Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o prosze jak szybko zalapal co i jak z patykami sie robi i jak sie je zdobywa!!!!
pikna rodzinke tworzycie i swietnie wygladasz z trzema sznupkami
fajowe zdjecia!!!!!
sama radosc ogladac takie maluchi jak sa szkolone przez starsze piesy i jak szybko wszystko lapia.
to bydzie maly najcwanszy ze wszystkich!!!!

Posted

[quote name='Doginka']Oj to tylko na zdjęciach taka miłość - raczej w domu jest obojętność;-)

no i dobrze, tylko się cieszyć, najważniejsze, że się nie gryzą ;)

Tekla64
...pikna rodzinke tworzycie i swietnie wygladasz z trzema sznupkami...

mnie się coś zdaje, ze na zdjęciach jest mama Doginki, ta co to robi pyszne winko pod wydział :cool3:;)

Posted

Tekla64 napisał(a):
...to bydzie maly najcwanszy ze wszystkich!!!!

Oj taak!!!:diabloti: Jako pierwszy z moich sznupów łapie się za gryzienie moich butów:mad:
ariss napisał(a):
fajną ma Lotos obróżkę, ale odstaje od reszty:eviltong: najwyższa pora mu rogza kupić:diabloti:niech się chłopak lansi:evil_lol:

Na rogza jest jeszcze za malutki:diabloti: Spadłaby mu z łepetynki:evil_lol:
Fides79 napisał(a):
...mnie się coś zdaje, ze na zdjęciach jest mama Doginki, ta co to robi pyszne winko pod wydział :cool3:;)

Dobrze Ci się zdaje:diabloti:

A my w sobotę miałyśmy gości, albo raczej mieliśmy, bo my z mamą miałyśmy w gościach dwie właścicielki pudelków mini, a psiaki miały w gościach właśnie te pudliszony i spanielka :loveu: W domu było 7 psów - istna psiarnia:evil_lol: Jak wrócę do domku, to wstawię kilka fot z tego spotkania:p

Posted

[quote name='ariss']ale ja Wam zazdroszczę tych spacerów:roll:
A ja już się za Wami bardzo, bardzo, bardzo stęskniłam:iloveyou:
[quote name='Korenia']Zostaw sobie wszystkie to bedziesz miała jeszcze weselej :P
Jestem wierna jednej rasie:lol:

A oto pudelki i spanielek, które nas odwiedziły:lol:

Posted

[quote name='Kokosek']jaki ten Lotos słodki - ja też chcę takiego kochanego szczylka!!
Szczylek dziś ma rogi:roflt: Jak wyjdziemy na długi spacerek, to możne uda mi się zrobić parę fotek temu pędziwiatrowi:diabloti: