Jump to content
Dogomania

Małe,jamnikowate cudo w schronisku!!!!Czy Kajtek dostanie swoją szansę.../Ma dom:)

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdyska25 napisał(a):
Kajtuś ciotka nie może dłużej patrzeć jak psiaczek się męczy w schronisku....banerek wędruje do mojego podpisu tylko żeby nikt mnie za to nie zabił!!!:p

Och....wielkie dzięki Magdyska;)

Posted

Słuchajcie po feriach wyślę maila ze zdjęciami i opisem Kajtka do ludzi których znam żeby przesłali dalej to może Kajtkowi się uda, jeśli chcecie to podajcie mi proszę swoje maile to do was też wyślę to prześlecie dalej;)

Posted

magdyska25 napisał(a):
Kajtuś zaczyna mieć powodzenie przynajmniej na dogo:)
Mam nadzieję że już niedługo w swoim domku:)

Ach...nareszcie...:lol:

Posted

UWAGA MOŻE MU SIĘ UDA!
[quote name='szybszy_od_dylizansu']Szukam jamnika dla Kolegi z Warszawy.
Człowiek ten miał już psa tej rasy. Pies będzie mieszkał w bloku oraz często wyjeżdżał ze swoim właścicielem więc musi dobrze znosić podróże w samochodzie.
Zdjęcia i informacje proszę wysyłać na mój adres [email protected]
Proszę o psy tylko z okolic Warszawy.

Posted

Och dzięki Magda;) Ja byłam na wyjeździe więc dzisiaj dopiero tu zajrzałam, to teraz czekam na odpowiedź;) TRZYMAMY KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

W niedzielę Kajtek wyszedł aż 2razy:-o:lol: Bo raz my dwie wyprowadziłyśmy dwójkę i chciałyśmy później zrobić zmianę...ale miałyśmy wszystkie cztery więc z całą czwórą wyszłyśmy...ale po spacerze byłam nieźle zaplątana i poplątana:mdleje:(bo ja trzymałam 2piesy i druga wol.też dwa...) Bosz....myślałam że mnie rozerwą....Edek ciągnął w lewo a Kajtek(chociaż taki mały, ale za to mocny...)w prawo...:evil_lol: Niestety zdjęć nie mam...

Aganiok czy allegro Kajtulca jeszcze działa?