magdyska25 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Kochani!!! Plakacik gotowy tylko komu wysłac na maila?? Ja prawdopodobnie będę miała Go jutro. Z góry dziękuję bardzo Ursie bo to Jej zasługa!!! Quote
Olena84 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Piękny, ja moge mo miec drukowanego dopiero w poniedziałek. Quote
magda z. Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 ja też poproszę, troszkę daleko od w-wy, ale może się ktoś w niej zakocha:roll: [email protected] Quote
zonia Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Och...ja byłam chora i na dogo nie byłam ale tu cioteczki szaleją z plakacikami...:cool3: :kciuki: zaraz wstawię zdjęcia Ewki. Gdyby ktoś mógł mi przesłać plakat to mój e-mail [email protected] Dzięki Kida i Ola za ogłoszenie;) Quote
magdyska25 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 ehhh jeszcze do mnie plakacik nie dotarł na maila....trzeba będzie poczekać.... Teraz Ewcia pokazuje się na górze!!! Quote
magda z. Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 fajna z niej panienka, jakby ją dobrze wykąpać, wyczesać i posadzić na fotelu byłaby śliczna:loveu::loveu::loveu:chociaż i tak juz jest ładniutka:) Quote
Cekinka13* Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 10 lat w schronisku?:-( Najwyższy czas na nowy domek! w góre!! Quote
magdyska25 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 no ba, jest śliczna!!! 10 lat w schronisku!!! niewiarygodne!!! Quote
magdyska25 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ehhh i jeszcze bez domku....:shake: Quote
Olena84 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ale przynajmniej Ewa ma swoje wierne fanki:) Quote
magda z. Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 dostałam plakaty:loveu:-dzięki, jak tylko pzrestanie padać to ją na mieście rozwieszę-inaczej spłyną:shake: Quote
magdyska25 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 zalaminować można wtedy tak szybko się nie "rozpadną". Nie ma za co:) Ja postaram się również w schronisku wywiesić plakat. Może w końcu się uda....Oleno nie przesłałam Tobie plakatu b o nie dałaś do siebie maila a ja nie jest moderatorem i nie mogę podejrzeć Twojego maila:oops: Quote
magda z. Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 magdyska25 napisał(a):zalaminować można wtedy tak szybko się nie "rozpadną". Nie ma za co:) Ja postaram się również w schronisku wywiesić plakat. Może w końcu się uda....Oleno nie przesłałam Tobie plakatu b o nie dałaś do siebie maila a ja nie jest moderatorem i nie mogę podejrzeć Twojego maila:oops: a ja wejdziesz w profil i dasz wyślij wiadomość e-mail do użytkownika to wtedy wyskoczy:evil_lol:ja tak raz szukałam i znalazłam:oops:chyba, ze nie każdy podaje. Plakaciki się rozwiesi, chociaż u nas martwo-jedną jedyną suczkę ogłaszamy i lipa, nawet po tablicach w spożywczych:roll:ale może Ewcia przypadnie do gustu:loveu::razz: Quote
magdyska25 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 no tak również chyba sprawdzałam i nie ma maila albo ja już na starość ślepnę...:oops: ehh może się uda....komuś sie spodoba...trzymam bardzo mocno kciuki... Quote
magdyska25 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Wszystkim zainteresowanym już wysłałam plakaciki trzeba będzie tylko Je wydrukować i porozwieszać. Ewcia nie zapominamy o Tobie!!!! Może wreszcie ktoś się zgłosi.... Quote
Recommended Posts