Jump to content
Dogomania

Szczeniak ok 3m-ce sunia - PODRZUCONA DO LECZNICY, JUŻ W NOWYM DOMU!

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

była moda na boksery, potem na rasy bojowe, to teraz mixy się robi... modnych ras...
ale sunia ma szansę, że wyjdzie z niej bokserek, więc i szanse na domek większe...
a stronki gratuluję!!!

Posted

Anuszko to ciapcia straszna z charakteru przypomina młodego labka.
Bola ja cos uszka, wiec jutro bedziemy okupowac lecznice. Moze moje kochane dziecka zgodzi sie jechac ze mna i trzymac troche tej zgraji w pozycji lezacej w aucie. Nie wiem czemu one wszystkie chca zawsze kierowac.:cool3:

Posted

A cwaniara z niej rewelacyjna. Najpierw zaczepia Dina, obgryza uszy, ogon. Jak Dino sie wkurzy i ja łapą capnie to szybko skuczy jaka to ona biedna. Dokazują cały czas, jak dwoje dzieciaków.

Posted

Ale mysle ze lepiej jak ci dokucza ta trojka anizeli znajda ktora wyladowala u Eli, a Ela ma takie same problemy ze znajda jak ty mials. Bylam dzis u Eli i jej psior sie wyprowadzi do jej mamy.

Posted

No własnie mały ma cos w sobie co wyzwala agresję innych psów. Dino niecierpiał go niesamowicie. Z anuszko bawi sie , jasne ze ja podgryza ale tylkow formir zabawy a tam agresja straszna.
Dis Anuszko zaszczepiłam, jest odrobaczona moze isc do domku.
Spotkałam w lecznicy przesympatyczna pania, ktora od lat pomaga zwierzakom na osiedlu południe. Pomoze nam szukac dimów dla naszych psiaków. Dla Anuszko ma juz nawet na oku. Zaprosiłam ją do działania w naszej fundacji i wtedy sie okazało,ze pania Jole zna. Skontaktuje sie z toba Jolu i jeszcze jedna dziewczyna fanka kotów, chetna do pomocy, tez bedzie dzwonic pewnie do Uli.

Posted

Anuszko bardzo ładnie chodzi na smyczy. Widac, ze ktos ja tego nauczył.
Wczoraj poszłam z Kinga i trzema psami na spacer do mamy. Tam Kinga stwierdziła, ze zostaje u babci na noc. Fajnie. wracałam z trzema psami na smyczy i goracym ciastem od mamy. Wyglądałam troszke komicznie.
Dinio ciągnął jak głupi, Anuszko gryzła Shilę,ta uciekała mi pod nogi.:diabloti:

Posted

Ewciu to ja chetnie do tej gromadki dorzuce jeszcze jedna duza sunie i recze ze jak juz czworka cie pociagnie to nawet sanek nie bedziesz potrzebowala. :evil_lol: Zaciagna cie same do domu a ciasto od mamy skonsumuja po drodze zeby bylo ci lzej.:angryy:

Posted

anuszko pojechała do nowego domku, do katowic.Kilka osob dzwoniło w jej sprawie ale ci panstwo jakos od razu przypadli mi do serca i Anmuszce tez. Jak weszła na kolana to nie chciała sie podniesc. (jak dojdzie kabel to beda zdjecia). Czuje ze bedzie strasznie rozpieszczana.

Posted

Ewa i ty to trzymalas w tajemnicy przed nami az do konca?:mad:

A dla jej nowych opiekunow serdeczne podziekowania,:multi::multi::multi:

i dla malej ktorej sie znow tak fajny i tak szybko domek trafil.:loveu::loveu::loveu:

Posted

ewadr napisał(a):
No własnie mały ma cos w sobie co wyzwala agresję innych psów. Dino niecierpiał go niesamowicie. Z anuszko bawi sie , jasne ze ja podgryza ale tylkow formir zabawy a tam agresja straszna.
Dis Anuszko zaszczepiłam, jest odrobaczona moze isc do domku.
Spotkałam w lecznicy przesympatyczna pania, ktora od lat pomaga zwierzakom na osiedlu południe. Pomoze nam szukac dimów dla naszych psiaków. Dla Anuszko ma juz nawet na oku. Zaprosiłam ją do działania w naszej fundacji i wtedy sie okazało,ze pania Jole zna. Skontaktuje sie z toba Jolu i jeszcze jedna dziewczyna fanka kotów, chetna do pomocy, tez bedzie dzwonic pewnie do Uli.

On nie wyzwalał agresji, bez przesady :roll: 2 samce zawsze muszą sobie wyjaśnić parę spraw :razz: Tymbardziej jak w kolicy jest zapach suki z cieczką (moja Abra...)

ewadr napisał(a):
anuszko pojechała do nowego domku, do katowic.Kilka osob dzwoniło w jej sprawie ale ci panstwo jakos od razu przypadli mi do serca i Anmuszce tez. Jak weszła na kolana to nie chciała sie podniesc. (jak dojdzie kabel to beda zdjecia). Czuje ze bedzie strasznie rozpieszczana.

Czy jednak ci państwo?? :multi::multi::multi: Super!! wiedziałam, że to będzie super domek :multi: Od razu zakochali sie w suni :loveu:

Posted

Pani jest na dogo od dawna ale od trzech miesiecy czeka na pełna rejestracje zeby moc pisac posty. Cos to dogo szwankuje.Ale bedziemy w kontakcie chociaz telefonicznym i jestesmy zaproszeni na wizyte poadopcyjną.

Posted

ejsce dla BESTII

Ada-jeje napisał(a):
Ewa i ty to trzymalas w tajemnicy przed nami az do konca?:mad:

A dla jej nowych opiekunow serdeczne podziekowania,:multi::multi::multi:

i dla malej ktorej sie znow tak fajny i tak szybko domek trafil.:loveu::loveu::loveu:

Robię miejsce dla BESTII!!!!!:evil_lol:

Posted

ewadr napisał(a):
Pani jest na dogo od dawna ale od trzech miesiecy czeka na pełna rejestracje zeby moc pisac posty. Cos to dogo szwankuje.Ale bedziemy w kontakcie chociaz telefonicznym i jestesmy zaproszeni na wizyte poadopcyjną.

Nie doczeka się :shake: Nowy pan Fredka i nowa pani Szirki też mają ten problem. Moja siostra też, ale ona jest wprawna w komputerowych sprawach i sobie jakos poradziła. To chyba nie tyle wina dogo, co firewalla chyba :???:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Nareszcie bedziesz miala psa w domu powyzej kolan. A co bedzie jak sie twojemu TZ spodoba i powie ze ja nie odda albo Kinga przeciez ona tez jeszcze nie ma swojego stworzonka.

TZ kocha Dino, ja kocham Shih-tzu, a kinga czeka na małe bernenczyki u Ulki:eviltong:

Posted

Anuszko noc przespała spokojnie, oczywiscie na łozku. Ładnie je, zaczyna psocic, wiec jest jej dobrze. Nie ma jeszcze nowego imienia, nowi włascicele ogłosili konkurs wsrod znajomych - jak nazwac tak cudownego psa.
O wynikach bedziemy poinformowani.:loveu: Anuszko zasłuzyła w pełni na dobry domek.:loveu: