beka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Wesoły, wychowany z dziecmi, przyjazny 1,5 roczny pies rasy labrador retriever poszukuje nowego wlasciciela.... Powodem oddania są stosunki z drugim psem airedale terrierem. Labrador zaczepia starszego psa do zabawy, ale terier ma 6 lat i nie ma ochoty na zabawę -kończy się awanturą. Dlatego własciciele postanowili oddac młodszego psa. Pies mieszka w budzie..... i z tego powodu będzie wydany wyłącznie do domu z ogrodem, gdyż całe swoje życie tam spędził i właściciel sie obawia czy w mieszkaniu nie będzie rozrabiał , brudził itp. Przyjazny labrador potrafi chodzic na smyczy, wychodzil na spacerki. Nie jest agresywny do obcych psow, ani ludzi. Nie byl niczego uczony. Jesli chodzi o pokarm-piesej nie jest wybredny, jego pozywieniem bylo gotowane jedzenie. Potrzebuje duzo milosci, zrozumienia, spacerkow-tyle mu wystarczy do szczescia.. Kto pokocha wspanialego przyjaznego labradorka...dostanie na codzien jego wesołe spojrzenie i cieple musniecie jezyka... takiego przyjaciela warto przygarnac-a odwdzieczy sie z calego psiego serca.. Jestem w kontakcie z właścicielem pieska. W sprawie adopcji prosze sie kontaktować ze mną 0606300853 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Zdjęcie jest tylko jedno, nie najlepsze ale pracuje nad tym :) [IMG]http://images28.fotosik.pl/88/667d022d60544887.jpg[/IMG] Quote
betty_labrador Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 psiak ma juz ogloszenia na allegro [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=249269036[/url] animalia [url]http://animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=11878[/url] jutro dam wiecej. Oby szybko znalazl domek........ Quote
beka Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Moze znacie kogoś to chciałby labusia ... Piesek mieszka pod Warszawą Quote
Diegula Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Czy on jest na forach labkowych? Jak nie to mogę zaraz go dam dać! Quote
beka Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Betty go ogłasza....ja nie wiem Quote
beka Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 A ja naiwniaczka sądziłam że labradorowi łatwo znaleźć dom...:( Quote
Ziutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Beatko dałam słodziaka tutaj [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84416[/url] Bigos szuka labka.......może coś z tego wyjdzie. Trzymam kciuki za niuniusia. Quote
betty_labrador Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 czesc, daje ogloszenia, ale nie znaczy ze ktos inny nie moze :) sory ale dzis kompletnie nie mialam zcasu dac zadnego..wazne ze jest na allegro. trzymam kciuki by szybko cos sie znalazlo.... ja niedawno tez oglaszalam suczke labkopodobna na allegro i w przeciagu dosc krotkiego zcasu bylo na nią kilku chetnych..wiec cierpliwosci :) wiec jak prawdziwy labek to spokojnie... mam nadzieje.. Quote
beka Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Nikt nie jest zainteresowany ..:( Nikt nie dzwonił.. Quote
Ziutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='beka']Nikt nie jest zainteresowany ..:( Nikt nie dzwonił..[/quote] Ehh.....to nie dobrze :shake: :shake: Ale poczekajmy.....może ktoś się odezwie....:roll: Beatko a czy państwo będą trzymali psiaka dotąd aż znajdziesz mu domek czy dali jakiś termin a potem psina pójdzie do schroniska :angryy: Quote
beka Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Nie nie dali, psiak moze u nich zostać. Boje się tylko , że państwo tez go poogłaszali i wydadzą byle szybciej , chociaż mam bardzo pozytywne odczucia. Im zależy by pies miał dobrze. Quote
Ziutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='beka'] Boje się tylko , że państwo tez go poogłaszali i wydadzą byle szybciej , [/quote] A niuniek kastrowany :cool1: Quote
betty_labrador Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 nie jest kastrowany.. wlasciciel nie chce slyszec o kastracji ;) Quote
betty_labrador Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [url]http://www.karusek.com.pl/ogloszenia.php?show=ogloszenia¬ice_cat=290¬ice_type=0[/url] tu powinno sie pojawic oglosznie kolejne ogloszenie na 4lapy [url]http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=30683&id_kat=12[/url] Quote
beka Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Dzieki za ogłoszenia:) Dzwoniłam do właścicieli, psiak ciągle u nich. Umówiłam sie na czwartek na zdjecia. Mam zapytanie o labusia z Wawy - domek z ogrodem :) Quote
Ziutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='beka'] Mam zapytanie o labusia z Wawy - domek z ogrodem :)[/quote] To trzymam mocno :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: I tfu...tfu...nie zapeszam :cool3: Quote
beka Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Dziś sporo telefonóe, kilka obiecujacych :) W niedziele ma byc wizyta u labusia.. Quote
Ziutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='beka']Dziś sporo telefonóe, kilka obiecujacych :) W niedziele ma byc wizyta u labusia..[/quote] Ufff.....to super, że w końcu coś się ruszyło :multi: Trzymam coraz mocniej.....ale jestem dobrej myśli :lol: Quote
kasiaprodex Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='ziuta-23']Ufff.....to super, że w końcu coś się ruszyło :multi: Trzymam coraz mocniej.....ale jestem dobrej myśli :lol:[/quote] T będzie mój dzyndzelek;) czekamy na dobre wieści Quote
Ziutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='kasiaprodex']T będzie mój dzyndzelek;) czekamy na dobre wieści[/quote] A niechaj będzie i Twój :eviltong: Ja w takim razie zbieram nasze Azorkowe :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Ziutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='beka']A co zostanie dla mnie??[/quote] O to trzeba Kasieńki zapytać :cool3:.....Ja zabieram Azorkowe....to Ona chce zabrać Twoje :evil_lol:......a Tobie zostanie nasz Onek :loveu: :evil_lol: P.S. A Azorka to w tym roku zdążysz odwiedzić.....i Dżinkę :razz: Quote
beka Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Kurcze ciężko się "obrobić" mając 2 dzieci i ...8 psów ale musze :) Ziutka a Ty na mecze do łaury Chylice to przyjeżdżasz czasem?? Quote
kasiaprodex Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='beka']A co zostanie dla mnie??[/quote] podzielimy sie;) jakie wiesci? Quote
Ziutka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='beka'] Ziutka a Ty na mecze do łaury Chylice to przyjeżdżasz czasem??[/quote] W tamtym roku jeździłam ale od nowej rundy jesiennej nie dali nam do rozgrywek Laury :mad: :mad:........wszystkie mecze mamy teraz w stronę Żyrardowa :angryy: Zobaczę jeszcze w rozpisce meczy młodszych naszych roczników.....bo tyle tych drużyn, że czasami nie pamiętam kto gdzie gra :evil_lol: Quote
Recommended Posts