GrubbaRybba Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Witajcie Cioteczki, Czy Grzywka ma już domek? Mam Panią, która jest nią zainteresowana. Pani (chyba nauczycielka) z Wrocławia, kochająca psy i pomagająca im, ma 15-letniego kota. Mieszka w bloku i szuka małego psiaczka. Z Panią tą rozmawiam od wczoraj i wydaje się bardzo sensowna. Czy możecie podać mi maila lub telefon do osoby, która opiekuje się Grzywką. Pani Irena chciałaby sie skontaktować i porozmawiać. Quote
Owieczka Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Tak , Grzyweczka ma już domeczek :multi: A teraz mała relacja z adopcji: Okazało się , ża Nasza Grzywka jest bardzo schrowana :shake: , nie dość, że paskudnie niedożywiona, przeziębiona to jeszcze z chorobą skóry ( grzybica i inne):-(...biedna. Poznajecie ?? :evil_lol: He he he :razz: Alien ? Grzywcia sierść ma strasznie rzadką :-(, co piąty włosek albo i nie :shake: A tu widać jej skórę :placz: Dlatego zostala ogolona do łysa :shake:, żeby można było jej skóre leczyć dostala zastrzyk przeciw grzybiczy i leczenie ma być kontynuowane Czy nie jest urocza ?? Nawet taka wystrzępiona :loveu: Jeszcze w tej pieknej czerwonej obróżce :cool3: Zobaczcie jaka chuda strasznie :-( kości biodrowe strasznie jej odstawały A tu ze swoim panciem , trzeba było zapoznac sie z treścią umowy adopcyjnej :razz: W związku z tym , że państwo muszą jeszcze sporo wydać na doprowadzenie Grzywki do normalności ( długie leczenie ) nie mordowałam ich o datek :shake: Postaram się z nimi spotkać w niedzilę jeszcze raz, bo mają się pokazać na zdjęcie szwów u suni. A Cola znudziła się czekaniem i zabrała za obgryzanie ucha... Nasza Grzyweczka pojedzie do Sosnowca w piękne okolice a oto mała willa dla naszej panienki : I ogrodeczek po którym będzie spacerować kiedy tylko będzie miała ochotę I kochających państwa z ktorymi będzie wszędzie podróżować Quote
Owieczka Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Witajcie Cioteczki, Czy Grzywka ma już domek? Mam Panią, która jest nią zainteresowana. Pani (chyba nauczycielka) z Wrocławia, kochająca psy i pomagająca im, ma 15-letniego kota. Mieszka w bloku i szuka małego psiaczka. Z Panią tą rozmawiam od wczoraj i wydaje się bardzo sensowna. Czy możecie podać mi maila lub telefon do osoby, która opiekuje się Grzywką. Pani Irena chciałaby sie skontaktować i porozmawiać. mamy pełno małych psiakow ...w sobote powinnam mieć więcej zdjęć Quote
Mona4 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i teraz bedzie zyla dlugooooooooooo i sczesliwie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
GrubbaRybba Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Cudowna wiadomość :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Wspaniale, taki domek z podwórkiem, po prostu raj na ziemi. Kochana Grzywki, powodzenia w nowym domku maleńka! Quote
ronja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 super!!powodzenia dla Grzywki w nowym domku!!!! Quote
aniac50 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Trzymaj się malutka !!!!Dziękujemy NOWYM OPIEKUNOM i życzymy dużo zdrowia.... Quote
Owieczka Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Pozrowienia z podziękowaniami dla wszystkich od Grzyweczki i jej pańciów :p Sunia pierwszego dnia troszkę była nieśmiała i chodziła na sztywnych nóżkach ale już drugiego dnia po przebudzeniu zachowywała się jakby w domu była od zawsze :-o Sama pakuje się na kolana i domaga pieszczot. Już dziewczyna się zmieniła a to raptem doba jak poszła do domku , cieszyła się i wyglądała na bardzo kontaktową. :loveu: Państwo upominali się o nr konta stowarzyszenia więc chyba coś nam wpłynie na konto :cool3: Quote
Wilejkaros Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Grzyweczka nazywa się teraz Inka ;) Quote
lika Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Wilejkaros napisał(a):Grzyweczka nazywa się teraz Inka ;) To tak jak Gumisia. ;) A swoją drogą Grzyweczka vel Inka to dawny piesek Rubik, czy mam rację? Quote
Owieczka Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 lika napisał(a):To tak jak Gumisia. ;) A swoją drogą Grzyweczka vel Inka to dawny piesek Rubik, czy mam rację? tak , dokładnie :evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Rubik? Hmmm Ale to dziewczynka przecież. Skąd taka zmiania imienia? I od razu adopcja. Hehehehe Quote
lika Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Pojęcia nie mam jak to się stało. Ona była na stronie www schroniska, jako Rubik i w kojcu w schronisku tez z pieskami mieszkała. Polecałam ją jako pieska Rubika ludziom chętnym na małe pieski. Potem wyjechałam na tydzień, a jak wróciłam to Rubik był już Grzywka i jechał do domu. Nie wiem czy mu sterylkę zrobili, czy operację zmiany płci. :evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Nie wiem, ale Owca ma w tym tygodniu dzień konia i wyadoptowuje wszystko, co weźmie (tfu, tfu, odpukać, na psa urok), więc nic mnie już nie zdziwi... Quote
jayo Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Wilejkaros napisał(a):Nie wiem, ale Owca ma w tym tygodniu dzień konia i wyadoptowuje wszystko, co weźmie (tfu, tfu, odpukać, na psa urok), więc nic mnie już nie zdziwi... Tfu, tfu, i niech tak zostanie :-) Quote
esperanza Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 A to było tak: Dostałam informację, że Grzywka to pies i stąd imię Rubik. Szybko info zmieniłam, a jutro zabieram się do aktualizacji strony. Quote
Owieczka Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Mamy wszyscy pozdrowienia od Grzyweczki - Inki i jej opiekunów :p My rownież pozrdawiamy i dziekujęmy za wpłatę 100 zł na konto stowarzyszenia :multi: czekolada od Pańciów Ineczki czeka na spotkanie u ciotki Beam6 :razz: Quote
esperanza Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Osoba, która adoptowała Colę grozi, że odda ja do schroniska. Suczka podobno gryzie jej córkę. Cola ma czas do przyszłego tygodnia. Owieczka prosi nas o pomoc w tej sprawie. Czy ktoś może porozmawiać jeszcze z tą kobietą? Dom jest na Bemowie. Quote
Recommended Posts