GrubbaRybba Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='puchu']Nie podchodziłam, bo nie chciałam przeszkadzać ;)[/QUOTE] Oj tam, gadanie. Następnym razem nie wahaj się wcale. :D Quote
GrubbaRybba Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Ciut zaniedbaliśmy ten wątek, za co bardzo przepraszam. Otóż w wielkim skrócie... Andzia czuję się dobrze i wszystko jest w najlepszym porządku. Nadal trenujemy flyball i frisbee i planujemy w lipcu wystartować na zawodach DCDC w Sopocie. U Ślimaka też wszystko OK, chłopak nie poczuł woli walki we flyballu, ale za to okazał ogromną miłość do frisbee i po zajęciu w Chorzowie 3 miejsca w kategorii dla początkujących pro toss & fetch, we Wrocławiu wraz z moim kolegą zajęli 3 miejsce w kategorii dla zawodowców i wywalczyli tym samym miejsce w finałach krajowych, które odbędą się w Warszawie. DCDC Chorzów DCDC Wrocław Quote
GrubbaRybba Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 I jeszcze, żeby nie było, że chwalimy się tylko ślimaczymi sukcesami i ślimaczymi zdjęciami, wstawiam zdjęcia z wczorajszego spacerku. Quote
GrubbaRybba Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 W poprzedni weekend wraz z Andzią i Ślimorem uczestniczyliśmy w latającej akademii frisbee. A oto kilka fotek z owego weekendu: Quote
GrubbaRybba Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Prunia, Korenia, dziękuję!!! :D Oj, to moje małe Andziątko jest takie przekochane! Quote
GrubbaRybba Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 (edited) Ostatnio w moim życiu sporo się zmienia, szczególnie w kwestiach zawodowych. Idąc za ciosem postanowiłam wykorzystać wiedzę zdobytą na "psich" studiach i w czasie lat doświadczeń i otworzyć szkołę dla psów. Dodatkowo zajęłam się dystrybucją karm dla psów i kotów Frank's Pro Gold oraz zabawek interaktywnych Nina Ottosson. Chętnych zapraszam na stronę: Edited July 10, 2012 by GrubbaRybba Quote
puchu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Polecasz te psie studia na sggw? Przymierzam się i nie wiem czy warto. Quote
Korenia Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Gratulejszyn :D:D!! Oby wszystko się wam pięknie układało :D! Trzymam kciuki!! Quote
GrubbaRybba Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='puchu']Polecasz te psie studia na sggw? Przymierzam się i nie wiem czy warto.[/QUOTE] Puchu, moim zdaniem warto. :) Zajęcia były super, wykładowcy mówili ciekawie i widać, że kochają to, co robią, a grupę miałam przefantastyczną. Ogólnie żałowałam, że tak szybko się zajęcia skończyły. Quote
puchu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Niedługo kończę studia i trzeba pomyśleć co dalej. Co byś powiedziała na spacer? Quote
GrubbaRybba Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='puchu']Niedługo kończę studia i trzeba pomyśleć co dalej. Co byś powiedziała na spacer?[/QUOTE] Chętnie, tylko jak zwykle czasu brakuje, ale jakoś się zgadamy. :) Co powiesz na czwartek w przyszłym tygodniu, tak jakoś koło wieczoru, może 19? Quote
puchu Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Jestem na Mazurach :D Wracam 22. Za dwa tygodnie? Quote
GrubbaRybba Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='puchu']Jestem na Mazurach :D Wracam 22. Za dwa tygodnie?[/QUOTE] Ale ci fajnie. Spoko. daj znać, jak wrócisz, to się jakoś ugadamy. :D Quote
GrubbaRybba Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Przepraszam was bardzo, czytelnicy tego wątku za zaniedbanie i brak wiadomości. Chylę czoła ze skruchą i jak najszybciej przesyłam wiadomości od Andzi. W weekend 20-22 lipca byłyśmy z Andziorem w Sopocie na zawodach DCDC. Wystartowałyśmy sobie rekreacyjnie w startersach i zajęłyśmy 9 miejsce na dwudziestu kilku uczestników. :) Andziora była bardzo dzielna. A tu kilka fotek: i filmik: http://www.youtube.com/watch?v=8ENdnmZsJyk&list=UUC_6uzY4c1u10QZ23yVPfiw&index=2&feature=plcp Niestety w czasie naszego występu popsuło się nagłośnienie i kończyłyśmy w ciszy, ale i tak występ uważam za udany. :) Potem pojechaliśmy rodzinnie na zasłużony urlop na mazury. Pogoda nieco szwankowała, ale psy nie narzekały. Biegały po łąkach, kąpały się w jeziorze i tropiły zające. A wieczorkami wszyscy wspólnie wylegiwaliśmy się przy kominku. To był miły czas. Gdy wróciliśmy, zaczęliśmy przygotowania do zawodów flyball, które odbyły się 23.09 w Ożarowie Maz. Andzia startowała w drużynie Michu Team i... wygraliśmy całe zawody! Ach, ten mój mały psiur o wielkim, sportowym serduszku! :loveu: Za trochę ponad dwa tygodnie jedziemy na ostatnie w tym sezonie zawody flyball do Czech. Ta wczorajsza wygrana dobrze wróży, więc trzymajcie za nas kciuki! Quote
Korenia Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Ona mnie zadziwia :loveu: Graaaatulacje! Quote
GrubbaRybba Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 No i zrobiła nam się jesień.... Więc kilka jesienny zdjęć Andziorki: Fajnie jest patrzeć na pańcię z góry. ;) z młodszym bratem I na koniec zdjęcie doskonale pokazujące przerost ambicji u mojego szanownego psa. :P Quote
GrubbaRybba Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 I jeszcze jedno... a nawet dwie rzeczy... Mam wreszcie filmik z Andziowego toss&fetch z Sopotu: http://www.youtube.com/watch?v=uq9BOo-aX-E&list=UUC_6uzY4c1u10QZ23yVPfiw&index=1&feature=plcp Zdobyłyśmy wtedy 12,5 pkt. :loveu: No i pochwalę się, że na ostatnich zawodach flyball z cyklu Dog Games 23.09 nasza drużyna Michu Team zdobyła pierwsze miejsce z pierwszej dywizji. :lol::lol::lol: Quote
Korenia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Aż twarz się sama śmieje jak patrzy się na Andzię :loveu: Quote
ALMA2 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Korenia napisał(a):Aż twarz się sama śmieje jak patrzy się na Andzię :loveu: To prawda, gratuluję Andzi i Ślimakowi. Quote
Recommended Posts