Sweet Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 u mnie pokropiło troche i juz słonce:( hehe;) szkoda;) Quote
Avaloth Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Boncio :loveu::loveu: jakie śliczne koniki ! takie wyczyszczone, widać że zadbane i w ogóle :loveu: cudne :loveu: Quote
Tepes Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']u mnie pokropiło troche i juz słonce:( hehe;) szkoda;)[/quote] [COLOR=Blue]A u mnie pada:D [/COLOR] [quote name='Isia & Chester']Boncio :loveu::loveu: jakie śliczne koniki ! takie wyczyszczone, widać że zadbane i w ogóle :loveu: cudne :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]No tak dbają o nie to prawda:) [/COLOR][quote name='agaciaaa']Cześć Bonkowa panciu ;)[/quote] [COLOR=Blue]Hej:)[/COLOR] Quote
Martunia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 U mnie krótko padało i znów przyjemnie. :loveu: Fotki! :D Quote
Tepes Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [COLOR=Blue]Nie chce mi się robić:D[/COLOR] Quote
Anka_ZG Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ja ci dam nie chce mi sie robic;) prosze tu boniowe foteczki:) Quote
Tepes Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [COLOR=Blue]Protestuje!!:D Wczoraj były fotki:P Potem się przyzwyczaicie o codziennie a potem rok szkolny i wonty czemu nie ma fot:D Oo nie ma tak dobrze:D [/COLOR] Quote
Anka_ZG Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Protestuje!!:D Wczoraj były fotki:P Potem się przyzwyczaicie o codziennie a potem rok szkolny i wonty czemu nie ma fot:D Oo nie ma tak dobrze:D [/COLOR][/quote] no wiesz, a ja pracuje i wczoraj byly fotki i dzis tez sa;) wiec nie badz gorsza:cool3:;) Quote
Tepes Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [COLOR=Blue]Ale mi się nie chce:D Jutro będą:D i może znów konie ale to zależy od pogody:) [/COLOR] Quote
Anka_ZG Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ale mi się nie chce:D Jutro będą:D i może znów konie ale to zależy od pogody:) [/COLOR][/quote] ale ja odczuwam niedosyt Bonisiowych foteczek:( to jutro ja bede protestowala ze zdjeciami:razz: Quote
Tepes Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [COLOR=Blue]No jej:D To se przejrzyj galerie od początku:D [/COLOR] Quote
Anka_ZG Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]No jej:D To se przejrzyj galerie od początku:D [/COLOR][/quote] ZAPAMIETAM TO SOBIE!!!!!:mad: Quote
Tepes Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [COLOR=Blue]No jej żartowałam:D Nie obrażaj się:):loveu: [/COLOR] Quote
Cheritka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Ale mi się nie chce:D[/COLOR] [COLOR=blue]Jutro będą:D[/COLOR] [COLOR=blue]i może znów konie ale to zależy od pogody:)[/COLOR] [/quote] Pogoda jest dla bogaczy.............. Quote
jbk Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Protestuje!!:D[/COLOR] [COLOR=blue]Wczoraj były fotki:P[/COLOR] [COLOR=blue]Potem się przyzwyczaicie o codziennie a potem rok[/COLOR] [COLOR=blue]szkolny i wonty czemu nie ma fot:D[/COLOR] [COLOR=blue]Oo nie ma tak dobrze:D[/COLOR] [/quote] A ja myślałam, że to tak trzeba, codziennie :diabloti: Quote
Tepes Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='Martunia']Chcemy zdjęcia... :razz:[/quote] [COLOR=Blue]Spokojnie:evil_lol: [/COLOR] [quote name='łapeczek']witamy sie dzis xD[/quote] [COLOR=Blue]Hej:multi: [/COLOR][quote name='Cheritka']Pogoda jest dla bogaczy..............[/quote] [COLOR=Blue]Czyli nie dla mnie:D [/COLOR][quote name='gassira']DOBRANOCKA:lol:[/quote] [COLOR=Blue]A ja witam z rana:D [/COLOR][quote name='jbk']A ja myślałam, że to tak trzeba, codziennie :diabloti:[/quote] :D:evil_lol: Quote
ariss Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 a czemu nie witasz mnie poranną foteczką????;):diabloti: Quote
Tepes Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [COLOR=Blue]Bo nie ma żadnej nowej:D[/COLOR] Quote
jbk Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Bo nie ma żadnej nowej:D[/COLOR][/quote] To zrób nową :) Quote
Recommended Posts