magdyska25 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i skąd ja znam rozrywanie???:p Mam nadzieję że tamci Państwo się odezwą bo napisałam o Kajtusiu w samych superlatywach....przecież w sumie napisałam prawdę....przecież to słodziak!!!:cool3: Quote
zonia Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i skąd ja znam rozrywanie???:p Hmmmmm..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam nadzieję że tamci Państwo się odezwą bo napisałam o Kajtusiu w samych superlatywach....przecież w sumie napisałam prawdę....przecież to słodziak!!!:cool3:[QUOTE] No oczywiście że to prawda:cool3::lol: Quote
zonia Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Uwaga!!!! Misss śśśliczności-Kajtek wędruje po pierwszej!!!!!!!!!:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
zonia Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Kajtek wskakuje na pierwszą!!!!!!! Quote
magdyska25 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 i to jak najszybciej!!!!! Państwo jeszcze się nie odezwali........ale jak to się mówi jak nie Ci to inni:):):) Quote
zonia Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Postaram się zrobić Kajtkowi plakaty to mogę przesłać i moglibyśmy porozwieszać. Pomożecie?:razz: Quote
zonia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Co tu tak mało się cioteczek zrobiło...:razz: Quote
magdyska25 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 zonia napisał(a):Postaram się zrobić Kajtkowi plakaty to mogę przesłać i moglibyśmy porozwieszać. Pomożecie?:razz: pomożemy pomożemy!!!!:p Co do plakatów to mogę poprosić pewną osóbkę (Ursę) która jest w tym świetna. Już do niej napiszę i zobaczymy:):) Ty Zoniu zbieraj siły na rozwieszanie ich:) Quote
zonia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 magdyska25 napisał(a):pomożemy pomożemy!!!!:p Co do plakatów to mogę poprosić pewną osóbkę (Ursę) która jest w tym świetna. Już do niej napiszę i zobaczymy:):) Ty Zoniu zbieraj siły na rozwieszanie ich:) Och..Będę Tobie i Ursie bardzo wdzięczna:lol::lol::lol::lol: Zaraz wstawię zdjęcia z sobotniego spacerku. Oczywiście Kajtek jak zawsze był bardzo kochany:loveu::loveu::loveu::loveu: (PS. Zawsze mam problemy z pisaniem o spacerkach ponieważ zawsze piesy są urocze:lol:) Quote
Sawanna Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 zonia napisał(a):Postaram się zrobić Kajtkowi plakaty to mogę przesłać i moglibyśmy porozwieszać. Pomożecie?:razz: Oczywiście:multi:.Poogłaszam trochę Kajtka po Krakowie:evil_lol: A zdjęcia.....cudne:lol::lol::lol::lol: Quote
Guest ursa81 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 miniatura plakatu Kajtka oryginał poszedł mailem do Magdyski :) Quote
magdyska25 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 przesłała :):):) Dziękujemy Urso jeszcze raz baaaaaaaardzo mocno. Zbieram maile gdzie mogę wysłać plakaty. Quote
zonia Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='magdyska25']przesłała :):):) Dziękujemy Urso jeszcze raz baaaaaaaardzo mocno. Zbieram maile gdzie mogę wysłać plakaty. Och wielkie dzięki Urso:lol: To mój mail: [email protected] Quote
zonia Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Kajtek wskakuej na pierwszą! Nikt nie chce suuuuuuuuuuuuuper psiaka...???!!!:razz::razz::razz: Quote
Ola164 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 zrobiłam bannerki dla Kajtusia ;) Wysokosć 100 Wysokość 80 I inny: wysokosc 100 wysokosć 80 jakby cos to moge przerobic ;) Polecam sie na przyszłość :) Quote
zonia Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='Ola164']zrobiłam bannerki dla Kajtusia ;) Wysokosć 100 Wysokość 80 I inny: wysokosc 10 wysokosć 80 jakby cos to moge przerobic ;) Polecam sie na przyszłość :) Och......dzięki Ola164;) Są śliczne:loveu: Ja niestety mogę mieć tylko wąski...ale zachęcam do wstawiania ich do swojego podpisu. Quote
Ola164 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ogłoszę Kajtusia na www.jamnikiwpotrzebie.fora.pl ;) Quote
zonia Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='Ola164']Ogłoszę Kajtusia na www.jamnikiwpotrzebie.fora.pl ;) Dzięki:lol: Nie wiem czy dostałaś już plakacik Kajtusia, ale jeśli chcesz to kogę Ci przesłać na maila;) Wiecie co......??????:crazyeye: Wczoraj udało nam się zdobyć numer Kajtka bo na obroży miał zatarty... Okazało się że Kajtek siedzi w schronie 3 lata...:crazyeye::crazyeye: a taki malutki piesek:crazyeye::crazyeye::-( Quote
Sawanna Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Zonia jak już pisałam,ja też chce plakacik Kajtka:cool3:.Poogłaszam go troche:lol:[email protected] Quote
zonia Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Tofik1 napisał(a):Zonia jak już pisałam,ja też chce plakacik Kajtka:cool3:.Poogłaszam go troche:lol:[email protected] Ok.zaraz do Ciebie wyślę;) Quote
Ola164 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 to ja też poproszę [email protected] ;) A gdzie nasz Kajtula przebywa? Quote
zonia Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='Ola164']to ja też poproszę [email protected] ;) A gdzie nasz Kajtula przebywa? Ok. zaraz prześlę;) Kajtek jest w schronisku....:-( Quote
Recommended Posts