Tekla64 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 o prosze jak szybko zalapal co i jak z patykami sie robi i jak sie je zdobywa!!!! pikna rodzinke tworzycie i swietnie wygladasz z trzema sznupkami fajowe zdjecia!!!!! sama radosc ogladac takie maluchi jak sa szkolone przez starsze piesy i jak szybko wszystko lapia. to bydzie maly najcwanszy ze wszystkich!!!! Quote
ariss Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 fajną ma Lotos obróżkę, ale odstaje od reszty:eviltong: najwyższa pora mu rogza kupić:diabloti:niech się chłopak lansi:evil_lol: Quote
Fides79 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='Doginka']Oj to tylko na zdjęciach taka miłość - raczej w domu jest obojętność;-) no i dobrze, tylko się cieszyć, najważniejsze, że się nie gryzą ;) Tekla64 ...pikna rodzinke tworzycie i swietnie wygladasz z trzema sznupkami... mnie się coś zdaje, ze na zdjęciach jest mama Doginki, ta co to robi pyszne winko pod wydział :cool3:;) Quote
Doginka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Jako, że dubelek się poczyni ł, to dam jedną fotkę z pudelkami:lol: Quote
Doginka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Tekla64 napisał(a):...to bydzie maly najcwanszy ze wszystkich!!!! Oj taak!!!:diabloti: Jako pierwszy z moich sznupów łapie się za gryzienie moich butów:mad: ariss napisał(a):fajną ma Lotos obróżkę, ale odstaje od reszty:eviltong: najwyższa pora mu rogza kupić:diabloti:niech się chłopak lansi:evil_lol: Na rogza jest jeszcze za malutki:diabloti: Spadłaby mu z łepetynki:evil_lol: Fides79 napisał(a):...mnie się coś zdaje, ze na zdjęciach jest mama Doginki, ta co to robi pyszne winko pod wydział :cool3:;) Dobrze Ci się zdaje:diabloti: A my w sobotę miałyśmy gości, albo raczej mieliśmy, bo my z mamą miałyśmy w gościach dwie właścicielki pudelków mini, a psiaki miały w gościach właśnie te pudliszony i spanielka :loveu: W domu było 7 psów - istna psiarnia:evil_lol: Jak wrócę do domku, to wstawię kilka fot z tego spotkania:p Quote
Doginka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Czy to chomik, czy to świnka morska, czy może szczur?:diabloti: Quote
Doginka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Próbuje pozbyć się obroży:roflt: A takie cosie biegają przy mostku:crazyeye: Quote
Korenia Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Zostaw sobie wszystkie to bedziesz miała jeszcze weselej :P Quote
Doginka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='ariss']ale ja Wam zazdroszczę tych spacerów:roll: A ja już się za Wami bardzo, bardzo, bardzo stęskniłam:iloveyou: [quote name='Korenia']Zostaw sobie wszystkie to bedziesz miała jeszcze weselej :P Jestem wierna jednej rasie:lol: A oto pudelki i spanielek, które nas odwiedziły:lol: Quote
Doginka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Biała sunia to Gabi, jedna z pudliczek apricot, to Fiolka, druga nie pamiętam:oops:, a spanielka to Szymi:loveu: Quote
Kokosek Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 jaki ten Lotos słodki - ja też chcę takiego kochanego szczylka!! Quote
Doginka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='Kokosek']jaki ten Lotos słodki - ja też chcę takiego kochanego szczylka!! Szczylek dziś ma rogi:roflt: Jak wyjdziemy na długi spacerek, to możne uda mi się zrobić parę fotek temu pędziwiatrowi:diabloti: Quote
Doginka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Seria niby takich samych fot, ale Lotos szopki odstawiał, wiec wrzucam wszystkie:lol: Quote
Recommended Posts