Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i mam kolejnego foxa w schronie..... nic tylko się załamać ! co wszystkie znajdą dom to przychodzą kolejne :shake::shake::shake:

Kuba - 1 rok, pies, foxterier szorstkowłosy. W stosunku do ludzi miły i przyjazny. Oddany właścicielowi. Jest bardzo energiczny, wesoły a czasem porywczy. Wymaga wiele pracy wychowawczej. Zadziorny w stosunku do innych zwierząt.

Do psów się stawia to fakt, do ludzi jest ok ale wymaga wiele pracy wychowawczej... był oddany przez wł z tego co wiem była to osoba głuchoniema :-(

Psiak świetnie nadawałby się dla myśliwego. Jednak w schronisku takie psy najczęściej coś nabroją i kończą marnie.... pomóżcie proszę :-(

Posted

hahaha :lol: Ale wczoraj był ubaw z URWISEM!!!
Przyszedł pan z gazety zrobić fajnemu psu zdjęcie wraz z opiekunem, więc p. Lidka wybrała URWISA z p. Wiktorem:p Wszystko odbyło się spokojnie, szybko i bez nerwów. I tak się to spodobało URWISKOWI, że nie chcial się za chiny ruszyć z miejsca, w którym został obfotografowany i prawie do końca dnia p. Wiktor musiał nosić go na rękach:eviltong::loveu::loveu::loveu:

Normalnie zły, jak nie wiem:evil_lol: Mówił: jak go postawię na ziemi i chcę, żeby ze mną poszedł to przywiera do ziemi, rozplaszcza łapy na 4 strony świata i ani rusz.

To się URWISOWI spodobało bycie gwiazdą!:lol:

Posted

[quote name='Koperek']hahaha :lol: Ale wczoraj był ubaw z URWISEM!!!
Przyszedł pan z gazety zrobić fajnemu psu zdjęcie wraz z opiekunem, więc p. Lidka wybrała URWISA z p. Wiktorem:p Wszystko odbyło się spokojnie, szybko i bez nerwów. I tak się to spodobało URWISKOWI, że nie chcial się za chiny ruszyć z miejsca, w którym został obfotografowany i prawie do końca dnia p. Wiktor musiał nosić go na rękach:eviltong::loveu::loveu::loveu:

Normalnie zły, jak nie wiem:evil_lol: Mówił: jak go postawię na ziemi i chcę, żeby ze mną poszedł to przywiera do ziemi, rozplaszcza łapy na 4 strony świata i ani rusz.

To się URWISOWI spodobało bycie gwiazdą!:lol:

Typowy fox :diabloti: Robi co chce i jak chce mając wszystkich w nosie :loveu::loveu::loveu:

Posted

No i będzie czekać:shake:, jak go jakiś zapaleniec do sportów myśliwskich nie zobaczy!!!

On jest młody i śliczny, ale nic kompletnie nie umie (no poprzedni wlaściciel się nie popisal, cholerka:angryy:), a poza tym chce za wszelką cenę postawić na swoim- więc i małe szkolonko by się przydało!

URWIS potrzebuje swojego amatora- to jego jedyna szansa na normalne życie!

• 2 months later...
Posted

Jakie to chude, matko.
Czy ktoś młodziaka wstawił "sami wiecie gdzie" ?
Jeśli nie to go wstawię, tam myśliwi się znajdą, może polecą komu trzeba...

Posted

Ogłoszenie o piesku wywieszę w związku łowieckim, szpitalu dla zwierząt i sklepie myśliwsko- jeździeckim. Zajmę sie sprawdzeniem potencjalnych domków (o ile ktoś się zgłosi), ale liczę na pomoc w transporcie.