Negri Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 No i mam kolejnego foxa w schronie..... nic tylko się załamać ! co wszystkie znajdą dom to przychodzą kolejne :shake::shake::shake: Kuba - 1 rok, pies, foxterier szorstkowłosy. W stosunku do ludzi miły i przyjazny. Oddany właścicielowi. Jest bardzo energiczny, wesoły a czasem porywczy. Wymaga wiele pracy wychowawczej. Zadziorny w stosunku do innych zwierząt. Do psów się stawia to fakt, do ludzi jest ok ale wymaga wiele pracy wychowawczej... był oddany przez wł z tego co wiem była to osoba głuchoniema :-( Psiak świetnie nadawałby się dla myśliwego. Jednak w schronisku takie psy najczęściej coś nabroją i kończą marnie.... pomóżcie proszę :-( Quote
Negri Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Jak dla mnie pokraka nie fox :cool1: Quote
BIANKA1 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Biedak , on jest w środku, czy na dworze ? Bo zimno się robi :cool1: Quote
Negri Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 On ma wybieg ale śpi w pomieszczeniu..... na szczęście:roll: Quote
Koperek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 hahaha :lol: Ale wczoraj był ubaw z URWISEM!!! Przyszedł pan z gazety zrobić fajnemu psu zdjęcie wraz z opiekunem, więc p. Lidka wybrała URWISA z p. Wiktorem:p Wszystko odbyło się spokojnie, szybko i bez nerwów. I tak się to spodobało URWISKOWI, że nie chcial się za chiny ruszyć z miejsca, w którym został obfotografowany i prawie do końca dnia p. Wiktor musiał nosić go na rękach:eviltong::loveu::loveu::loveu: Normalnie zły, jak nie wiem:evil_lol: Mówił: jak go postawię na ziemi i chcę, żeby ze mną poszedł to przywiera do ziemi, rozplaszcza łapy na 4 strony świata i ani rusz. To się URWISOWI spodobało bycie gwiazdą!:lol: Quote
Negri Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='Koperek']hahaha :lol: Ale wczoraj był ubaw z URWISEM!!! Przyszedł pan z gazety zrobić fajnemu psu zdjęcie wraz z opiekunem, więc p. Lidka wybrała URWISA z p. Wiktorem:p Wszystko odbyło się spokojnie, szybko i bez nerwów. I tak się to spodobało URWISKOWI, że nie chcial się za chiny ruszyć z miejsca, w którym został obfotografowany i prawie do końca dnia p. Wiktor musiał nosić go na rękach:eviltong::loveu::loveu::loveu: Normalnie zły, jak nie wiem:evil_lol: Mówił: jak go postawię na ziemi i chcę, żeby ze mną poszedł to przywiera do ziemi, rozplaszcza łapy na 4 strony świata i ani rusz. To się URWISOWI spodobało bycie gwiazdą!:lol: Typowy fox :diabloti: Robi co chce i jak chce mając wszystkich w nosie :loveu::loveu::loveu: Quote
Koperek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 No i będzie czekać:shake:, jak go jakiś zapaleniec do sportów myśliwskich nie zobaczy!!! On jest młody i śliczny, ale nic kompletnie nie umie (no poprzedni wlaściciel się nie popisal, cholerka:angryy:), a poza tym chce za wszelką cenę postawić na swoim- więc i małe szkolonko by się przydało! URWIS potrzebuje swojego amatora- to jego jedyna szansa na normalne życie! Quote
Negri Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Ma może ktoś pomysł na tekst to zrobie allegro:roll: Quote
Koperek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Urody mu nie można odmówić... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fcdba959717851f8.html ...ale i tak przez kraty chcial mnie chyba użreć:diabloti: !!ŚWIETNY PIES DLA MYŚLIWEGO!! Quote
OMM Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Jakie to chude, matko. Czy ktoś młodziaka wstawił "sami wiecie gdzie" ? Jeśli nie to go wstawię, tam myśliwi się znajdą, może polecą komu trzeba... Quote
Negri Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Nie nie ma:( Będę wdzięczna za każdą pomoc. Quote
Dada Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ogłoszenie o piesku wywieszę w związku łowieckim, szpitalu dla zwierząt i sklepie myśliwsko- jeździeckim. Zajmę sie sprawdzeniem potencjalnych domków (o ile ktoś się zgłosi), ale liczę na pomoc w transporcie. Quote
Negri Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Dzięki za pomoc :loveu: A transport zawsze da się skombinować ;) Quote
Recommended Posts