Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No cóż, wszyscy zakładają swoje galerie, to i ja założyłam. Mam nadzieję, że ktoś nas odwiedzi. Będzie ogromniasta ilość fot:multi: - różnych - nie tylko psich:p
A to na początek
Dominika, czyli Miśka

Raper obsikiwacz:diabloti:

Gordon - mój skarb:loveu:

Vectra, miałaś rację co do wielkości zdjęć - Sorki, już poprawiłam ;-)

• Upvote 1
Posted

Fajnie, że nas odwiedziłaś B@$!@ :lol:
Tak naprawdę, to moja gromadka liczy 2 pieski, bo z Chiarą tylko się spotykamy:p
A to dopiero jest gromadka - średniak Frodo, Raper, Gordon, Chiara, Wiki:diabloti:

Posted

Doginka napisał(a):
Moja córka zwariowała!!!!!!!!!!!!!!!!! - ogląda księżyc na foto i wciąż powtarza " MAM PATRZEĆ NA KROPKĘ?????????":evil_lol:

:crazyeye: hahahahaha ale mam nadzieję, że to nie od komplementów Jej się w głowie pomieszało :evil_lol:

fajna ta przyszła żona Rapera :loveu::loveu::loveu:

Posted

despera napisał(a):
Wpadliśmy się przywitać:multi: Ciekawa sznupkowa galeria się szykuje:cool3: Świetne zdjęcia:loveu: Pozdrawiamy:)

Cieszę się, że mamy kolejnego gościa . Dzięki za pochwały i zapraszam częściej, a ja obiecuję wrzucać duuuuużo fot:p

Posted

Ja jestem niepoprawnie dogolityczna ;) i lubie kopiowane sznaucery.Nie powiem , klapciasto - ogoniaste też mają swój urok ,ale sterczące uszy dodają brodaczom szlachetności.

Grupowe fotki są świetnie :)

Posted

Vectra napisał(a):
Ja jestem niepoprawnie dogolityczna ;) i lubie kopiowane sznaucery.Nie powiem , klapciasto - ogoniaste też mają swój urok ,ale sterczące uszy dodają brodaczom szlachetności. :)

Jestem tego samego zdania - Gordon przy Raperze i Chiarze to istny książe:evil_lol: