Martunia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Boooon <3 http://i47.tinypic.com/kalpxi.jpg :loveu: Co tam u was? :loveu: Quote
Tepes Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='Martunia']Boooon <3 http://i47.tinypic.com/kalpxi.jpg :loveu: Co tam u was? :loveu: :) hm co u nos urodziny taty nudza sie i wgl xD musza sie na pon nauczyć Katiuszy a jakoś mi sie nie chce... Jutro na konie nie wiem w co sie ubrać ani nic chyba zamarzna na tym koniu:D a w pon ida z Ewulcem na lodowisko a z Adrianem jeszce musza sie dogodac ale raczy we wt pódziemy:D i już mie wczoraj ostrzeg ze jak mie spotko to mie wykulo w sniegu xD Quote
Kaya93 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Bonulec :loveu: http://i49.tinypic.com/334hxdk.jpg cudowny jest :D Quote
Tepes Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='Kaya93']Bonulec :loveu: http://i49.tinypic.com/334hxdk.jpg cudowny jest :D dziękujemy bardzo:loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 No dwa dwa ale ja bym chciała dwa duże takie me marzenie A wgl oni się nawzajem omijają xd A Bonulec wygląda mi na takiego spokojnego statecznego piecha słodkości me czekaj ino cię ciocia Bartiśkowa dopadnie ah xd Quote
Tina.Sara Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 http://i49.tinypic.com/334hxdk.jpg :loveu: a glany przydatna rzecz, ale obcierają :eviltong: Quote
Tepes Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']No dwa dwa ale ja bym chciała dwa duże takie me marzenie A wgl oni się nawzajem omijają xd A Bonulec wygląda mi na takiego spokojnego statecznego piecha słodkości me czekaj ino cię ciocia Bartiśkowa dopadnie ah xd aha bo jo już myślałach ze liczysz ich jako jedyn pies abo coś:D jak sie omijają co nie lubią sie?:D Łon ino tak na zdjęciacj wyglądo a tak to jest nienormalne zwierze:D a dopadnij go sie go weź:diabloti: [quote name='Tina.Sara']http://i49.tinypic.com/334hxdk.jpg :loveu: a glany przydatna rzecz, ale obcierają :eviltong: mom jeszcze glany po kolana i mie żadne nie obdzierają:p Quote
Martunia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Anula & Bono']:) hm co u nos urodziny taty nudza sie i wgl xD musza sie na pon nauczyć Katiuszy a jakoś mi sie nie chce... Jutro na konie nie wiem w co sie ubrać ani nic chyba zamarzna na tym koniu:D a w pon ida z Ewulcem na lodowisko a z Adrianem jeszce musza sie dogodac ale raczy we wt pódziemy:D i już mie wczoraj ostrzeg ze jak mie spotko to mie wykulo w sniegu xD Cicho!!! Nie gadaj mi o szkole!!! Ja niedawno wróciłam z kościoła, w ogóle sobie odmroziłam nogi, ręce, twarz, masakra xD Nic nie czułam. Ale fajnie ^^ Też musze iść na łyżwy, z koleżanką zamierzamy isć :D Haha no to musisz uważać na niego:D Quote
Tepes Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='Martunia']Cicho!!! Nie gadaj mi o szkole!!! Ja niedawno wróciłam z kościoła, w ogóle sobie odmroziłam nogi, ręce, twarz, masakra xD Nic nie czułam. Ale fajnie ^^ Też musze iść na łyżwy, z koleżanką zamierzamy isć :D Haha no to musisz uważać na niego:D Wsystko przez Ciebie że godom o szkole... Po co do kościoła...mi sie tak nie chce łazić nie odczówom taki potrzeby ubiera se glany to mi gościu nie podskoczy Quote
Martunia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 haha nie ma to jak zdemoralizować Anulcię :grins: Nie to nie :D No i bardzo dobrze :D Quote
Tepes Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='Martunia']haha nie ma to jak zdemoralizować Anulcię :grins: Nie to nie :D No i bardzo dobrze :D tak to wszystko Toja wina i ino Twoja nikogo innego:D Quote
Bartiśkowa_ Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Anula & Bono']aha bo jo już myślałach ze liczysz ich jako jedyn pies abo coś:D jak sie omijają co nie lubią sie?:D Łon ino tak na zdjęciacj wyglądo a tak to jest nienormalne zwierze:D a dopadnij go sie go weź:diabloti: No tak w sumie się traktują jakby drugi nie istatniał ;) Nie bawią ani nic. To pewnie przez to że jest między nimi taka różnica wieku Dobra jak się in o z Bartiaszem polubi zabieram go do siebię xd Quote
Tepes Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']No tak w sumie się traktują jakby drugi nie istatniał ;) Nie bawią ani nic. To pewnie przez to że jest między nimi taka różnica wieku Dobra jak się in o z Bartiaszem polubi zabieram go do siebię xd A no chyba że tak;) A no w sumie tyż no wiek i możę tyż wielkość:D ok spoko:P ale czasem mie odwiedzejcie:P Quote
WeronikaM Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 ale dawno u was nie byłam ;) ale już jestem i pozdrawiam ;) Quote
Tepes Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='WeronikaM']ale dawno u was nie byłam ;) ale już jestem i pozdrawiam ;) witamy witamy a na wsteczu fotki:D Quote
Tepes Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='Talia']Hejka :) Co tam u Was? :loveu: hej:loveu: a co u nos w sumie to nic czekomy na święta xD chciałach Bonowi obroża kupić no ale to by mie chyba z doma wywalili:D Quote
Tepes Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='LadyK']Witam się po przerwie ;) no hej kobito nareszcie:loveu: już myślałach że tam Cie zasypało abo co xD Quote
LadyK Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Anula & Bono']no hej kobito nareszcie:loveu: już myślałach że tam Cie zasypało abo co xD ee gdzie tam :D u mnie lato :D Quote
Tepes Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='LadyK']ee gdzie tam :D u mnie lato :D no to gdzieś sie podziewała:D? u mie jak na Syberi jest xD Quote
Martunia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Anula & Bono']tak to wszystko Toja wina i ino Twoja nikogo innego:D Też cię kocham :loveu: :diabloti: A on nie odpisał :diabloti: Quote
Tepes Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='Martunia']Też cię kocham :loveu: :diabloti: A on nie odpisał :diabloti: a ze mie kochosz to wiem:loveu: xD odpisze nie martw sie:D a kurde na koniach dzisej my były zimnno na DOrce jezdziłach i mom ochota tego konia na kabanosy przerobić xD jutro z Ewulcem l\na lodo i na konie w sroda i hmm co tam jeszcze wczoraj na urodzinach ciotka pytała mie czy chca jechać znimi na rajd do Wisły no a jo oczywiście chętno jak zawsze ale moja mama nie hcce jechac tacie tyz sie nie chce i sami mie nie chcą puscić ale wujek Adik padoł ze by ze mną pojechoł ale to dopiero 13 lutego:D Quote
Tepes Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='Cavy']Witojcie górole. witomy ale nie górole ino ślązoki:D Quote
Recommended Posts