Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']Gratulacje :klacz:[/QUOTE]
Dziękujemy:lol:

Zaraz idę na plażę, ale penie dziś z kąpieli w morzu też nici, bo to słonko jakoś tak nie może się przebić przez te chmurzyska:sad:

Posted

Tu jest link do albumu z wystawy:lol:

[url]https://picasaweb.google.com/107441692098845963103/MWPRSopot12082012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCInMhYbzjbXvDQ&feat=directlink[/url]

Posted

[quote name='Doginka']Tu jest link do albumu z wystawy:lol:

[URL]https://picasaweb.google.com/107441692098845963103/MWPRSopot12082012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCInMhYbzjbXvDQ&feat=directlink[/URL][/QUOTE]

:hmmmm: wystawka sznupków

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: wystawka sznupków[/QUOTE]
MWPR, ale ja mam tylko sznupki, bo nie było czasu na chodzenie po innych ringach, a jak ja wystawiałam soje psy, to też nie mogłam być w innym miejscu:roflt: Mama i mój TZ robili mi foty:lol:

Posted

[quote name='Doginka']MWPR, ale ja mam tylko sznupki, bo nie było czasu na chodzenie po innych ringach, a jak ja wystawiałam soje psy, to też nie mogłam być w innym miejscu:roflt: Mama i mój TZ robili mi foty:lol:[/QUOTE]

wiem , wiem :lol:

Posted

Chyba jestem wyjątkowo spragniona widoku sznaucerów, bo wszystkie psy z Sopotu bardzo mi się podobają :)
Szkoda, że mój wygląda teraz tak źle :(

Gratulujemy sukcesów !

Posted

Korenia napisał(a):
Gratulacje :)!

Dzięki;-)

cockermaister napisał(a):
Gratulacje :cool3:

Dzięki;-)

Vectra napisał(a):
Gratki za Sopot

jesteś tak podobna do swojej siostry jak ja do mojej :diabloti:

Dzięki za gratki:buzi:
Hahaha, Ines poszła w ojca, a ja w ojca siostrę:roflt:

WATACHA napisał(a):
Gratuuuuuuuuuuuuuuulacje :)

Piękne,piękne, piękne te Twoje psy

Dziękujemy:loveu:

Tekla64 napisał(a):
fajowe fotecki i sedeczne gartulacje jak zwykle daliscie czadu

Dzięki Madziu:lol:
Lotos rzeczywiście dał czadu, do dziś to przeżywam:multi: Byłam pewna, że wygra Mężny Dzikie Pola, albo Sasquehanna Dekiel:razz: a tym czasem Lotinko przegrał tylko z ...GORDONKIEM:loveu:

zuzolandia napisał(a):
Gratkulowalam na fejsie chyba ale pogratuluje i tutaj;-)

A foty z morskiej kapieli swietne hihi ja bym do polskiego morza nie wlazla takie zimne to to ;-) hihih

Buziam Sis;-)

Sis, dzięki za gratki i pochwałę foteczek;-) A woda w morzu była wyjątkowo ciepła i to przez cały nasz pobyt:crazyeye: Tylko pogoda nie dopisała:sad:

Montelka napisał(a):
Chyba jestem wyjątkowo spragniona widoku sznaucerów, bo wszystkie psy z Sopotu bardzo mi się podobają :)
Szkoda, że mój wygląda teraz tak źle :(

Gratulujemy sukcesów !

Wrócę na dobre do Wawki, to zajmiemy się Twoim czarnulkiem;-)Na razie wróciłam, ale wyjeżdżam w sobotę jeszcze raz, bo mi za mało słoneczka było;-)

Posted

[quote name='Alicja']To gdzie ty jeszcze się bujasz po świecie ??

We Władysławowie, a właściwie dokładniej w Chłapowie;-)

Kilka foteczek wakacyjnych - głównie ptaszki;-)