xxxx52 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 wiem ,ze wiele ludzi jest negatywnie ustosunkowany do ras tzw."niebezpiecznych".Maja wieksza szanse znalezc dobre domki psy bokserowate niz.asty. Quote
halbina Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 była moda na boksery, potem na rasy bojowe, to teraz mixy się robi... modnych ras... ale sunia ma szansę, że wyjdzie z niej bokserek, więc i szanse na domek większe... a stronki gratuluję!!! Quote
ewadr Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Anuszko to ciapcia straszna z charakteru przypomina młodego labka. Bola ja cos uszka, wiec jutro bedziemy okupowac lecznice. Moze moje kochane dziecka zgodzi sie jechac ze mna i trzymac troche tej zgraji w pozycji lezacej w aucie. Nie wiem czemu one wszystkie chca zawsze kierowac.:cool3: Quote
ewadr Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A cwaniara z niej rewelacyjna. Najpierw zaczepia Dina, obgryza uszy, ogon. Jak Dino sie wkurzy i ja łapą capnie to szybko skuczy jaka to ona biedna. Dokazują cały czas, jak dwoje dzieciaków. Quote
Ada-jeje Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ale mysle ze lepiej jak ci dokucza ta trojka anizeli znajda ktora wyladowala u Eli, a Ela ma takie same problemy ze znajda jak ty mials. Bylam dzis u Eli i jej psior sie wyprowadzi do jej mamy. Quote
ewadr Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 No własnie mały ma cos w sobie co wyzwala agresję innych psów. Dino niecierpiał go niesamowicie. Z anuszko bawi sie , jasne ze ja podgryza ale tylkow formir zabawy a tam agresja straszna. Dis Anuszko zaszczepiłam, jest odrobaczona moze isc do domku. Spotkałam w lecznicy przesympatyczna pania, ktora od lat pomaga zwierzakom na osiedlu południe. Pomoze nam szukac dimów dla naszych psiaków. Dla Anuszko ma juz nawet na oku. Zaprosiłam ją do działania w naszej fundacji i wtedy sie okazało,ze pania Jole zna. Skontaktuje sie z toba Jolu i jeszcze jedna dziewczyna fanka kotów, chetna do pomocy, tez bedzie dzwonic pewnie do Uli. Quote
ewadr Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Anuszko bardzo ładnie chodzi na smyczy. Widac, ze ktos ja tego nauczył. Wczoraj poszłam z Kinga i trzema psami na spacer do mamy. Tam Kinga stwierdziła, ze zostaje u babci na noc. Fajnie. wracałam z trzema psami na smyczy i goracym ciastem od mamy. Wyglądałam troszke komicznie. Dinio ciągnął jak głupi, Anuszko gryzła Shilę,ta uciekała mi pod nogi.:diabloti: Quote
Ada-jeje Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Ewciu to ja chetnie do tej gromadki dorzuce jeszcze jedna duza sunie i recze ze jak juz czworka cie pociagnie to nawet sanek nie bedziesz potrzebowala. :evil_lol: Zaciagna cie same do domu a ciasto od mamy skonsumuja po drodze zeby bylo ci lzej.:angryy: Quote
ewadr Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 anuszko pojechała do nowego domku, do katowic.Kilka osob dzwoniło w jej sprawie ale ci panstwo jakos od razu przypadli mi do serca i Anmuszce tez. Jak weszła na kolana to nie chciała sie podniesc. (jak dojdzie kabel to beda zdjecia). Czuje ze bedzie strasznie rozpieszczana. Quote
halbina Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 :cool2::cunao::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Ada-jeje Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Ewa i ty to trzymalas w tajemnicy przed nami az do konca?:mad: A dla jej nowych opiekunow serdeczne podziekowania,:multi::multi::multi: i dla malej ktorej sie znow tak fajny i tak szybko domek trafil.:loveu::loveu::loveu: Quote
Reno2001 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Kolejnsa super szybka adopcja. Dziewczyny, jestescie wielkie :multi:. Quote
Ulaa Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 ewadr napisał(a):No własnie mały ma cos w sobie co wyzwala agresję innych psów. Dino niecierpiał go niesamowicie. Z anuszko bawi sie , jasne ze ja podgryza ale tylkow formir zabawy a tam agresja straszna. Dis Anuszko zaszczepiłam, jest odrobaczona moze isc do domku. Spotkałam w lecznicy przesympatyczna pania, ktora od lat pomaga zwierzakom na osiedlu południe. Pomoze nam szukac dimów dla naszych psiaków. Dla Anuszko ma juz nawet na oku. Zaprosiłam ją do działania w naszej fundacji i wtedy sie okazało,ze pania Jole zna. Skontaktuje sie z toba Jolu i jeszcze jedna dziewczyna fanka kotów, chetna do pomocy, tez bedzie dzwonic pewnie do Uli. On nie wyzwalał agresji, bez przesady :roll: 2 samce zawsze muszą sobie wyjaśnić parę spraw :razz: Tymbardziej jak w kolicy jest zapach suki z cieczką (moja Abra...) ewadr napisał(a):anuszko pojechała do nowego domku, do katowic.Kilka osob dzwoniło w jej sprawie ale ci panstwo jakos od razu przypadli mi do serca i Anmuszce tez. Jak weszła na kolana to nie chciała sie podniesc. (jak dojdzie kabel to beda zdjecia). Czuje ze bedzie strasznie rozpieszczana. Czy jednak ci państwo?? :multi::multi::multi: Super!! wiedziałam, że to będzie super domek :multi: Od razu zakochali sie w suni :loveu: Quote
xxxx52 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Moze i beda zdjecia ze super domku:loveu::loveu::loveu: Quote
ewadr Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Pani jest na dogo od dawna ale od trzech miesiecy czeka na pełna rejestracje zeby moc pisac posty. Cos to dogo szwankuje.Ale bedziemy w kontakcie chociaz telefonicznym i jestesmy zaproszeni na wizyte poadopcyjną. Quote
ewadr Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 ejsce dla BESTIIAda-jeje napisał(a):Ewa i ty to trzymalas w tajemnicy przed nami az do konca?:mad: A dla jej nowych opiekunow serdeczne podziekowania,:multi::multi::multi: i dla malej ktorej sie znow tak fajny i tak szybko domek trafil.:loveu::loveu::loveu: Robię miejsce dla BESTII!!!!!:evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Nareszcie bedziesz miala psa w domu powyzej kolan. A co bedzie jak sie twojemu TZ spodoba i powie ze ja nie odda albo Kinga przeciez ona tez jeszcze nie ma swojego stworzonka. Quote
Ulaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 ewadr napisał(a):Pani jest na dogo od dawna ale od trzech miesiecy czeka na pełna rejestracje zeby moc pisac posty. Cos to dogo szwankuje.Ale bedziemy w kontakcie chociaz telefonicznym i jestesmy zaproszeni na wizyte poadopcyjną. Nie doczeka się :shake: Nowy pan Fredka i nowa pani Szirki też mają ten problem. Moja siostra też, ale ona jest wprawna w komputerowych sprawach i sobie jakos poradziła. To chyba nie tyle wina dogo, co firewalla chyba :???: Quote
ewadr Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ada-jeje napisał(a):Nareszcie bedziesz miala psa w domu powyzej kolan. A co bedzie jak sie twojemu TZ spodoba i powie ze ja nie odda albo Kinga przeciez ona tez jeszcze nie ma swojego stworzonka. TZ kocha Dino, ja kocham Shih-tzu, a kinga czeka na małe bernenczyki u Ulki:eviltong: Quote
Ulaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 ewadr napisał(a):TZ kocha Dino, ja kocham Shih-tzu, a kinga czeka na małe bernenczyki u Ulki:eviltong: To se poczeka :roll: Quote
ewadr Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ulaa napisał(a):To se poczeka :roll: Niekoniecznie jej to mów. Niech zyje nadzieją:lol: Quote
Ulaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 ewadr napisał(a):Niekoniecznie jej to mów. Niech zyje nadzieją:lol: OK :happy1: Będziemy więc razem żyły tą nadzieją :razz: Quote
Ulaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 A nowy domek Anuszko prosimy o jakieś informacje choćby na czyjegoś meila, to wstawimy tutaj na dogo :cool3: Quote
ewadr Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Anuszko noc przespała spokojnie, oczywiscie na łozku. Ładnie je, zaczyna psocic, wiec jest jej dobrze. Nie ma jeszcze nowego imienia, nowi włascicele ogłosili konkurs wsrod znajomych - jak nazwac tak cudownego psa. O wynikach bedziemy poinformowani.:loveu: Anuszko zasłuzyła w pełni na dobry domek.:loveu: Quote
Recommended Posts