bea_m Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Dobrze się skonczy jak go odjajczą. Przez te jejka psiaki nie potrafią myśleć. ;) Quote
Ulaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 bea_m napisał(a):Dobrze się skonczy jak go odjajczą. Przez te jejka psiaki nie potrafią myśleć. ;) Nie tylko psy :razz: U samcó wszystich gatunków ten organ przejmuje czasem rolę mózgu :roll: Quote
ewadr Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Gorzej jak sie im wytnie i juz nie ma zadnego narzadu, ktory mogły przejąć role mozgu:diabloti: Quote
elainfo Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 ewadr napisał(a):Gorzej jak sie im wytnie i juz nie ma zadnego narzadu, ktory mogły przejąć role mozgu:diabloti: hehehehehz!!:evil_lol:totalna klapa wtedy.. Quote
Ulaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 ewadr napisał(a):Gorzej jak sie im wytnie i juz nie ma zadnego narzadu, ktory mogły przejąć role mozgu:diabloti: Chciałabym poznać taki przypadek, toż to stworzenie chyba niezdolne już do życia :razz: (chociaż moja babcia mówi, że ci w sejmie tego nie mają :eviltong:) Quote
Ada-jeje Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ulka ludzie wiekowi wiedza co mowia i twoja babcia jest tego przykladem. Quote
devilindisguise Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Wspaniale że właściciel sie znalazł:multi:Bo choc nie mogę nic zrobic aby przyłączyc sie do poszukiwań to bardzo śledze zakładki zaginione znalezione i DO adopcji. Ten piesek był naprawdę taki zadbany i wystraszony że wyobrazam sobie co czuły obie strony gdy się odnalazły.Dla Uli i Pani Joli:modla::modla::modla: Quote
Ulaa Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 devilindisguise napisał(a):Wspaniale że właściciel sie znalazł:multi:Bo choc nie mogę nic zrobic aby przyłączyc sie do poszukiwań to bardzo śledze zakładki zaginione znalezione i DO adopcji. Ten piesek był naprawdę taki zadbany i wystraszony że wyobrazam sobie co czuły obie strony gdy się odnalazły.Dla Uli i Pani Joli:modla::modla::modla: Śledzić to mało ;) Czasem dobrze by było jeszcze coś napisać, żeby podrzucić do góry. Może trudno w to uwierzyć, ale przez dogo psy też znajdują domki więc podrzucanie wątkow ma sens - na 1 stronie więcej osób zobaczy... A właściciel pieska wpisał się do Księgi Gości na naszej stronie :) Dziękujemy za informacje i cieszymy się, że maluszek czuje się już lepiej! :multi: Quote
jadwiga Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 mam psa z żyłką włóczęgowską - znalazłam go zresztą na ulicy i zabrałam do domu.Ucieka korzystając z nieuwagi współmieszkańców i pędzi przed siebie - tylko dzięki adresówce do mnie wracał,nieraz z zupełnie odległych dzielnic miasta... Quote
Ulaa Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 jadwiga napisał(a):mam psa z żyłką włóczęgowską - znalazłam go zresztą na ulicy i zabrałam do domu.Ucieka korzystając z nieuwagi współmieszkańców i pędzi przed siebie - tylko dzięki adresówce do mnie wracał,nieraz z zupełnie odległych dzielnic miasta... To może go wykastrować? NIe będzie miał motywacji do niebepiecznych wypraw :razz: Quote
Recommended Posts