Tepes Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='Martunia']Śliczne psiaki. :loveu: I jaki tajemniczy kot. :cool3: :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki:) No kota odkryłam dopiero dziś:D [/COLOR][quote name='łapeczek']sliczne slicne ;p[/quote] :) [quote name='infers1995']Jak ja lubię różowy:loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Różowy, czarny i szary wymiatają:D [/COLOR][quote name='Tengusia']witam :hand: choc nie zawsze piszem ale zawsze zagladam i powiem ci ze masz fajne oczko do zdjec jak dla mnie super :thumbs:[/quote] [COLOR=Blue]Hej:) O jej dzięki za takie miłe słowa:oops: [/COLOR][quote name='agaciaaa']Ile róznych psiaków :lol:[/quote] :D Quote
Tepes Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [COLOR=Blue]A co ma być?:D Dobrze śpi:P Dziś wybawił się z Carlą i Soszi(te 2 labki na fotce) A ta klusia go pogoniła zębami:D [/COLOR] Quote
Russellka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Aaaaale Bonek ma wesoło! :D A masz może w planach agility/frisbee? :cool3: Quote
Tepes Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [COLOR=Blue]Ja bym agility chciała:D Ale mamy dosyć daleko do takiego klubu a samochodu nie mam więc raczej nic z tego:D [/COLOR] Quote
Dozia_13 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Witamy...! Ale śliczne foteczki... Bonuś jesteś słodki... :loveu: :loveu: a te labki mmm miodzio... :) ten kot jest bombowy... :D Quote
Sweet Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 fajne butki:D [url]http://i37.tinypic.com/15xmx52.jpg[/url] przesliczne:D Quote
Anka_ZG Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 czesc:) [URL]http://i37.tinypic.com/15xmx52.jpg[/URL] slicznosci, taki fotogeniczny jest;) a tak na marginesie , na nk sa twoje prawdziwe dane?bo masz takie oryginalne imie i nazwisko:) Quote
Tepes Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [COLOR="blue"]zdjęcia skasowane przez tinypic...[/COLOR] Quote
Tepes Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Dozia_13']Witamy...! Ale śliczne foteczki... Bonuś jesteś słodki... :loveu: :loveu: a te labki mmm miodzio... :) ten kot jest bombowy... :D[/quote] [COLOR=Blue]Witam i dziękuję:) [/COLOR][quote name='Anka_ZG']czesc:) [URL]http://i37.tinypic.com/15xmx52.jpg[/URL] slicznosci, taki fotogeniczny jest;) a tak na marginesie , na nk sa twoje prawdziwe dane?bo masz takie oryginalne imie i nazwisko:)[/quote] [COLOR=Blue]Hej:) No tak są prawdziwe:D Nazwisko mam kosmicznie straszne... a imie to nie polskie:Dmój tata z filmu wzioł:P [/COLOR][quote name='Martunia']Helloł! :hand: Co tam u Was? :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Hej:) A co u nas nic:D Już chce środe bo Barni u nas będzie:multi: [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ooo no no, ale fajne rzeczy ma Bonek! :cool3: Tylko pozazdościć. :cool3: A no tak ale nie będziesz długo czekała, już pojutrze będzie Barni u Was. ^^ Idę grać. :eviltong: Quote
Ania :) Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 O ja cię kręce xD Ile on ma obróżek i smyczy :p Andy ma dwie obroże, kolczatke, dławik, halti i dwie smycze tylko :P Quote
Dinka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Heeeeeej. :loveu::loveu: Przyslam ponabijac se postow. ^^ A tak w ogole to pieknego masz tego Bona ;) Quote
Tepes Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Dinka']Heeeeeej. :loveu::loveu: Przyslam ponabijac se postow. ^^ A tak w ogole to pieknego masz tego Bona ;)[/quote] [COLOR=Blue]Witam:) I zapraszam częściej na nabijanie sobie postów:D Dziękuje bardzo:) [/COLOR][quote name='łapeczek']czesc ;p wam ;][/quote] [COLOR=Blue]Witam:)[/COLOR] Quote
Bewarka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Dinka']Heeeeeej. :loveu::loveu: [B] Przyslam ponabijac se postow. ^^[/B] A tak w ogole to pieknego masz tego Bona ;)[/quote]To tak jak ja :diabloti: A tak w ogóle witammmm! :p Quote
Tepes Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [COLOR=Blue]A nabijajcie ile wlezie:D Ale jak co to na temat:P [/COLOR] Quote
Tepes Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [COLOR=Blue]Witamy i dziękujemy:D[/COLOR] Quote
Tepes Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [COLOR=Blue]Coś Ci nie pasuje to wypad xP[/COLOR] Quote
Rahl Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Coś Ci nie pasuje to wypad xP[/COLOR][/quote] Ależ pasuje, bardzo mi się podoba :loveu: Piękne imię, Antea... Nazwisko nie najgorsze, jakby popatrzeć na moje ;) Quote
Recommended Posts