Jump to content
Dogomania

Małe,jamnikowate cudo w schronisku!!!!Czy Kajtek dostanie swoją szansę.../Ma dom:)

Recommended Posts

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i skąd ja znam rozrywanie???:p
Mam nadzieję że tamci Państwo się odezwą bo napisałam o Kajtusiu w samych superlatywach....przecież w sumie napisałam prawdę....przecież to słodziak!!!:cool3:

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i skąd ja znam rozrywanie???:p

Hmmmmm..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mam nadzieję że tamci Państwo się odezwą bo napisałam o Kajtusiu w samych superlatywach....przecież w sumie napisałam prawdę....przecież to słodziak!!!:cool3:[QUOTE]
No oczywiście że to prawda:cool3::lol:

Posted

zonia napisał(a):
Postaram się zrobić Kajtkowi plakaty to mogę przesłać i moglibyśmy porozwieszać. Pomożecie?:razz:

pomożemy pomożemy!!!!:p
Co do plakatów to mogę poprosić pewną osóbkę (Ursę) która jest w tym świetna. Już do niej napiszę i zobaczymy:):) Ty Zoniu zbieraj siły na rozwieszanie ich:)

Posted

magdyska25 napisał(a):
pomożemy pomożemy!!!!:p
Co do plakatów to mogę poprosić pewną osóbkę (Ursę) która jest w tym świetna. Już do niej napiszę i zobaczymy:):) Ty Zoniu zbieraj siły na rozwieszanie ich:)

Och..Będę Tobie i Ursie bardzo wdzięczna:lol::lol::lol::lol:
Zaraz wstawię zdjęcia z sobotniego spacerku. Oczywiście Kajtek jak zawsze był bardzo kochany:loveu::loveu::loveu::loveu: (PS. Zawsze mam problemy z pisaniem o spacerkach ponieważ zawsze piesy są urocze:lol:)

Posted

zonia napisał(a):
Postaram się zrobić Kajtkowi plakaty to mogę przesłać i moglibyśmy porozwieszać. Pomożecie?:razz:

Oczywiście:multi:.Poogłaszam trochę Kajtka po Krakowie:evil_lol:
A zdjęcia.....cudne:lol::lol::lol::lol:

Guest ursa81
Posted

miniatura plakatu Kajtka
oryginał poszedł mailem do Magdyski :)

Posted

zrobiłam bannerki dla Kajtusia ;)
Wysokosć 100

Wysokość 80

I inny:
wysokosc 100

wysokosć 80

jakby cos to moge przerobic ;) Polecam sie na przyszłość :)

Posted

[quote name='Ola164']zrobiłam bannerki dla Kajtusia ;)
Wysokosć 100

Wysokość 80

I inny:
wysokosc 10

wysokosć 80

jakby cos to moge przerobic ;) Polecam sie na przyszłość :)
Och......dzięki Ola164;) Są śliczne:loveu: Ja niestety mogę mieć tylko wąski...ale zachęcam do wstawiania ich do swojego podpisu.

Posted

[quote name='Ola164']Ogłoszę Kajtusia na www.jamnikiwpotrzebie.fora.pl ;)
Dzięki:lol: Nie wiem czy dostałaś już plakacik Kajtusia, ale jeśli chcesz to kogę Ci przesłać na maila;)

Wiecie co......??????:crazyeye: Wczoraj udało nam się zdobyć numer Kajtka bo na obroży miał zatarty... Okazało się że Kajtek siedzi w schronie 3 lata...:crazyeye::crazyeye: a taki malutki piesek:crazyeye::crazyeye::-(