weszka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 AgaG napisał(a):a imię Teo? Teodor? :cool3::cool3: No ja go w sumie ochrzciłam Tesco ;) i ogłoszenia ma pod tym pseudo. Ale może być i Teodor-Teo :cool3: Od przybytku głowa nie boli! Quote
Jagienka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Teo już jeden jest... schroniskowy... nie zdrabniać Teodora :cool3: Quote
Długaśne Rude Futro Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='paulus'] Łomamo......jaka mordusia.....jakbym tylko miała więcej miejsca w domu to bym go w mig wzięła. Wy tam macie psiaki co mnie każdy jeden za serce chwyta.....Skąd je bierzecie wszystkie.....jejciu......:-( Quote
weszka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 O witaj Długaśne Rude Futro :) No to chyba psiaki znajdują nas ;) A zatem Tesco vel Teodor był u weta. Został odrobaczony, odpchlono-odkleszczony (jeden znad oka wyjęty) i ogólnie obejrzany. To sam urok - grzeczny i potworny pieszczoch :loveu: Oceniony na ok. 3-4 lata. Waży 24 kg. Wygląda na zdrowego i zadbanego psa. Wydałam 44 zł - Fiprex 19 zł, Pratel 25 zł. Odbiorę sobie z mojego bazarku jak sie skończy. Quote
AgaG Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 weszka wielkie dzięki!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Mam kolejne zapytanie w sprawie Tesco-Teodora. Może się uda? Quote
weszka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Tesco jest słodki :loveu: Tak się tuli, przytula, wtula, tak by chciał pójść za człowiekiem :shake::placz: Dostał dziś eleganckie szeleczki żeby miał coś swojego i ciepłą poduchę do spania, na której od razu się wyłożył :lol: Quote
AgaG Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 jutro jadę z fajnym małżeństwem (m w Krakowie) do hotelu popołudniu. bardzo mili się wydają... to po dzisiejszym ogłoszeniu w w gazecie. Bardzo dziekuję Paulusowi za Foty do ogłoszenia io za to że od razu go przywiózł spod tesco. :loveu::loveu: w którym boksie jest psiak? wewnątrz? na zewnętrz? gdzie mniej wiecej? Quote
karusiap Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 na zewnatrz,zaraz po wejsciu po prawej str 3 boks Quote
weszka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Aga ja mam książeczkę zdrowia Teo-Tesca! Jakby co ;) Quote
AgaG Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 jeju w hotelu było ciemno, dzowniłam do mar, gajko by go znaleźć..a tu komórka siadała....PAŃSTWO CUDOWNI... MARTWIĄ SIE TYLKO BY NIE SZCZEKAŁ, NIE Hałasował, bo mieszkaja w bloku,,,, kciuki potrzebne... i to bardzo... do czasu aklimatyzacji nie moge pisać ze to dom na stałe, choć miałby raj,,,, JEJU ŻEBY BYŁ GRZECZNY!!!!! TRZEBA GO POZA TYM WYKASTROWAĆ, BO NASKAKUJE TROCHĘ. wESZKA dzięki, to książeczkę mi przekaż... :loveu::loveu::loveu: foty są, ale jutro prześlę, bo padam,,,,, Quote
weszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ale się cieszę :sweetCyb: Teoś to wspaniały pies :iloveyou:, musi być wszystko dobrze :thumbs: To chyba poszedł do tych państwa, którzy już wcześniej o niego mnie wypytywali. Czy to może Pani Magda K.? W tygodniu podrzucę do Ciebie książeczkę zdrowia - zdzwonimy się. Quote
AgaG Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 dziś mam nadzieję skontkatować się z państwem, by zapytać o Teosia Quote
weszka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ostatnie zdjęcie to ulubiona pozycja Teodorka! Przytulak z niego jakich mało! Wieści muszą być dobre - innych nie przyjmujemy ;) Quote
moana Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='karusiap'] no to sie rozkoszakowi udalo :):multi: Quote
AgaG Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 wieści znowego domku są świetne. adopcja może sie dokonać, bo miałam taką umowę z państwem, że gdyby było tragicznie z zachowaniem psa.. wycie itd. to nie uda się bo blok, sąsiedzi itd,. ale ja czułam, że bedzie dobrze. Wysłałam do karusiap mailik z fotami od pana i listem. Quote
karusiap Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 fotkami zajme sie za chwilke a list tez wstawic?? Quote
karusiap Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 a to wstawie:) Dzień dobry Pani Agnieszko Dzisiaj wieczorem miną dwa tygodnie odkąd Teoś zamieszkał z nami. Każdego dnia ta kochana psina coraz mocniej zjednuje sobie nasze serca. To stworzenie jest zupełnie pozbawione agresji, nawet zaczepiony przez obcego samca Teoś nigdy pierwszy nie pokazuje zębów. Ma dobry charakter - błyskawicznie się zaadoptował, bardzo cieszy się gdy ktoś z nas wraca z miasta, gdy jesteśmy w domku to nie odstępuje nas na krok. Więc chyba się przywiązał. Jest bardzo schludny, zawsze cierpliwie czeka na spacer, gdy widzi smycz w ręku to roznosi go radość. O ile w domu jest niebywale wyczulony na każde polecenie i wykonuje je chętnie, to na spacerze nadmiar bodżców powoduje że chwilami jakby głuchł na nasze uwagi. Myślę że bez smyczy trudno byłoby go upilnować. Grzecznie czeka na nasz powrót z pracy, sąsiedzi relacjonują że czasem użala się przez kilka pierwszych minut, potem jest już cichutko. Teoś ma umiarkowany apetyt, wygląda zdrowo, jest wesolutki i ciekawski. Szzybko się uczy, przy okazji ma sporo własnej inicjatywy, np wita nas z pantoflami w pysiu. W przyszłym tygodniu chcemy odwiedzić weterynarza, prosiłbym o przypomnienie nazwiska lekarza z lecznicy przy ul. Centralnej. Miło nam będzie jeśli znajdzie Pani chwilę by odwiedzić nas, podpiszemy wtedy umowę adopcyjną. Serdecznie pozdrawiamy wraz z Teosiem. ................................ W załączniku fotki Teosia, są świeże, proszę nie zwracać uwagi na datę, nie ustawiłem jej prawidłowo w aparacie. Quote
AgaG Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 mam cudowne wieści od Państw Teosia, ktrzy go uwielbiaj,a a on ich, w rocznicę adopcji dpokanli wpłaty na moje konto (100) co pójdzie na dług hotelowy gigantyczny Quote
Recommended Posts