Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 814
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Ciut zaniedbaliśmy ten wątek, za co bardzo przepraszam.
Otóż w wielkim skrócie...
Andzia czuję się dobrze i wszystko jest w najlepszym porządku. Nadal trenujemy flyball i frisbee i planujemy w lipcu wystartować na zawodach DCDC w Sopocie. U Ślimaka też wszystko OK, chłopak nie poczuł woli walki we flyballu, ale za to okazał ogromną miłość do frisbee i po zajęciu w Chorzowie 3 miejsca w kategorii dla początkujących pro toss & fetch, we Wrocławiu wraz z moim kolegą zajęli 3 miejsce w kategorii dla zawodowców i wywalczyli tym samym miejsce w finałach krajowych, które odbędą się w Warszawie.
DCDC Chorzów

DCDC Wrocław

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Ostatnio w moim życiu sporo się zmienia, szczególnie w kwestiach zawodowych.
Idąc za ciosem postanowiłam wykorzystać wiedzę zdobytą na "psich" studiach i w czasie lat doświadczeń i otworzyć szkołę dla psów.
Dodatkowo zajęłam się dystrybucją karm dla psów i kotów Frank's Pro Gold oraz zabawek interaktywnych Nina Ottosson.
Chętnych zapraszam na stronę:

Edited by GrubbaRybba
Posted

[quote name='puchu']Polecasz te psie studia na sggw? Przymierzam się i nie wiem czy warto.[/QUOTE]

Puchu, moim zdaniem warto. :)
Zajęcia były super, wykładowcy mówili ciekawie i widać, że kochają to, co robią, a grupę miałam przefantastyczną.
Ogólnie żałowałam, że tak szybko się zajęcia skończyły.

Posted

[quote name='puchu']Niedługo kończę studia i trzeba pomyśleć co dalej.
Co byś powiedziała na spacer?[/QUOTE]

Chętnie, tylko jak zwykle czasu brakuje, ale jakoś się zgadamy. :) Co powiesz na czwartek w przyszłym tygodniu, tak jakoś koło wieczoru, może 19?

• 2 months later...
Posted

Przepraszam was bardzo, czytelnicy tego wątku za zaniedbanie i brak wiadomości. Chylę czoła ze skruchą i jak najszybciej przesyłam wiadomości od Andzi.

W weekend 20-22 lipca byłyśmy z Andziorem w Sopocie na zawodach DCDC. Wystartowałyśmy sobie rekreacyjnie w startersach i zajęłyśmy 9 miejsce na dwudziestu kilku uczestników. :) Andziora była bardzo dzielna.
A tu kilka fotek:

i filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=8ENdnmZsJyk&list=UUC_6uzY4c1u10QZ23yVPfiw&index=2&feature=plcp
Niestety w czasie naszego występu popsuło się nagłośnienie i kończyłyśmy w ciszy, ale i tak występ uważam za udany. :)

Potem pojechaliśmy rodzinnie na zasłużony urlop na mazury. Pogoda nieco szwankowała, ale psy nie narzekały. Biegały po łąkach, kąpały się w jeziorze i tropiły zające. A wieczorkami wszyscy wspólnie wylegiwaliśmy się przy kominku. To był miły czas. Gdy wróciliśmy, zaczęliśmy przygotowania do zawodów flyball, które odbyły się 23.09 w Ożarowie Maz. Andzia startowała w drużynie Michu Team i... wygraliśmy całe zawody! Ach, ten mój mały psiur o wielkim, sportowym serduszku! :loveu: Za trochę ponad dwa tygodnie jedziemy na ostatnie w tym sezonie zawody flyball do Czech. Ta wczorajsza wygrana dobrze wróży, więc trzymajcie za nas kciuki!

• 2 weeks later...
Posted

No i zrobiła nam się jesień....
Więc kilka jesienny zdjęć Andziorki:

Fajnie jest patrzeć na pańcię z góry. ;)

z młodszym bratem

I na koniec zdjęcie doskonale pokazujące przerost ambicji u mojego szanownego psa. :P

• 2 weeks later...