Jump to content
Dogomania

Wpadłem pod samochód!!!!...... Wróciłem do swojego domku :)

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bea_m napisał(a):
Dobrze się skonczy jak go odjajczą. Przez te jejka psiaki nie potrafią myśleć. ;)

Nie tylko psy :razz: U samcó wszystich gatunków ten organ przejmuje czasem rolę mózgu :roll:

Posted

ewadr napisał(a):
Gorzej jak sie im wytnie i juz nie ma zadnego narzadu, ktory mogły przejąć role mozgu:diabloti:

Chciałabym poznać taki przypadek, toż to stworzenie chyba niezdolne już do życia :razz: (chociaż moja babcia mówi, że ci w sejmie tego nie mają :eviltong:)

Posted

Wspaniale że właściciel sie znalazł:multi:Bo choc nie mogę nic zrobic aby przyłączyc sie do poszukiwań to bardzo śledze zakładki zaginione znalezione i DO adopcji. Ten piesek był naprawdę taki zadbany i wystraszony że wyobrazam sobie co czuły obie strony gdy się odnalazły.Dla Uli i Pani Joli:modla::modla::modla:

Posted

devilindisguise napisał(a):
Wspaniale że właściciel sie znalazł:multi:Bo choc nie mogę nic zrobic aby przyłączyc sie do poszukiwań to bardzo śledze zakładki zaginione znalezione i DO adopcji. Ten piesek był naprawdę taki zadbany i wystraszony że wyobrazam sobie co czuły obie strony gdy się odnalazły.Dla Uli i Pani Joli:modla::modla::modla:

Śledzić to mało ;) Czasem dobrze by było jeszcze coś napisać, żeby podrzucić do góry. Może trudno w to uwierzyć, ale przez dogo psy też znajdują domki więc podrzucanie wątkow ma sens - na 1 stronie więcej osób zobaczy...

A właściciel pieska wpisał się do Księgi Gości na naszej stronie :) Dziękujemy za informacje i cieszymy się, że maluszek czuje się już lepiej! :multi:

Posted

mam psa z żyłką włóczęgowską - znalazłam go zresztą na ulicy i zabrałam do domu.Ucieka korzystając z nieuwagi współmieszkańców i pędzi przed siebie - tylko dzięki adresówce do mnie wracał,nieraz z zupełnie odległych dzielnic miasta...

Posted

jadwiga napisał(a):
mam psa z żyłką włóczęgowską - znalazłam go zresztą na ulicy i zabrałam do domu.Ucieka korzystając z nieuwagi współmieszkańców i pędzi przed siebie - tylko dzięki adresówce do mnie wracał,nieraz z zupełnie odległych dzielnic miasta...

To może go wykastrować? NIe będzie miał motywacji do niebepiecznych wypraw :razz: