Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czyli na spacerki chodzi, to bardzo dobrze.Nie powiedzieliście mi czy suka będzie miała gdzie zostać kilka dni po operacji? i kiedy cieczkę ostatnia miała bo chyba na miesiąc przed i po to sie nie robi?

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MNie się cosik widzi z opowiadań, że Aza będzie tam miała "dożywotkę", tylko trzeba ją wysterylizować ....
O konkretach muszę porozmawiać z Bozeną !

Posted

No właśnie wiadomo? Słuchajcie ja bym tak ze 150 zł miała wkrótce na te sterylke póki co, resztę może w grudniu dołoże, ale gdzie to wysyłać, na ogólną skarpetę "psy starachowice"?

Posted

VitisVini napisał(a):
No właśnie wiadomo? Słuchajcie ja bym tak ze 150 zł miała wkrótce na te sterylke póki co, resztę może w grudniu dołoże, ale gdzie to wysyłać, na ogólną skarpetę "psy starachowice"?

VitisVini My mamy to szczęście mieś super dwóch vetów ! Nie dosyć że za sterylkę kasują 100 zł za bezdomniaki, to jeszcze super się przejmują ich losami !
Jeśli ktoś ma ochotę to prosimy oczywiście o wpłaty na skarpetkę ogólną Psy starachowice

Co do tej konkretnej sterylki się nie wypowiadam, bo tam miała być jakaś składka "lokalna" ale szczegółow nie znam Dowiem się jak Bożena wróci ! Pewnie wówczas wyjaśni się sprawa dom stały czy DT !

Posted

Kurcze nie moge nic napisać ani nawet na wątki wejśc bo server ciągle bizi i bizi:diabloti:
Kasa poszła, afn potrąci z tego 14 zł to zostanie 136, na sterylkę starczy.Jak Bożenka wróci to napiszcie co z Azą, zależałoby mi aby ją "zamknąć"czyli upewnić się, że kobitka zostaje i będzie miała dobrze.No i zabieg zrobić.Czy coś będzie jeszcze jej potrzebne?

Posted

VitisVini Dziękujemy !
Mam nadzieję, że w tym tygodniu uda mi się rozeznać kwestię rozliczenia wpłat do weta i naszego stanu konta oraz sytuacji Azy ! A moze BożenaG się na forum już pojawi - ja nie wyrabiam :placz: Bardzo mi przykro

Posted

Bożenka ,wiem,że też nie "przerabiasz"tego wszystkiego ale też jestem ciekawa czy sunia może tam zostać na stałe bo z Murzynem też było tak ,że jak długo potrzeba może zostać,czyli konkretnie nie wiadomo,a teraz się okazało ,że na zimę nie będzie miał domu.