lookata Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Tak więc jutro wklejamy banerki Żarika do podpisów... szukamy jeszcze allegrowicza jakiegoś, oraz dalej OGłASZAMY! Brać się do dzieła! Ja jeszcze spróbuje jutro pozamieszczać. Słuchajcie ten psiak na prawdę przykuwa uwagę swoim wyglądem, jest po prostu zabójczy, ma smutną historię, a pomimo to jest sympatyczny, przyjacielski, on na pewno znajdzie dom! Tylko musimy mu pomóc, jak ktoś ma wolną chwilę przed komputerem, proszę go umieszczać na portalach. Należy pomyśleć jeszcze o innego rodzaju reklamie... pomysły? Quote
Edi100 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cioteczki, mam emaila zainteresowanego Żarkiem. Pani Pyta czy jest szczekliwy, ile ma lat. Pani mieszka w bloku i jest z woj Opolskiego. Napiszę to co jest na wątku. Przekażę też lidka_park Tobie tego emaila i napiszę że to Ty się z Panią skontaktujesz:) Quote
Matusz Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
lookata Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 ojej ojej... ach och... jak dobrze by było, gdyby Żarek znalazł dom... oj... też trzymam kciuki... tylko lidka pisała, że nie wie prawie nic o psiaku... :/ I co teraz? ;-) Quote
Edi100 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ktoś tu pisał że jest ufny i przyacielski. Na szczekliwego nie wygląda. Podobno ma miedzy 3 a 5 lat.To do zakochania się w psiaku chyba wystarczy?:) Pani jest z Woj Opolskiego, to napewno ciotki z Opola pomogą:) Ale tymczasem czekamy. Chciałabym by było można przebierać w domkach ale sami wiemy jak jest. Dałam znać na gg lidka_park Quote
lidka_park Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Edi100 napisał(a):Ktoś tu pisał że jest ufny i przyacielski. Na szczekliwego nie wygląda. Podobno ma miedzy 3 a 5 lat.To do zakochania się w psiaku chyba wystarczy?:) Pani jest z Woj Opolskiego, to napewno ciotki z Opola pomogą:) Ale tymczasem czekamy. Chciałabym by było można przebierać w domkach ale sami wiemy jak jest. Dałam znać na gg lidka_park napisałam wczoraj wieczorem maila... czekamy na odpowiedz Quote
Edi100 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 To to czekamy i kciuki zaciskamy. Może akurat? Quote
lookata Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 No i co? NO i jak z tym Opolem? Odezwał się ktoś? No i gdzie te ogłoszenia? Zrobić każdy chociaż po jednym! ;-) Nie no, patrzę na zdjęcia Żarka i stwierdzam, że jest boski! On szybko znajdzie domek, ja wam to mówie! Quote
lookata Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A wiecie może jak Żarek trafił do schroniska? Ktoś go przyprowadził? Czy może z interwencji? Jak stan jego zdrowia? Jak stan skóry, czy włosy odrosną? Czy na dzień dzisiejszy potrzebuje specjalnego leczenia? Quote
Matusz Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='neverend']Banerek dla Żarka dziękujemy za banerek ;) Quote
Edi100 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Żareczku, biegnij na pierwszą szukać swego szczęścia Quote
quasimodo Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Prześliczna mordka... Teraz tylko domek potrzebny... Quote
lookata Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Niektóre osoby mają troszkę wolnego miejsca w podpisach, prosimy "adoptować" Żarka do siebie.... Tak bym chciała, żeby znalazł dom! Szukamy kogoś z allegro, kto wie kogo można prosić? Quote
lidka_park Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Nadal cisza w sprawie bidulka :-( Quote
lookata Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ponawiam pytanie o allegro, może dać w opisie "prosimy o allegro", ogłaszałam Żarka jeszcze na paru innych portalach.. a wy? Quote
lookata Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 a chętnych brak, chyba poprzeglądam inne wątki kto tam allegro robi, ten mały podpalany znajdzie domek przed zimą i już! Quote
Recommended Posts