Tepes Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Jak bd wiedziała już to daj znać ;) ok ok spoko jak sie ino dowiem to zaroz Ci napisza:D Quote
Tepes Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 A nudziło mi sie dzisiej po 12 w nocy to sie troszka z dziecięciem pobawiłach:evil_lol: A tak wgl już wszystko mi sie zaczęło układać i wczoraj oczywiście musioł sie ktoś wpieprzyć i ogólnie masakra:-( Quote
Tepes Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 czekoladka na osłodzenie życia...ta żeby to coś dało...:-( Quote
Martunia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Aaaa jaka czekolada :loveu: podziel sieeee :loveu: Quote
Tepes Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Martunia napisał(a):Aaaa jaka czekolada :loveu: podziel sieeee :loveu: jak sie nie boisz zarazków i zjeś już ugryziono to nie ma sprawy :evil_lol: Quote
Martunia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Po tobie.. phii ;pp A co do tekstu, którego się tak mnie uczepiłaś, to masz się nie martwić i go olać, mówiłam już too ;d Quote
Tepes Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Martunia napisał(a):Po tobie.. phii ;pp A co do tekstu, którego się tak mnie uczepiłaś, to masz się nie martwić i go olać, mówiłam już too ;d ok to jo sie moga podzielić:D bo jo sie lubia czepiać i lubia jak sie powtarzosz wtedy jest mi raźni i wgl świat nabiero kolorów i wgl :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 mniam aleś mi smaka narobił mm.... xd Witamy ;) Jak u was z pogodą bo u nas pada śnieg ;P Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 fuuuu http://i48.tinypic.com/2zgx2tu.jpg ta czekolada wyglada okropnie :D:D u nas tez śnieg :roll: ja sie budze a tu biało :mdleje: a jeszcze wczoraj ani grama śniegu :placz: Quote
Tepes Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):mniam aleś mi smaka narobił mm.... xd Witamy ;) Jak u was z pogodą bo u nas pada śnieg ;P To w weekendzik Ci przywieza na muchowiec koncek:D u mie tak lekko sypie śnieżkiem:diabloti: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):fuuuu http://i48.tinypic.com/2zgx2tu.jpg ta czekolada wyglada okropnie :D:D u nas tez śnieg :roll: ja sie budze a tu biało :mdleje: a jeszcze wczoraj ani grama śniegu :placz: do Ciebie wszystko jest fu:D a dużo mocie śniegu? u nos ino trocha i Twoja matma (bądź jak wolisz dziwka betlejemsko:diabloti::evil_lol:) mo załamanie i wgl ida sie ociąć zycie jest do dupy żal:evil_lol::evil_lol: niedługo idzezmy z Ewulcem mym la lodowisko:) Quote
LadyK Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [center]Nie dajesz dziecku spać w nocy :diabloti:[/center] Quote
Tepes Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 LadyK napisał(a):Nie dajesz dziecku spać w nocy :diabloti: no nie:D jako wyrodno matka:D Quote
Bartiśkowa_ Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 A u nas już całkiem sporo jest śniegu i co za tym idzie kulków na łapkach też ;/ Ale przynajmniej psiaki szczesliwe. Pamniętaj że niewyspane dziecko to złe dziecko xd Quote
Tepes Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):A u nas już całkiem sporo jest śniegu i co za tym idzie kulków na łapkach też ;/ Ale przynajmniej psiaki szczesliwe. Pamniętaj że niewyspane dziecko to złe dziecko xd u mie na szczęście ino chodniki troha w śniegu a tak już nie pado:D e tam moje dziecko jest zawsze szczęśliwe i teroz odsypio więc nie ma źle:D Quote
LadyK Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a): Pamiętaj że niewyspane dziecko to złe dziecko xd no właśnie :D jeszcze Cię ugryzie :diabloti: Quote
Tepes Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 LadyK napisał(a):no właśnie :D jeszcze Cię ugryzie :diabloti: to go oddom do adopcji:D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Anula & Bono napisał(a): [COLOR="blue"]do Ciebie wszystko jest fu:D a dużo mocie śniegu? u nos ino trocha i Twoja matma (bądź jak wolisz dziwka betlejemsko:diabloti::evil_lol:) mo załamanie i wgl ida sie ociąć zycie jest do dupy żal:evil_lol::evil_lol: niedługo idzezmy z Ewulcem mym la lodowisko:) :evil_lol: a no troche tego śniegu jest :D haha wole tą nazwe w nawiasie :roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt: jesssu a to czemu no matko wczoraj dopiero gadałyśmy było gites i dzisiaj już nie jest ?:mdleje: to ja chyba jakies fatum sciagam lepiej juz nie wchodze na gg :D:D Quote
Tepes Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::evil_lol: a no troche tego śniegu jest :D haha wole tą nazwe w nawiasie :roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt: jesssu a to czemu no matko wczoraj dopiero gadałyśmy było gites i dzisiaj już nie jest ?:mdleje: to ja chyba jakies fatum sciagam lepiej juz nie wchodze na gg :D:D a no to fajnie u mie sniegiem posypie i zaro nie ma:D no to prosze bardzo możesz mi tak mówić nie obraża sie:D jak dzisiej nie jest co Ty pierdzielisz?:D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Anula & Bono napisał(a):a no to fajnie u mie sniegiem posypie i zaro nie ma:D no to prosze bardzo możesz mi tak mówić nie obraża sie:D jak dzisiej nie jest co Ty pierdzielisz?:D no bo ty tu cos gadałaś :D:D Quote
Tepes Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no bo ty tu cos gadałaś :D:D jo tu ciągle godom jakbyś nie zauważyła:D [video=youtube;oEIvlihb2Ms]http://www.youtube.com/watch?v=oEIvlihb2Ms[/video] kochom ta piosenka <3 i mom problem z kerym mi nikt nie może pomóc a jest mi tak ciężko...:-( Quote
Martunia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Anula & Bono napisał(a):ok to jo sie moga podzielić:D bo jo sie lubia czepiać i lubia jak sie powtarzosz wtedy jest mi raźni i wgl świat nabiero kolorów i wgl :evil_lol: :multi: tak tak tak :D Ojej :loveu: Nie słodź mi tak, bo jeszcze uwierzę :D Quote
Tepes Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Martunia napisał(a)::multi: tak tak tak :D Ojej :loveu: Nie słodź mi tak, bo jeszcze uwierzę :D ależ dzieczyno ma jak Ci mam nie słodzić dla Ciebie zmieniłam oriętację <3:evil_lol::evil_lol: widzisz nawet ładnie po polsku napisałach specialnie 4 U:diabloti: Quote
Martunia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 No przecudownie, jestem dumna z Ciebie, moja tyy :loveu: :diabloti: Quote
Tepes Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Martunia napisał(a):No przecudownie, jestem dumna z Ciebie, moja tyy :loveu: :diabloti: cieszem siem :D ale jak łon napisze zaś dzisiej to sie załomia... ale nie ok jest super jestżeś moją dziewczyna tak więc kiedy moga przyjechać?:D Quote
Martunia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Anula & Bono napisał(a):cieszem siem :D ale jak łon napisze zaś dzisiej to sie załomia... ale nie ok jest super jestżeś moją dziewczyna tak więc kiedy moga przyjechać?:D Poprawiłam ci na "łon" w cytacie :diabloti: No mówiłam ci, byś nie odpisywała i już :D Właśnie, nie myśl o nim tylko o mnie, bo się będę czuła niedowartościowana i zdradzona :( Tak więc przyjeżdżaj kiedy chcesz, może być nawet i teraz :diabloti: Quote
Recommended Posts