Ulaa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Wczoraj ktoś podrzucił do lecznicy taką suczkę. Ma ok 3 m-ce, jest dość duża - wygląda jak mix amstafa z bokserem. Brązowa, ogon czarny. Do oddania z obienicą darmowej sterylki. Teraz jest u Ewy na DT, w poniedziałek będzie szczepiona. Quote
Ulaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Nikt nie zajrzał :shake: Ewa pisz co u suni. Quote
saga_86 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Śliczna jest sunieczka:loveu: Na pewno będzie w przyszłości kawał baby;) Komu takiego molosika? Quote
ewadr Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Anuszko ma na imię. Pięknie prawda? Tylko nie myliś bo to nie Anuszka tylko Anuszko!:evil_lol: Pies - ideał. cały wieczor bawiła sie z Dino, ganiali sie po domu, obgryzali. Shili sie strasznie boi, obszczekała ją strasznie. Ładnie zjadła, zrobiła siusiu na dworze. O 22 zgasiłam swiatło w pokoju, pieski grzecznie razem na sofie Dina. W nocy jak zajrzałam to Aniuszko na łozku Kingi ale to szczegół. Wytrzymała do rana cichutko, bez sikania. Fajna suczka, widac nauczona czystosci, przesłodka, taka przylepka. Quote
Ulaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='ewadr']Anuszko ma na imię. Pięknie prawda? Tylko nie myliś bo to nie Anuszka tylko Anuszko!:evil_lol: Pies - ideał. cały wieczor bawiła sie z Dino, ganiali sie po domu, obgryzali. Shili sie strasznie boi, obszczekała ją strasznie. NIc dziwnego - mopy samodzielnie poruszającego się pewnie jeszcze nie widziała :evil_lol: Ładnie zjadła, zrobiła siusiu na dworze. O 22 zgasiłam swiatło w pokoju, pieski grzecznie razem na sofie Dina. W nocy jak zajrzałam to Aniuszko na łozku Kingi ale to szczegół. Wytrzymała do rana cichutko, bez sikania. Fajna suczka, widac nauczona czystosci, przesłodka, taka przylepka. Czyli co? Pewnie dzieciom się znudziła :angryy: Quote
bea_m Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ulka jak może taka słodycz się znudzić normalnemu człowiekowi? No chyba że człowiek nie był normalny :( Quote
ewadr Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ulaa napisał(a):NIc dziwnego - mopy samodzielnie poruszającego się pewnie jeszcze nie widziała :evil_lol: Doigrasz się koleżanko wreszcie? Wysmiewać sie z najcudowniejszego psa na tym globie, przeciez to nie przystoi. Nie wstyd ci dziewczyno?:eviltong: Czyli co? Pewnie dzieciom się znudziła :angryy: Całkiem mozliwe. Nie jest jakas przestraszona, ani zagłodzona. Moze jakies spoznione wakacje. Quote
Ulaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Doigrasz się koleżanko wreszcie? Wysmiewać sie z najcudowniejszego psa na tym globie, przeciez to nie przystoi. Nie wstyd ci dziewczyno?:eviltong: Ależ ja uwielbiam Twojego mopka :loveu: Chętnie by ją wycałowała w pyszczek, ale mam wątpliwości gdzie przód a gdzie tył więc, wolę nie ryzykować :evil_lol: Quote
ewadr Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ulaa napisał(a):Ależ ja uwielbiam Twojego mopka :loveu: Chętnie by ją wycałowała w pyszczek, ale mam wątpliwości gdzie przód a gdzie tył więc, wolę nie ryzykować :evil_lol: W przodzie zawsze ma kokardke lub spineczke.:eviltong: ponawiam prosbe, zuc te wszystkie psiaki na stronke, bo wiecznie musze wątku szukac.Bardzo prosze.:Help_2: Quote
bea_m Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 :crazyeye::evil_lol: no ładnie sobie cioteczki dajecie. A może opowiem wam wczorajsze zdarzenie. Wczoraj na spacerze dopadła nas sfora pod postacią 2 yorków. Mędruśchyba myślał że to kotki więc ruszył do nich. A tu :crazyeye:. Kotki zaczęły szczekać. Mędrkowi mina się dydłużyła i hyc za pańcie :p Terez ma doła. :roll: Quote
Ada-jeje Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Wlasnie mam Ulka ta sama prosbe przed chwila dzwonila babaka pytala o szczeniaki podalam jej nasza stronke, wiec dobrze by bylo zeby psuaki do adopcji tam sie znalazy tak szybko jak to jest mozliwe. Quote
ewadr Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 bea_m napisał(a)::crazyeye::evil_lol: no ładnie sobie cioteczki dajecie. A może opowiem wam wczorajsze zdarzenie. Wczoraj na spacerze dopadła nas sfora pod postacią 2 yorków. Mędruśchyba myślał że to kotki więc ruszył do nich. A tu :crazyeye:. Kotki zaczęły szczekać. Mędrkowi mina się dydłużyła i hyc za pańcie :p Terez ma doła. :roll: Cioteczki bo tym waszym psom to brakuje podstaw w wychowaniu. Czy ich nikt nigdy nie uczył,że najmilszy, najsłodszy, najpiekniejszy, najmadrzejszy pies na swiecie to Shih-ztu ( ewentualnie york lub inne kudłate maleństwo). Moze zdjęcia trzeba pokazywać, zeby braki w wychowaniu uzupełnić:eviltong: Quote
bea_m Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ewadr dalmaty to są psy gończe i najchętniej takie stworki jak yorki i shih-tzu zakopują w ogródku :oops: Siła wyższa a nie wychowanie :eviltong: Quote
Reno2001 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Dziewczyny, wy te psiaki to wysypujecie jak z rękawa :crazyeye:. Wiem, wiem - one same sie wysypują :shake:. Dobrze, że WY jesteście tam na miejscu, co by im pomóc. Taki fajny szczenior i juz porzucony :-(. Quote
Ulaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Ada-jeje napisał(a):Wlasnie mam Ulka ta sama prosbe przed chwila dzwonila babaka pytala o szczeniaki podalam jej nasza stronke, wiec dobrze by bylo zeby psuaki do adopcji tam sie znalazy tak szybko jak to jest mozliwe. Znajdą się tylko ja nie wyrabiam ze wszystkim naraz natychmiast! Najpierw chciałam zrobić te ogloszenia, a wciąż ktoś dzwoni Quote
Ulaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Ktoś się właśnie zainteesował sunią na gg :cool3: Ewa podam Twój nr tel ok? Quote
Ulaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 2 domki zainteresowane sunią :multi: I to z dogo - bez żadnych ogłoszeń :cool3: Ale i tak wrzuciłam na naszą stronkę adopcyjną. Quote
bea_m Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 No właśnie oglądałam. Powiem tak. Macie mało psów do adopcji. Za to szeroką galerię "w nowym domu" Jak to robicie? Quote
halbina Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 słodkości psina... :loveu::loveu::loveu: adres stronki proszę! Quote
bea_m Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 halbina napisał(a):słodkości psina... :loveu::loveu::loveu: adres stronki proszę! Jest u Ulaa w podpisie :) Quote
xxxx52 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 ach dziewczyny widzicie tylko amstafy;)ja widze bokseka mix:lol:dla mnie jest sliczna bokserkowata psinka zobaczcie te oczy i glowke ,to przeciez bokser Quote
Ada-jeje Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 xxxx52 no wiec tak podajemy mix ast z boksiem. Niewazne mix nie mix byleby szybko dom znalazla, bo nie ona jedna jest do wziecia. Halbina u mnie masz adres stronki. Quote
Recommended Posts