eria Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Byłam i fotki szczeniorów dręczonych ustawianiem widziałam :lol: mają już domki zaklepane ? Quote
Doginka Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 eria napisał(a):Byłam i fotki szczeniorów dręczonych ustawianiem widziałam :lol: mają już domki zaklepane ? Nie :shake::placz:Nawet jednego telefonu jeszcze nie było:shake:Tzn. były telefony do mnie, ale jak przychodzi co do czego to cisza w eterze:angryy: Quote
weszka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Przebrnełam przez szczeniorowe foty! Słodkie są. Tyle ich, a chętnych brak... to chyba kiepsko. Też pomyślałam że nalezy im się już lekki retusz futerka ;) Co do wyprawy do Rumunii - to w tym roku ja na takie eskapady się nie piszę niestety. Chyba że wygram w Totka - tylko jak skoro nie gram ;) Quote
Karolina_Nett Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 http://i39.tinypic.com/9srll4.jpg mały Necik mi się przypomniał :loveu: śliczne są :loveu::loveu: Quote
Pestka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 http://i43.tinypic.com/10dz1wp.jpg Piekność :loveu::loveu::loveu: Tk mnie tu dawno nie było a tu takie piękne małe psie. Quote
puzzle Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Jak patrze na te maluszki to bym jednego chciala:oops: Quote
Doginka Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='ariss']ale napstrykałaś tych fot:crazyeye: Ponad 200:diabloti: [quote name='weszka']...Co do wyprawy do Rumunii - to w tym roku ja na takie eskapady się nie piszę niestety. Chyba że wygram w Totka - tylko jak skoro nie gram ;) To trzeba się postarać o sponsora :evil_lol: [quote name='Karolina_Nett']http://i39.tinypic.com/9srll4.jpg mały Necik mi się przypomniał :loveu: śliczne są :loveu::loveu: Ja się w malutkiej Hiarze zakochałam:loveu: [quote name='Shappy']... Tak mnie tu dawno nie było a tu takie piękne małe psie. Za takie zaniedbanie manto się należy:mad::evil_lol: [quote name='puzzle']Jak patrze na te maluszki to bym jednego chciala:oops: Śmiało - na mojej www masz telefon do Hodowczyni:razz::pZamawiaj szczonka póki jeszcze są;) Właśnie miałam telefon w sprawie kupna szczeniaczka:multi::multi::multi: Quote
Doginka Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Z mamusią:diabloti: Chcę być taka jak tatuś:loveu: Quote
Doginka Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='puzzle']Doginko gdyby to ode mnie zalezalo:roll:, no i w ddatku predzej spodzieam sie popieprzonego szczunka:evil_lol:. A ja jak miałabym kupić szczonka to tylko cz-s:loveu::loveu::loveu: Tatusiu ja byłam grzeczna - naprawdę:diabloti: Quote
puzzle Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Doginko gdyby to ode mnie zalezalo:roll:, no i w ddatku predzej spodzieam sie popieprzonego szczunka:evil_lol:. Quote
madziamn Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 gdybym jeszcze szukała pieska dla siebie pewnie bym ich nie odpuściła ale to już było kilka miesięcy temu:p teraz zyczę maleństwom wspaniałych domków, one są przesłodkie:loveu:naprawdę mozna się zakochac:loveu: Quote
Doginka Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='madziamn']gdybym jeszcze szukała pieska dla siebie pewnie bym ich nie odpuściła ale to już było kilka miesięcy temu:p teraz zyczę maleństwom wspaniałych domków, one są przesłodkie:loveu:naprawdę mozna się zakochac:loveu: To chociaż polecaj szczeniaczki znajomym:p;) Quote
malawaszka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 no szok, że domków nie ma dla tych słodkości :-o ja to bym je wszystkie :loveu::loveu::loveu::loveu: a te większe ile już mają bo sporawe są Quote
Recommended Posts