Koperek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Niestety:-(. Wpadłam dzisiaj do schronu, jak po ogień i o godz. 14:30 Benek jeszcze był. Nie sądzę, żeby przyjechali po niego w ten weekend, ale kto wie... ANETTTA jeżeli miałabyś nadal taką możliwość to wystaw mu allegro! Jest to wymagający pies i niełatwo będzie znaleźć mu jakiekolwiek lokum:shake: Dlatego im szybciej zadziałamy tym lepiej. A może jeszcze ktoś umie robić ogloszenia w internecie???? Quote
_bubu_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 przepraszam za offa.. pozniej wykasuje posta. Widzę że tu dużo osób z Wrocławia a ja szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej w Legnicy, czy znacie może kogoś kto mógłby pomóc? Quote
ANETTTA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Koperek']Niestety:-(. Wpadłam dzisiaj do schronu, jak po ogień i o godz. 14:30 Benek jeszcze był. Nie sądzę, żeby przyjechali po niego w ten weekend, ale kto wie... ANETTTA jeżeli miałabyś nadal taką możliwość to wystaw mu allegro! Jest to wymagający pies i niełatwo będzie znaleźć mu jakiekolwiek lokum:shake: Dlatego im szybciej zadziałamy tym lepiej. A może jeszcze ktoś umie robić ogloszenia w internecie???? NIE MA PROBLEMU MOWICIE I MACIE KOCHANI BENIU ZAPRASZA NA ALLEGRO http://www.allegro.pl/item255706842_piekny_bernardyn_szuka_domu.html MAM JESZCZE JEDNA BIDE http://www.allegro.pl/item254128959_bernardyn_piekna_suczka_szuka_domku.html POKIBICUJCIE I JEJ POZDR Quote
Koperek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Legnica ani blisko ani daleko- niestety nie jeżdżę tam i nikt mi do głowy nie przychodzi- Jelenia Góra prędzej!;) A Bernisi też bym pokibicowała, tyle że napisane iż ma już domek.:lol: Na stronie Bernardynów do adopcji, nasz wrocławski BENEK jest już "w nowym domu":-o Kto napisał, że znalazł już dom???????????????????????:mad: Quote
ANETTTA Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 jest jeden obserwujacy mam nadzieje ze to nie ktos z was :shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
ANETTTA Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 benio do domku Koperek a moze jakies nowe fotki nam podrzucisz oczywiscie przy okazji ....jak bedziesz w schronie Quote
Koperek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Nowe fotki dopiero w tygodniu... Mam niestety coraz mniej czasu:shake: Quote
ANETTTA Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 szoruj szoruj do domuni ...nikt nie chce takiego stróza .......pieknego cudownego Quote
gosikf & dogs Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Mam nadzieję, że domek już niedaleko:roll: Przpraszam za offa, pilna sprawa we Wrocku, sama nie dam rady: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7984406#post7984406 Quote
ANETTTA Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 1 obserwujacy nic po a tym ....ani meila nic:placz::placz::placz: Quote
kiddy Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Borys już szczęśliwy w nowym domku grzeje dupsko:)) Miejmy nadzieję że poszedł do odpowiedzialnych ludzi. Quote
ANETTTA Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 CZY TO JEST JUZ PEWNA WIADOMOSC NA 100000% :multi::multi::multi::multi::multi:mozemy sie cieszyc ................nie ma go w schronie zdejmowac allegro /////// Quote
kiddy Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Tak. Chyba że ja ślepa ale ciężko było by przeoczyć w schronie takiego "małego" psa:) A tak na poważnie to byłam dziś w schronie i go nie ma na początku tygodnia pojechał do domciu:)) Quote
ANETTTA Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 to ja zamykam allegro......... fajnie ze juz grzeje dupe w nowym domku Quote
ANETTTA Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 ciekawe czy wzieli go ci pansto co sie tak kilka razy do niego przymierzali czy ktos inny Quote
gosikf & dogs Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Tak czy inaczej jego klateczka ma już nowego lokatora więc on już w domciu, oby jak najlepszym! Quote
Recommended Posts