Blue]Hej Gertrudziu:hand: Ja nie wiem jakim cudem ale miedzy łopatkami mam wielkiego sińca i jak boli... Ale przecież wczoraj nic takiego nie robiłam... [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Oj biedna. :( Może jak spałaś to się uderzyłaś o coś. Fotki chcemy! Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [COLOR=Blue]Nie wiem może jak siedzieliśmy w tej knajpie[/COLOR] [COLOR=Blue]to od drewnianego stołka.[/COLOR] [COLOR=Blue]Bo w szkole zawsze mam siniaka od stołka na kręgosłupie:D A fotki później jak pójdziemy na spacerek:P [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 A no to pewnie od tego. ;) To poczekamy. :) Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='M&T']dzień doberek :hand:[/quote] [COLOR=Blue]Dobry:diabloti: [/COLOR][quote name='Martunia']A no to pewnie od tego. ;) To poczekamy. :)[/quote] [COLOR=Blue]To czekajcie:evil_lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [COLOR=Blue]Co robią teraz kluski:evil_lol: [IMG]http://img134.imageshack.us/img134/7278/beztytuuyu3.jpg[/IMG] [/COLOR] Quote
Recommended Posts