Tepes Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [COLOR=Blue]Heh dzięki:) Pakowanie nigdy nie jest miłe :P [/COLOR] Quote
Tepes Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [COLOR=Blue]No fajnie mi tu życzysz żebym czegoś zapomniała:D[/COLOR] Quote
Martunia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Oo i jeszcze do zoologa idziecie. :) A ja się wczoraj wstępnie pakowałam. :D Quote
Tepes Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [COLOR=Blue]Ja miałam się wczoraj pakować ale mi se nie chciało:D Już niedługo wyjazd do Szczyrku nie wiem czy się z Wami na ten tydzień nie pożegnam bo nie wiem czy ciotka weźmie ze sobą laptopa a mam taką nadzieje że weźmie:D Oczywiscie wszystko już naszykowane mam nadzieję że nic nie zapomnieliśmy:D [/COLOR] Quote
Martunia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 O no to widzę, że już popakowana. :cool3: Mam andzieję, że Twoja ciocia weźmie laptop, nie żegnaj się jeszcze!!! :placz: Quote
Tepes Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [COLOR=Blue]Oby wzieła:D Jak weźmie to będę wklejać fotki itd:) A jak nie to was zasypie fotkami jak przyjade:D [/COLOR] Quote
Martunia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Oby wzięła. ;) I będziemy czekać na fotki niecierpliwie, ciekawa jestem, jak tam u Ciebie będzie. :D Obejrzę sobie wszystkie, jak wrócę. :) Quote
Sweet Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 jutro jedziesz nie?? dobrze ze juz spakowana:) fajnie jakby twoja ciocia wzieła laptopa to bys nam dała fotki:D:D hihi:) Quote
Tepes Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [COLOR=Blue]W środe jade:D Już jestem na wsi i obciełam setera ciotki:D W zoolgou nie byliśmy... Nie wiem czy jakieś fotki wstawie nie chce mi się:D Ale jak coś ukulam to owszem:) [/COLOR] Quote
Sweet Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 A masz foty jak go obciełas?? przed i po??:D:D pokazuj:) Quote
Tepes Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [COLOR=Blue]Przed mam gdzieś na mojej galerii a zrobie mu ale teraz mi się nie chce;D[/COLOR] Quote
Tepes Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [COLOR=Blue]No super...zrobiłam fotki i się okazało że zapomniałam kabla...[/COLOR] Quote
Basia i Barni Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]No super...zrobiłam fotki i się okazało że zapomniałam kabla...[/COLOR][/quote] kaj ty mosz tyn łeb :mad: Quote
Sweet Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 heh tez sie zdaza... no nic trudno sie mówi:) ale masz nam pokazac jak bedziesz miała kabel:) Quote
Martunia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 No nieeeee... Gienka, a czy przypadkiem nie zapomniałaś bilobilu? :mad: Ty to masz pamięć!!! I to Tobie potrzebna bardziej ta maść!!! :P Quote
łapeczek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 no ladnie zapomniec kabelek....i co teraz ??? jeszcze troszke i wyjezdzacie sobie z bonem xD Quote
Anka_ZG Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 hej:) [URL]http://i33.tinypic.com/14b4nr.jpg[/URL] piekny widok!! Quote
Tepes Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Basia i Barni']kaj ty mosz tyn łeb :mad:[/quote] [COLOR=Blue]nie tam kaj cza:evil_lol: [/COLOR][quote name='xxSweetGirl93xx']heh tez sie zdaza... no nic trudno sie mówi:) ale masz nam pokazac jak bedziesz miała kabel:)[/quote] [COLOR=Blue]oczywiście że pokaże!!:)[/COLOR] [quote name='Martunia']No nieeeee... Gienka, a czy przypadkiem nie zapomniałaś bilobilu? :mad: Ty to masz pamięć!!! I to Tobie potrzebna bardziej ta maść!!! :P[/quote] [COLOR=Blue]No ja Gertrudzia zapomniałach...A maść na stawy jest więc cicho:D [/COLOR][quote name='łapeczek']no ladnie zapomniec kabelek....i co teraz ??? jeszcze troszke i wyjezdzacie sobie z bonem xD[/quote] [COLOR=Blue]no niestety nieładnie...:diabloti: [/COLOR][quote name='Anka_ZG']hej:) [URL]http://i33.tinypic.com/14b4nr.jpg[/URL] piekny widok!![/quote] [COLOR=Blue]thx:)[/COLOR] Quote
Martunia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ale zanim się obejrzysz, to będziesz miała stawy gorsze od moich! Już Ci się strasznie z pamięcią coś 'kićka'. :shake: Musisz kupić ten bilobil, bo widzę, że bez niego ani rusz! Pojutrze wyjeżdżasz już. :cool3: Quote
Tepes Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [COLOR=Blue]No ja Gertrudzia z pamięciom jest strasznie... Szykowałam aparat i od razu kabel...myślałam że wziełam kabel robie fotki seterowi po obcięciu ide już do kompa is szukam kabla a kabla nie ma... [/COLOR] Quote
Recommended Posts