Doginka Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 puzzle napisał(a):Wg mnie Hebulowy front jest ok, ale nie wiem jak mam jej go zrobic:niewiem:. Widze, ze Gordon ma tak fajnie szeroko zrobione, a moja Hebe ma taki grzebien miedzy lapami:evil_lol:, jakby kontynuacje dolnej linii. Tylko ja nie mam pojecia jak zrobic taki fajny front:cool1:. Ja rzeźbię włosek po włosku;) Ale front jeszcze jest troszkę do poprawki i firanki przy nogach do wyrównania:p Quote
Doginka Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Rapcio trenuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Uprzedzam, że to nie ja zeszpeciłam tego westa:shake: Quote
ariss Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Sylwia popraw tego westa bo to jakaś tragedia:crazyeye: ale przepaliłaś go TY:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: http://i40.tinypic.com/2jg818p.jpg Quote
Doginka Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='ariss']Sylwia popraw tego westa bo to jakaś tragedia:crazyeye: ale przepaliłaś go TY:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: http://i40.tinypic.com/2jg818p.jpg Chętnie bym go poprawiła:razz: Jest u nas taka niby groomerka, która tak chrzani sznaucery, westy i yorki, że aż żal patrzeć:angryy: Do mnie przyszły już 3 osoby poprawiać sznupki:p Tylko niewiele da się poprawić, bo ta baba wycina do zera firanki od połowy brzucha do nóg:angryy: A zobacz jak u tego westa głowa spier****na:crazyeye:Zamiast okrągła, to jest długa i w dodatku wychapana:crazyeye::shake: Białego nie trudno przepalić w pełnym słońcu:oops::oops::oops: Quote
ariss Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 nie chce się zmienić na link:roll: ale może u niego to specjalnie zostawione, żeby podłoge czyścił:evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 hahhaha dobrze, że temu psu wszystko jedno bo chyba musiałby popełnić samobójstwo :evil_lol: Quote
Recommended Posts