Fela Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Mam wieści takie: Wiera trafiła do najlepszej przyjaciółki mojej najlepszej przyjaciółki z pokoju (czyli z pracy) :eviltong: Źle jej nie będzie, jeździć będzie pięknym nowym volvem i bywać wyłącznie w najlepszych warszawskich lokalach. Ech, światowa kobieta będzie Quote
gemsi Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Fela']Mam wieści takie: Wiera trafiła do najlepszej przyjaciółki mojej najlepszej przyjaciółki z pokoju (czyli z pracy) :eviltong: Źle jej nie będzie, jeździć będzie pięknym nowym volvem i bywać wyłącznie w najlepszych warszawskich lokalach. Ech, światowa kobieta będzie[/QUOTE] Fela ... to nowe volvo to ma z 10 lat :), chyba ze jest jeszcze drugie volvo :D, ale potwierdzam zle nie ma, rodzina ktora ja zaadoptowala jest zakochana ;) Quote
jayo_juniorka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 naszczescie Wierka poszla juz do swojego domku. Wiem ze to bedzie ten jedyny.... :) Quote
Fela Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='gemsi']Fela ... to nowe volvo to ma z 10 lat :), chyba ze jest jeszcze drugie volvo :D, ale potwierdzam zle nie ma, rodzina ktora ja zaadoptowala jest zakochana ;)[/quote] Jakie tu są strasznie drobiazgowe ludzie. Ja mam więcej niż 10 lat i uważam, że jestem prawie nowa.:D A dom w Warszawie i chata na Mazurach plus kilka hektarów ogródka do biegania to nic? Pikuś? Quote
jayo_juniorka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Jakies nowe wiesci o naszej Wierulce:loveu:?? W domu nic mi o niej nie mówia wiec mam nadzieje, że tutaj uda mi sie cokolwiek o niej przeczytac.:lol: Quote
Recommended Posts