Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety:-(. Wpadłam dzisiaj do schronu, jak po ogień i o godz. 14:30 Benek jeszcze był.
Nie sądzę, żeby przyjechali po niego w ten weekend, ale kto wie...

ANETTTA jeżeli miałabyś nadal taką możliwość to wystaw mu allegro! Jest to wymagający pies i niełatwo będzie znaleźć mu jakiekolwiek lokum:shake: Dlatego im szybciej zadziałamy tym lepiej.

A może jeszcze ktoś umie robić ogloszenia w internecie????

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam za offa.. pozniej wykasuje posta. Widzę że tu dużo osób z Wrocławia a ja szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej w Legnicy, czy znacie może kogoś kto mógłby pomóc?

Posted

[quote name='Koperek']Niestety:-(. Wpadłam dzisiaj do schronu, jak po ogień i o godz. 14:30 Benek jeszcze był.
Nie sądzę, żeby przyjechali po niego w ten weekend, ale kto wie...

ANETTTA jeżeli miałabyś nadal taką możliwość to wystaw mu allegro! Jest to wymagający pies i niełatwo będzie znaleźć mu jakiekolwiek lokum:shake: Dlatego im szybciej zadziałamy tym lepiej.

A może jeszcze ktoś umie robić ogloszenia w internecie????

NIE MA PROBLEMU MOWICIE I MACIE KOCHANI BENIU ZAPRASZA NA ALLEGRO

http://www.allegro.pl/item255706842_piekny_bernardyn_szuka_domu.html

MAM JESZCZE JEDNA BIDE

http://www.allegro.pl/item254128959_bernardyn_piekna_suczka_szuka_domku.html

POKIBICUJCIE I JEJ POZDR

Posted

Legnica ani blisko ani daleko- niestety nie jeżdżę tam i nikt mi do głowy nie przychodzi- Jelenia Góra prędzej!;)

A Bernisi też bym pokibicowała, tyle że napisane iż ma już domek.:lol:

Na stronie Bernardynów do adopcji, nasz wrocławski BENEK jest już "w nowym domu":-o Kto napisał, że znalazł już dom???????????????????????:mad:

Posted

Tak. Chyba że ja ślepa ale ciężko było by przeoczyć w schronie takiego "małego" psa:)
A tak na poważnie to byłam dziś w schronie i go nie ma na początku tygodnia pojechał do domciu:))