ewadr Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Ulaa']Normalnie nie uwierzycie co się dzieje :-o:multi::loveu: Dzwoniłam do DT Koralika. Pani się tak zakochała, że chciałaby aby Koralik został!!! :multi::multi: Musi jeszcze "tylko" przekonać męża. Za 2-3 dni odezwie się. Z radości nie spytałam jak Koralik ma napradę na imię :razz:[/quote] świetna wiadomość:loveu: A jak ten kolega stoi ze szczepieniami i kastracją? Quote
Ulaa Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='ewadr']świetna wiadomość:loveu: A jak ten kolega stoi ze szczepieniami i kastracją?[/quote] Nie ma niczego jeszcze. Za kilka dni pogadamy o tym z panią. Quote
K@tk@ Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 CUDOWNA WIADOMOŚĆ :loveu::loveu::loveu: Koraliczku, życzę Ci dużo szczęście w "nowym życiu" Quote
Mona4 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Aby jedna dobra nowina:lol: Znam takie domki tymczasowe,ze w pieskach sie zakochoja i nieoddaja:mad::lol::loveu: Quote
Ulaa Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Niestety :-( Koralik nie może zostać w DT. Dzwoniłam już do pani, której numer dała mi Mona4, ale akurat pani była u weterynarza i obiecała oddzwonić po południu. A więc Koralik nadal o wzięcia, słyszysz K@tk@? :cool3: Quote
bea_m Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Powiem tak. Mój duży TZ miał kiedyś taką kruszynkę. Świetnie się dopełniali. K@t@ czy TZ twój nie ma jakiś urodzin albo rocznicy? Koralik będzie slicznie wyglądał z czerwoną kokardą jako prezent. Działaj ciotka działaj :razz: a psiak i tak będzie spał po twojej stronie łóżka :eviltong: Ps. Ja tak sobie kiedyś zakupiłam chomiczkę. Po prostu dałam TZ owi na urodziny :evil_lol: Quote
K@tk@ Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 oj, to wielka szkoda :-( ja juz z wielka radoscia zakomunikowałam TZ, ze Koralik ma super domek, a on az odetchnął z ulgą :cool3: nie chce go brac podstepem i stawiac przed faktem dokonanym. Cały czas próbuje coś zdzialac, ale M jest nieugiety :( Koralikowy domku odezwij sie !!! Quote
Ulaa Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Niestety pani nie oddzwoniła :-( A może dzwoniła tylko mnie nie było wczoraj cały dzień w domu do późnego wieczora... Nie chcę być nachalna. Mona4, czy pani Jolanta nadal jest zainteresowana czarnuszkiem? Quote
Ulaa Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Dziś wyszedl przełom z ogłoszeniem Koralika (fotka + info) Mnóstwo osób dzwoni, głównie starszych. Niestety żadnych konkretów jak na razie :shake: Quote
K@tk@ Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Trzymam kciuki za dobry domek dla Koralcia ja niestety z moim TZ nic nie zdzialam :-( szkoda ... Quote
Ulaa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Koralik będzie miał dom :multi: Tyle fajnych osób zadzwoniło, że wysłałam do DT chyba z 10 - napewno kogoś wybierze i nas zawiadomi, by wpaść z umową :p Quote
Ada-jeje Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 W takim razie czekamy z niecierpliwoscia. :-o Quote
K@tk@ Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 czekam z utęsknieniem na dobre wiesci :multi: Quote
sezamka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 dzwonil moze ktos z Wrocka?;> pytam z ciekawosci:D Quote
bea_m Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 :smhair2: .... Ulka nam padła jak nic :placz: Quote
Ulaa Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Nie, po prostu nie mam czasu wciąż siedzieć przy kompie. Moim psiakom też się "trochę mnie" należy :lol: Nie wiem czy dzwonił ktoś z Wrocławia, ale chyba nie. Jak na razie wszyscy z gazety. Quote
Ulaa Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [SIZE=4]Uwaga uwaga: Koralik jest już w nowym domku!!! :multi::multi::multi: [/SIZE] Agnieszka z DT dzwoniła, dziś wieczorem będę wiedzieć więcej. Quote
Ada-jeje Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cudowna wiadomosc Ulka jak bedziesz rozmawiac z Agnieszka zapytaj czy maly ma ksiazeczke i jak przedstawia sie sprawa spisania umowy adopcyjnej oraz kastracji. :multi::multi::multi: Quote
Ada-jeje Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 bea a co chcialabys wiedziec, Ulki na dogo jeszcze nie ma a tu tyle roboty na nia czeka jak zwykle,:angryy: Koralika umowe adopcyjna spisac, nastepnie rudaska i moja sunie szczeniaczka do domkow poodwozic i umowy popodpisywac. Malo ci jeszcze? Jutro zreszta tez upiorny dzien nas czeka. Ale to nie nowosc. Przywyklysmy juz do tego, oby tylko nasza Ewcia wyzdrowiala. Quote
bea_m Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Nie noo. Ja nic nie chcę. Ja tylko wasze wątki podbijam :oops: Przepraszam za zawracanie głowy. :oops: Quote
Ada-jeje Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 bea jesli cie obrazilam to przepraszam, nie chcialam zebys tak to odebralas.:shake: Quote
bea_m Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 mnie nie łatwo jest obrazić :eviltong: Lece na wasze wątki bo może ktoś na pierwszej stronie w tym ułamku sekundy wypatrzy. Ewie jak najbardziej życze szybkiego powrotu do zdrowia. A Pani Ado-jeje większej cierpliwości do upirerdliwych dogomaniaków :) Quote
Recommended Posts